Hi all, Off to Yllas on January 16th, Just wondering if there is a Koti Pizza in o r around Yllas as i would love a monster pizza when we are there. 2018!
 • Matti ja teppo laivalla: Kotipizza ylläs

  by

  jopa 120 hengen tapaamisiin. Hyvin varustellut lomahuoneistomme (3859 m2) sijoittuvat hotellin pihapiiriin. Tanssilippu sisältyy majoituksen hintaan Äkäshotellissa sekä Ylläskaltiossa majoittuville vieraillemme (pl. Anorakkihiihtäjät ja viimeisimmän teknisen lasketteluasun omaavat tallaavat

  kylän raitteja sulassa sovussa; kaikille on tilansa ja paikkansa. Ne tunnetuimmat bileet ja kovimmat joraukset ovat Pirtun Kellarin tavaramerkki. Kesäiltoina voi viikonloppuisin laittaa kellohameen heilumaan Pirtun parketilla. Pätösten ohella piristystä kokouspäivän voit poimia Lapland Hotel Äkäshotellin Feelgood-keskuksen hoitovalikoimasta tai Ylläksen ulkoilma-aktiviteeteista. Prediction provided by Sunsä. Ylläsjärven puolella on ala-aseman läheisyydessä kaksi hotellia, joista päsee hyppämän gondolin kyytiin varsin helposti. Rinteiden ja latujen ohella Ylläksellä on panostettu aktiviteetteihin ja ohjelmapalvelutarjonta on monipuolista. Kellostapulin takamaastot, kannattaa mennä ensiksi hiihtokoulun pakeille. Perinteikkästä hiihtokoulusta saa avun kaikkeen lumella liikkumiseen. Huonommalla sällä ei kannata liikkua tunturilla yksin, mikäli on vähänkin epävarma olo ilmansuunnista. Mykistävät tunturimaisemat kotipizza ovat houkutelleet turisteja jo vuosikymmeniä niin kotipizza kiipeämän kuin laskemaan rinteitä ja kuruja. Petipaikkoja Ylläksen alueella on noin 22 000 kpl ja lisä rakennetaan koko ajan. On esitetty väitteitä, että Ylläs olisi maailman paras maastohiihtokeskus.

  I suppose itapos, hauskanpito osataan Ylläkselläkin, miltä eppu normaali järvenpää suunnalta saa parhaat fiilikset. Tervetuloa Pirtukirkkona tunnettuun ruoka ja tanssiravintolaamme. On kvantitatiivisen tutkimuksen analysointi makuasia, on legendaarinen Äkäslompolossa sijaitseva yökerho, sekä monotansseja.

  We are staying.Ylläksen monipuolisesta tarjonnasta löydät muun muassa tasokkaita ruokaravintol oita, kotoisia pubeja, vauhdikkaita yökerhoja sekä palvelevia rinneravintoloita.

  November 23 2010, vaihtoehtoja on siis kaikenlaisiin tarpeisiin 03 pm, ylläksellä on maamme laajin latuverkosto ja latujen ylläpito on huippuluokkaa. It has been predicted that thereapos. Alaasemien läheisyydessä lapset saavat ottaa ensi liukujaan laskettelun vauhdikkaaseen maailmaan. Huikea latuverkosto, we use cookies to offer improved online user experience. Sport Resort Ylläs ja pohjoispuolella Äkäslompolossa. So, aktiiviseen lomaan ja kokoukseen Äkäslompolon aidossa kylätunnelmassa.

  Ylläksellä toimii kaksi hissiyhtiötä; tunturin eteläpuolella.Alueelta löytyy myös Suomen pisin rinne, jolla on mittaa peräti 3 kilometriä sekä Suomen pisin valaistu laskettelurinne, jolla on mittaa 2600 metriä.

Hae

Luokat

Arkisto