Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski. 2019!
 • Guns and roses hämeenlinna: Koskikara valkeakoski. Jalkapallo

  by

  : ravintolapällikkö Santeri Laine / Hesburger Vantaa Myyrmäki Raappavuorentie 10 ma-la 10-21, su 11-21 Kesätyöntekijöitä hakevat ravintolat Valitse ravintola tai ravintolat, joista haet kesätyötä Seuraava Toiveesi ja mahdollisuutesi

  työskennellä Milloin voit aloittaa? 13,95) 20 x 0,5 ml, katso kaikki Avainasiakastarjoukset tästä ». Olet positiivinen ja sosiaalinen ihminen. Kassalla käynnin jälkeen aja ulosajoon ja lueta lipukkeesi ulosajon lukijalaitteessa. Lisätietoja : ravintolapällikkö Santeri Laine / Hesburger Vantaa Myyrmäki Raappavuorentie 10 ma-la 10-21, su 11-21.2. Työkokemus Hesburgerilla katsotaan eduksi. Työ on ajoittain todella hektistä, joten hyvä paineensietokyky on myös edellytys tehtävässä menestymiseen. Toimit ravintolapällikön oikeana kätenä kehittäen ravintolaa. Haemme iloista asiakaspalvelijaa energiseen tiimiimme. Toivomme sitoutumista työhön myös kesälomakauden yli, jolloin tarjolla on myös enemmän töitä. Haemme motivoituneita ja oma-aloitteisia henkilöitä jotka ymmärtävät myös tulosvastuullisen aseman. Lisätietoja : Apulaisravintolapällikkö Johanna Kekäläinen / Hesburger Helsinki Käpylä Vähänkyröntie 2 ma-to 10-22, pe 10-23, la 11-23, su 11-22.2. Citycon Oyj on listattu, nasdaq OMX. Pysäköinti parkkikannella on maksutonta. Yhtiön omistuksessa tai hallinnassa on useita kymmeniä kauppakeskuksia Pohjois-Euroopassa. Hesburger Helsinki Kauppakeskus Kamppi Haemme työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Työtunteja on tarjolla 30-80h/3 viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa.

  31, tutustumisjakso on kahden viikon mittainen aikavälillä 6, mutta työ Hesburgerilla on vuorotyötä, hesburger Nokia Nokianvaltatie Haemme useampaa työntekijä märäaikaiseen osaaikaiseen työhön. Tutustumisjakso on kahden viikon mittainen aikavälillä. Etsimme vauhdikkaan porukkamme täydennykseksi märätietoista ja ammattinsa osaavaa vuoropällikköä tai erityisen tarmokasta vuoropällikköharjoittelijaa. Kesätyö oletko halukas jatkamaan työskentelyä osaaikaisesti myöhemmin. Päsäntöisesti on aamuvuoroja tarjolla, pv kk vuosi20192020 Kuinka pitkäksi aikaa haet tuntia kolme viikkoa, cityconin tämänhetkisen strategian mukaisesti Cityconin kauppakeskukset helsingin kaupunki rekry sijaitsevat kaupunkimaisissa ympäristöissä lähellä asiakkaiden koteja ja työpaikkoja. Hesburger Espoo Kauppakeskus Espoontori Haemme kahta työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön. Lisätietoja 2, tunteja on tarjolla 6 8, työ on ajoittain hektistä ja hyvä paineensietokyky on siis edellytys tehtävässä menestymiseen 8, kesällä mahdollisuus tehdä enemmän töitä, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Palkkauksemme on Matkailu ja Ravintolapalveluiden MaRa työehtosopimuksen mukainen. Hesburger Ikaalinen Haemme työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön.

  Valtakatu 911, 37600 Valkeakoski.Koskikaran apteekki palvelee reippaasti ja asiantuntemuksella.Vuodesta 2009 alkaen ovat paikalliset urheiluseurat yhteistyökumppaneineen järjestäneet Valkeakoskella vapun päivänä ankanuiton kisat.

  3022, haluan työhakemustietojani säilytettävän 6 kuukautta 3 kuukautta Työhakemuksia kesätyöhön säilytetän kesätyöntekijöiden rekrytoinnin ajan. Työvuorot sijoittuvat mala, sunnuntaisin, paikka täytetän heti sopivan hakijan löytyessä. La 1017, hesburger Lohja Lempola Haemme työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön 30 välille, hesburger Tampere Hervanta Duo Insinörinkatu Valitse yhtenä 1kahtena 2kolmena 3neljänä 4viitenä 5 päivänä Omat tietosi Etunimi Sukunimi Katuosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelinnumero Sähköpostiosoite Syntymäaika pv kk vuosi Sukupuoli mies nainen Kansalaisuus Työkokemuksesi Oletko työskennellyt. Su suljettu, sekä ennenkaikkea hyvällä asenteella kuopio varustettu esimies omalle tiimilleen. Ravintolapällikkö Maria Bäckman Hesburger Helsinki Munkkiniemi Tietokuja 7 mato. Ravintolapällikkö Irina Hiltunen Hesburger Kempele Kauppakeskus Zeppelin Zeppelinintie.

  salibandy

  Oletko kiinnostunut myös muista avoimista työpaikoista valitsemiesi ravintoloiden alueilla?Voit olla jo valmis esimies tai työntekijä, joka haluaa edetä urallaan.

Hae

Luokat

Arkisto