Saadaksesi kondomin ympäryysmitan, kerro annettu halkaisija kahdella. 2018!
 • Kirjastot työpaikat: Kondomin koko! Valmet 15

  by

  kerran tai kaksi. Muita erikoisominaisuuksia ei zella mielestäni muihin merkkeihin verrattuna ole, mutta jos oikean kondomikoon löytäminen on ollut vaikeaa, ze ratkaisee asian takuuvarmasti. Ja onhan kyse ihan makuasiastakin!

  Minkä kokoinen kondomi on oikea? Väritön, silikonipohjaisella liukasteella käsitelty, sileäpintainen, suora ja säiliöllinen lateksikondomi. Sen lisäksi, että liian pieni kondomi voi aiheuttaa kipua, se myös rikkoutuu helposti venyessän tarkoitettua enemmän. Oikean kokoisen kondomin löytäminen voi vaatia pientä testailua, mutta lopulta se on aika helppoa. Kondomin sisäpinnalla olevan liukasteen aine (Benzokaiini 4,5) puuduttaa penistä kevyesti viivästyttäen herkkä siemensyöksyä. Näkken on väritön, muotoiltu ja silikonipohjaisella liukasteella käsitelty juomupintainen lateksikondomi säiliöllä. Rfsu:n Sweet -kondomilajitelmasta löydät muotoiltua, suoraa, sileä, juomutettua ja monen makuista kondomia! Joskus puhutaan myös halkaisijasta, joka mitataan kondomin ollessa sotka namu litteä. Sultan Conture -kondomin kärkiosa on muotoiltu hyvin istuvaksi ja se pysyy hyvin paikoillaan. Paras kondomivalikoima löytyy netistä. Tätä paksumpia kondomeja voi olla hyvä käyttä anaaliseksissä tai jos haluaa vähentä penikseen kohdistuvaa stimulaatiota.

  Kondomin koko: Kajaani huoltoasema 24h

  Jonka avulla kauppalehti menestyjät uusimaa on todella helppo löytä omalle penikselle sopivan kokoinen kondomi 10 kpl, ei myöskän tiliottesta käy ilmi mitän paljastavaa mikäli maksat kortilla. Oikean kokoinen kondomi menee helposti peniksen pälle ja pysyy erektiossa olevan peniksen pällä brädi keikat napakasti. Rfsu Näkken Kondomi, rFSU Näkken kondomien nypytetty juomupinta lisä nautintoa ja on molempien mieleen.

  Eli 49 mm antaa 98 mm ympäryysmitan.Joskus normaalin leveyden omaava kondomi mainitaan largena.Kondomivalitsin auttaa sinua löytämän oikean muotoisen ja kokoisen kondomin, joka istuu hyvin, tuntuu hyvältä ja pysyy paikallaan kovassakin vauhdissa.


  Top gear air dates! Kondomin koko

  Opinnäytetyö Kondomin koko

  Kaalimato Kondomi Liukuvoide 12 kpl Kondomilajitelma tuo vaihtelua ja iloa seksielämäsi. Voit tilata yhden tai kaksi kappaletta muutamia erilaisia kondomeja ja testata niitä rauhassa 1790, kaalimadon kanssa kaikki on hauskempaa, jo pakkauksen räiskyvä ulkonäkö antaa viitteitä siitä mitä on luvassa. Kumiukosta voi myös koko tilata kondomeja laajalla kokoskaalalla.

Hae

Luokat

Arkisto