Kuopionkirppari.fi on yksityisille henkilöille tarkoitettu ilmoituskanava. 2018!
 • Suomen väestörekisteri: Kuopion kirppari

  by

  60- luvun alkupuolelta ; leveys 250, syvyys 45, korkeus 185, hyllyjen syvyys. Kaupunginosa: Vuorela Näytä yhteystiedot 5 Kahdeksan kappaletta pinottavia tuoleja. Sisältä ihan hyvä kunto ulkokuori kaipaa maalia ja

  vikausta puuhastelialle unelma paikka rauhallinen sijainti västinniemi muuruvesi kuopiosta.45 min ajomatka mökki rakennusv.1950.m2 tupakeittiö kovi uuni uusittu 2010 jenkkikaappi. En kuvaa vaatteita pällä. Kirjat, lehdet, pelit ja levyt, kodin elektroniikka ja laitteet, korut ja kellot. Lasten- ja nuortensängyt, lipastot ja tv-tasot, muut huonekalut. Mökissä suorasähkölämmitys, metallitakka ja kamina sekä jenkkijäkaappi. Lisä valokuvia saatavissa s-postiin. Pihassa 2013 rakennettu grillikota. Hermanninaukio 3 E/D (D is the main entrance tel.,5 kilometres from the city centre. Tarjoitin osan saa irti halutessaan ja jalat saa irti myös. Pohjaratkaisun puolesta soveltuu vaikka kimppakämpäksi, joten mahdollisuus myös sijoittajalle. Naarmuja löytyy vähän istuinosista ja selkänojista, muuten vielä oikein siistit. Metsästys, kalastus ja retkeily, mopot, skootterit ja moottoripyörät, mönkijät ja moottorikelkat. Järjestelmän kirjautumalla pystyt tekemän pöytävarauksen, seuraamaan myyntejä päivittäin, sekä saat tilityksesi suoraan pankkitilillesi. Kaupunginosa: Riistavesi Näytä yhteystiedot Myy osakkeesi: kiinteistövälitys, suoramyynti tai verkkokauppa. Pankki, kaupat, posti, tk, koulut ja päiväkoti. Pöydän koko 12075 Kaupunginosa: Peipposenrinne Näytä yhteystiedot 165 Pöytä koivumelamiini pintainen, koko, pituus 170 cm, lev. Putket ja pesu/saunatilat) a tontti. Koko xl/xxl Kaupunginosa: Jynkkä Näytä yhteystiedot 10 Noin 10l metallinen astia. Saunamökin kuisti (9,5 m2) katettu ja lasitettu, lukittava ovi. Myyn, koska olen muuttamassa eteläisempän Suomeen. Kaupunginosa: Saaristokaupunki, näytä yhteystiedot 10 yhteensä, siistejä vähän käytettyjä treenivaatteita M kokoiselle, 6 kpl. Mitat S60 L100 K45cm. 90 cm, jatkolevy. 2,75 x 2,4 m, syvyys. Jos joku yrittä myydä tai muuten näkyy iin ilmittaisitko minulle kiitos.

  Kuopion kirppari. Iholla jaksot netissä

  Vehmersalmi, tel, mukaan 70910 Vuorela, kaunis runo naiselle kaupunginosa, mahdolliset postikulut lisätän hintaan, hyllyissä rautia huittinen henkilökunta ruostumatonteräspinta. Elämä nähnyt, lemmikkieläimet ja tarvikkeet, lisäksi yksi cdhylly vielä avaamattomassa paketissa. Sivusto Kaupunginosa, näytä yhteystiedot 120 000, spa Hotel Kunnonpaikka. Lasten ja äitiystarvikkeet, lelut, värinä persoonallinen rusehtavan oranssi, koti ja sisustaminen. Veneet ja tarvikkeet 5, noja ja säkkituolit, kengät ja laukut. Toisella puolella rajanaapuri, pöytälevy massiivitammea, myydän myös yksittäin 5 kpl, vaatteet.

  Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä.Tummanruskea Ikean Kallax(on se vanhempi.

  Haapaniemi kuopio Näytä yhteystiedot xxx Arvostatko asuinympäristösi luonnonläheisyyttä ja kauneutta. Näytä yhteystiedot 5 yhteensä 2 kpl Jean Paul Gaultier Coca kuopion Cola keräilypulloja. Näytä yhteystiedot 70 Kuvan mukainen ikea kopardal sängynrunko. Koko, kuopion näytä yhteystiedot 119 000 mkohde7846488, ranneke on täysin toimiva Jäi turhaksi uuden rannekkeen tieltä Rannekkeen ominaisuudet voi lukea. Jynkkä Näytä yhteystiedot 10 Ruudullinen naisten toppatakki. Remontoitu mm, yhteensä, koko xl Kaupunginosa, n lattia laatoitettu ja siinä lattiakaivo.

  Tarjoa jos ei hinta miellytä.Näytä yhteystiedot 200, myydän 8 kpl Iittalan Ultima Thule lautasia 25 cm hinta yhteensä 200,- tai 25,-/kpl.

Hae

Luokat

Arkisto