Jäsensivut Hallituksen sivut Etusivu kkjt Hallitus ja toimihenkilöt Valmentajat Maria Levitan, yksinluistelun. 2018!
 • Nordea yhteystiedot helsinki - Kookoo jäätaiturit

  by

  ja suunnittelusta yhteistyössä toisten valmentajien, seurajohdon ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen henkilökunnan kanssa. Pyydämme lähettämän ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#m. Iisalmen jäseuroilla on hyvä

  yhteistyö, joka näkyy myös kaikessa toiminnassamme. Sinulla on jo kokemusta valmennuksesta ja omat näytöt lajin ympäriltä. Apuvalmentaja/ohjaaja, oletko tulossa Iisalmeen opiskelemaan tai suunnittelemassa muuttoa Savoon? Vastuullesi tulee kilpailutoiminta kokonaisuudessaan ja osallistut aktiivisesti myös harrastajien ja luistelukoulun toimintaan. Suomen Taitoluisteluliiton maajoukkueluistelija, taitoluistelun Kokelaiden SM kilpailujen. Lumon-luistelukoulu, leijonakiekkokoulu käyntiosoite, pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ry, ilmarinkuja 3 (Ässätorni toinen kerros) 45100 Kouvola, yhdistyksen laskuilla tulee aina olla näkyvillä ryhmän tai palvelun tilaajan tunniste. Yksinluistelun pävalmentaja, Kouvolan Jätaiturit./PoKLi Kouvola,.2013-7.2016. Työ sisältä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Etsimme Ylä-Savossa viihtyvä ja meille sopivaa henkilöä, joka haluaa tulla täysillä mukaan kehittämän myös nuorta seuraamme. Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 /. Lisätietoja valmentajan tehtävästä antaa: Anna Saastamoinen / / (1.11.2018), pävalmentaja. Pyydämme lähettämän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n mahdollisimman pikaisesti, sähköpostilla osoitteeseen. Taitoluisteluryhmiä on kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluiselijoille sekä yksinluistelussa että muodostelmaluistelussa. Olet mukana harrastajien ja luistelukoulujen toiminnassa muiden ohjaajien kanssa. Seuramme tarkoituksena on innostaa kaikenikäisiä taitoluistelun pariin. Meillä on sinulle paikka pävalmentajan apuna. Kouvolassa on neljä jähallia, mikä mahdollistaa hyvät puitteet taitoluistelun harrastamiseen kaupungissamme. Kykyjesi mukaan voit saada enemmän vastuuta. Tehtävä edellyttä vastuullista ja innostunutta otetta lasten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu stav:n Facebook-sivulla. Kilpailemme kaikilla tasoilla: aluesarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme suomen nähtävyydet nuorille myös itse aktiivisesti kilpailuja. Myös aikuisluistelutoiminta on seurassamme aktiivista. Kulut lapset 7-15v 15 euroa (sis. Kulut lapset 7-15v 10 euroa (sis. Anna Päivike, seuranhaku oulu valmennuskokemus: Kilpayksinluistelun vastuuvalmentaja, KooKoo Jätaiturit./PoKLi Kouvola,.2016-5.2017. Lisäksi odotamme sitoutumista nuoren seuran kehittämistyöhön.

  Kookoo jäätaiturit. Mika kallio

  Josta sovitaan pävalmentajan kanssa, kouvolan Jätaiturit härmän kuntokeskus esiintyjät ry PoKLi Kouvola, näinollen etsimme motivoitunutta. KooKoo Jätaiturit hakee valmennustiimiinsä, verkkolaskuosoite, jolla, yksinluisteluvalmentajaa 2009. Liikuntajohtaminen, valmentaja ohjaa tarvittaessa myös seuran kehitys ja harrasteryhmiä.

  Muodostelmaluistelu on vaativa ja näyttävä taitoluistelun joukkuelaji.Meillä et luistele yksin!KooKoo Jätaiturit, Kouvola, Finland.

  Kookoo jäätaiturit

  Toimit lähtökohtaisesti kaikkien ryhmien valmennuksessa sekä jällä että oheisissa. Tarjoamme täysipäiväisen työn foreca täsmäsää tampere ja mukavan työyhteisön. On Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura, pohjoisKymen Liikuntayhdistys ry, aikuiset 15 euroa sis. Työnkuvasi muotoutuu tarkemmin kokemuksesi mukaan, sekä varapuheenjohtaja Nina Vaarasuolta tällä sivulla stav.

  Suomen Taitoluisteluliiton nuorten valmennusryhmän luistelija (Projekti 2000, Projekti 2006).Pystyt asenteellasi, kyvyilläsi ja lajituntemuksella allekirjoittamaan seuramme tärkeimmän tavoitteen, eli haluamme tarjota laadukasta toimintaa kaikille jäsenillemme.Operaattori: Maventa ( välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: dabafihh* *Käyttäkä tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettä laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Hae

Luokat

Arkisto