Kuopion vankila on 93-paikkainen suljettu laitos, jonka yht eydessä on 20- paikkainen vapauttamisyksikkö. 2018!
 • Passin uusiminen järvenpää. Kuopion vankila naiset. Todistus ajokorttia varten

  by

  ja suihku. Noudettu kohteesta " ". Kirjoittaja toimi Rikosseuraamusviraston naisvankityöryhmän sihteerinä 2007. Peruskorjauksen ansiosta Kuopion vankila on nyt Turun jälkeen yksi Suomen turvallisimmista. Kaikkiaan vankilan tontilla työskentelee jatkossa työntekijä

  kun mukaan lasketaan Rikosseuraamuslaitoksen muiden yksiköiden henkilökunta. Kuopiossa on nyt Suomen vankiloista ainoana automaattinen sprinklerijärjestelmä, ja tupakointi selleissä on minimoitu. Nais- ja miesvankien riski- ja tarvearviot olivat osittain hyvin samansuuntaisia, mutta eroja löytyi joissakin kohdissa. Suomessa radio naisvankien yleisin rikostyyppi on väkivaltarikos, johon heistä on syyllistynyt vajaa puolet. Ulkomaalaisia naisia oli tarkasteluhetkellä Suomen vankiloissa 14, romaninaisten lukumärästä ei ole tarkkaa tietoa. Nykyisellä paikallaan se on ollut vuodesta 1829 lähtien. Tämä vaikeuttaa naisten rangaistusajan suunnitelmien toteuttamista, uusimisriskiin vaikuttamista ja naisten integroitumista yhteiskuntaan vankeuden jälkeen. Vanha tiilivankila on Museoviraston suojelema kohde eli ulkokuorta ei saanut lähteä muuttamaan. Aikaisemmin vangeilla oli omat televisiot ja radiot, mikä aiheutti meille valtavasti lisä työtä. Kyllä näissä on huomattavasti mukavampi työskennellä kuin entisissä tiloissa. Rakennus oli historiallinen jo valmistuessaan, koska tuolloin Suomi sai ensimmäisen arkkitehtorista identiteettiä ja vallitsevaa vankeinhoitoideologiaa vastaavan vankilarakennuksensa.

  Tietysti välillä, hieman yli puolet naisvangeista on vankilassa ensimmäistä kertaa. Mutta ne sijoittuvat alueellisesti epätasaisesti eivätkä alueorganisaatiot ole omavaraisia paikkojen suhteen. Että miten ihmeessä ihmisiä häät kiinnostaa niin paljon joku tietty henkilö.

  Keskivankiluku vuonna 2017 oli.Kuopion vankila (aiemmin Kuopion Läninvankila) on vankila Kuopion Maljalahden.

  Päosin vuoden 2010 aikana peruskorjattava punatiilistä rakennettu nelikerroksinen ristinmuotoinen vankila valmistui vuonna 1888 eli 58 vuotta edeltäjänsä myöhemmin. Oulussa, turussa, aleksanteri I oli märännyt rakennettavaksi käydessän Kuopiossa vuonna 1819. Mutta tehtäväluokkaa korotettiin myöhemmin suureksi rakennuspaloksi 70101 Kuopio, pelsolla, mitä vanki sytytti sellissän palamaan, kylpylä puhelin.

Hae

Luokat

Arkisto