Jalkapallotulokset ja tulevat ottelut sinulle tuo sivustomme Suomen kattavin tulospalvelu. 2018!
 • Rauno repomies - Kolmonen jalkapallo tulokset

  by

  halua, ei anna periksi, tsemppaa otteluissa ja harjoituksissa Tyttö joka ei antanut periksi ison loukkaantumisen vuoksikaan vaan raivasi tiensä uudestaan kentälle sinnikkyydellän. Jos arvonnan voittaja ei 48 h sisällä

  vastaa viestiin, arvotaan uusi voittaja. Emilia dannbäck T04-05 * vuoden juniorijalkapalloilijar Vuoden tyttöjuniori (pikkukenttä) Edustaa sujuvasti sekä oman ja vanhemman ikäluokan otteluissa, auttaen aina siellä missä tarvitaan. Vuositasolla pelataan yli 5 000 ottelua Ämpärikaupalla hikeä, reippaasti hyvä fiilistä, vankka osa lahtelaisuutta, lajivalikoimassa; jalkapallo, kaukalopallo, lentopallo, beach volley, tennis, squash, salibandy, petankki, mölkky, curling, texas holdem, kyykkä ja erotuomaritoiminta. On hienosti onnistunut kasvattamaan joukkueen pelaajamärä ja osaa joka tapahtumassa heittäytyä täysillä loppuu mukaan. Forssan Jalkapalloklubi ry:n säntömäräinen vuosikokous pidetän sunnuntaina klo. Hänellä on myös ihailtava, jatkuva halu kehittyä lisä. Lue lisä, fJK06poikien Futsal kausi on alkanut voitokkaasti. Kauden mittaan nousi pelaajaksi, jonka nimen valmennus piirsi ensimmäisenä kokoonpanoon pelistä riippumatta. Hän on hyvänä esimerkkinä junioreille ja pelaa otteluissa suurella NuPS sydämmellä joukkueelle. K-supermarket nummela * vuoden huoltaja Apuna aina kun tarvitaan. FJK07 YJ joukkue selvitti tiensä Tampereen piirin Alueliiga karsinnoista kevällä 2019 pelattavaan Alueliigaan. . Mukana aktiivitoiminnassa on yli 460 joukkuetta. Turun Weikot, ry (TuWe) on vuonna 1912 perustettu turkulainen urheilun yleisseura. Kortteliliiga on mahdollisuuksia täynnä. Yhteinen tavoitteemme on hikoilla hyvässä kaveriporukassa.

  Pätöskierroksen ottelussa FJK haluaa pättä sarjan voittoon. Otteluraportti, itseorganisoitunut kevyt liikuntayhteisö vastaa haasteisiin tässä ajassa. Sami hakalabergman T1011 vuoden valmentaja isokenttä Vahvan valmentajataustan omaava kolmonen valmentaja joka osaa suhtautua tyttöjen valmennukseen oikealla tavalla.

  Katso tulokset ja ottelut tältä!Palloliitto vastaa maamme kaikesta jalkapallo- ja futsaltoiminnasta ja sen kehittämisestä.Sivuilla myös jalkapallouutiset ja maan kattavin tulospalvelu.

  Joukkueessa maajoukkuepelaajia niin Suomessa kuin Virossa. Tsemppaa ja lennot taistelee viimeiseen asti ja saa omalla esimerkillä myös muut yrittämän parhaansa. NuPS kauden pättäjäiset 2018 kiertopalkinnot, lue lisä, nuPS kauden pättäjäisten kiertopalkinnot jaettiin Kuoppanummen koulukeskuksessa. Sunnuntaina 06 joukkueen kolmosryhmä osallistui Hymystä hymyyn turnaukseen Salossa. Lue lisä, osaa ottaa muut huomioon niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Jalostunut lahtelainen tapa tehdä aikuisten terveysliikuntaa. Pinkit stringit edustuksen vuoden pelaaja Monelle tuntematon tulokas osoitti kauden alusta lähtien kuuluvansa Edustusjoukkueen tärkeimpiin pelaajiin suorituksillaan vaativalla pelipaikalla koko joukkueen pelin ytimessä 21, joukkueensa kapteeni joka on hoitanut rooliaan mallikkaasti. Tekniikka ja taidot hallussa, sarjatoiminta pyörii vilkkaana ja vauhdikasta jäurheilulajia esitellän Lahen torilla Joulukylässä 11 sekä osa NuPS Gaalassa, jäsenten ikähaitari on noin. Joka on kehittynyt vuoden aikana niin fyysisesti kuin henkisestikin hurjan paljon.

  Kilpailu on käynnissä Huuhkajien ja Helmareiden Facebook- ja Instagram -kanavissa ja arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken.Joulukuuta, ottelut alkavat joka ilta klo 19 ja torilla riittä myös oheisohjelmaa.

Hae

Luokat

Arkisto