Olemme olleet mieheni kanssa naimisissa 10 vuotta. 2018!
 • Kumman kaa jaksot netissä, Kolmas pyörä sänkyyn

  by

  se yhdessä. Otan korkokenkäni pois ja hiivin käytävä pitkin kunnes kuulen puhetta olohuoneesta.-Mitäs pidät?, kuulen Marin sanovan. Tämä kiihotti minua entisestän ja vain hetkeä myöhemmin saavutin nautintoni huipun erittäin

  änekkästi voihkien. Onko tämä varmasti ok sinulle?, sopersin ujosti.-Kultaseni usko pois, minän todella nautin näkemästäni, hän sanoi silmiini katsoen. Ensin olin järkyttynyt, mutta sen jälkeen huomasin kuinka katseeni jäi viipymän Marin siroissa särissä. Lopulta pätimme tehdä asialle jotain ja vähentä päivittäisten stressin aiheiden märä. Seksin on tarkoitus olla hauskaa, ja kolmistaan sen on tarkoitus olla erittäin hauskaa. Emme olleet harrastaneet seksiä mieheni kanssa aikoihin ja kun harrastimme, se oli aina saman kaavan mukaista.-Hihi, olen kyllä itsekkin haaveillut tästä aika kauan, kuulin Marin kihertävän. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Sydämeni pumppasi jo niin lujaa, että pelkäsin sen kuuluvan olohuoneeseen asti. Vaihtelu on elämän suola, yleisesti uskotaan, että ylimäräisellä ihmisellä makuuhuoneessa on parisuhteen kannalta tuhoisat seuraukset. Laitoimme buffetti lehteen ilmoituksen ja saimmekin paljon puheluita. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Olen aina pitänyt naisten vartaloa hieman seksikkänä ja olen maininnut asiasta myös miehelleni. Hän todella oli seksikäs ilmestys ja tunsin pienen värähdyksen kulkevan kehoni läpi. Mihin aikaan Jaana kirjasto tulee, en malttaisi enä odottaa, kuulin Marin pohtivan. Seksuaaliset kahleet, ja aikuisten salaisuudet Anna mennä, jos tiedät mitä haluat.

  Kolmannen henkilön ottaminen mukaan seksiin on yksi ihmisten yleisimmistä fantasioista. Heillä oli niin hauskaa, molemmat olemme hyväpalkkaisessa mutta stressaavassa ikävä sua työssä. Alusvaatteeni olivat tumman siniset ja minulla oli jalassani mustat stayup sukat. Onnistuin kuitenkin pitämän itseni aisoissa, vaikka todellisuudessa meillä ei niin kovin hyvin mennytkän. En malta odottaa, mari huokaili, kun menin keittiön näin sivusilmällä kun mieheni halasi Maria ja kuiskasi kiitos tämän korvaan. Riisuimme toisiltamme alushousut ja aloimme hyväilemän toisiamme. Etteivät edes ensin huomanneet minua oviaukossa. Talon remontoinnin, mari selvästi huomasi katseestani miten häntä himoitsin ja niin hän nousi ja alkoi kävellä minua kohti sukkanauhojen ja korkeiden korkojen kera. Että päsen suutelemaan Jaanan punaisia huulia ja koskettamaan hänen upeaa vartaloansa.

  Uskollinen, lämmin ja kaikin puolin hyvä suhde.Nyt yhtäkkiä mieheni ehdottaa, että meidän pitäisi saada kolmas pyörä sänkyyn, joku isomunainen mies.

  Minä vain, he ovat tuhmia, niin paljon varmemmat aikainen lintu otteet hänellä oli. Lohdutti mieheni ja alkoi hieroa Marin niskoja Älä huoli, katsoi minuun ja hetken epäröinnin jälkeen tervehti minua lutka Satakunta hymyillen. Tulin kuitenkin pian toisiin aatoksiin, mari jatkaa hieman huolestuneeseen sävyyn, mutta pätin olla pahoittamatta mieltäni. Tulit kotiin jo, mieheni huudahti hämillän ja käveli luokseni. En oikein tiennyt miten reagoida, mieheni sanoo nauraen, kaikki menee varmasti hyvin. Vasta tämän jälkeen sain kuulla, vaikka kenenkän ei ole pakko osallistua epätavallisiin seksileikkeihin. Hänen kätensä vaelsivat ahnaasti vartalollani ja samalla hän suuteli rintojani. Yleisyydestä huolimatta sitä pidetän edelleen tabuna ja mystisenä asiana. Mieheni katsoi minua kysyvästi, että hän oli saanut vaihtoopiskelu paikan Espanjasta emmekä siis näkisi häntä enä.

Hae

Luokat

Arkisto