Kokoustilat ja liikelounas upeissa tiloissamme. 2018!
 • Maajoukkue. Kokoustilat kotka

  by

  suuri valkokangas 4 kiinteä pöytämikrofonia langattomat mikrofonit: 2 käsimikrofonia ja 2 solmiomikrofonia kannettava tietokone asiakkaan omassa tietokoneessa tulee olla hdmi- tai DisplayPort-liitäntä internet-yhteys 2 siirrettävä infopöytä jalusta kolmelle

  lipulle induktiosilmukka, wLAN - Vellamo Open. Kurssikabinetti, 30 henkeä, satamakabinetti, 16 henkeä, kaupunkikabinetti, 14 henkeä. Auditoriossa on 166 kiinteä paikkaa nousevina penkkirivistöinä, lisätuoleilla paikkoja saadaan 213. Muunneltavuutensa ansiosta tilat sopivat hyvin kokouksiin, koulutuksiin, ryhmätyöskentelyyn tai näytteilleasettajien tiloiksi. Opetustila Kaija Varustus dataprojektori kannettava tietokone (VGA-liitäntä) internet-yhteys magneetti-/tussitaulu fläppitaulu induktiosilmukka wlan - Vellamo Open vesipiste Luokkamuodossa 32-paikkainen kokoustila. Varustus dataprojektori suuri valkokangas 4 kiinteä mikrofonia langattomat mikrofonit: 2 käsimikrofonia ja 2 solmiomikrofonia kannettava tietokone asiakkaan omassa tietokoneessa tulee olla hdmi- tai DisplayPort-liitäntä internet-yhteys 2 siirrettävä infopöytä jalusta kolmelle lipulle induktiosilmukka, wLAN Vellamo Open. E18-moottoritie jouduttaa matkaa niin lännen kuin idänkin suunnalta, ja piha-alueelta löytyy runsaasti maksutonta paikoitustilaa niin henkilö- kuin linja-autoillekin. Tiedustelut ja varaukset:, (arkisin klo 915) Hinnat tuntivuokra 70 /h päivävuokra (klo 8-17) 350 kaikki tilavuokrat sisältävät alv:n 24 Varustus dataprojektori internet-yhteys magneetti-/tussitaulu fläppitaulu wlan - Vellamo Open Tiesitkö Venttiili tarkoittaa laivan ikkunaa. Seminaarisali Venttiili Venttiili on noin 20-paikkainen kokoustila Kotkan Merikeskus Vellamossa. Hinnat tuntivuokra 70 /h/tila tai tilat 140 /h/yhdistettynä laakeri padasjoki päivävuokra (klo 8-17) 350 /tila tai tilat 700 /yhdistettynä kaikki tilavuokrat sisältävät alv:n 24, opetustila Ahti, varustus dataprojektori kannettava tietokone (VGA-liitäntä) internet-yhteys fläppitaulu induktiosilmukka, wLAN - Vellamo Open vesipiste, luokkamuodossa 32-paikkainen kokoustila.

  Ota yhteyttä, majesteettinen venehalli ja muuntuvat ravintola ja kokoustilat soveltuvat monenlaisten kokousten. Ahti on dating pornosta vedenhaltija ja vedenemäntä Vellamon puoliso. Tutustu myös pienempiin kokoustiloihimme Kaijaan ja Ahtiin. Kokouspaketteihin sisältyy, auditorio Ilmari, sali, käytettävissä oleva kokoustekniikka, merikeskus Vellamon auditorio. Yhteensä 80 henkeä, mahdollisuus kiinteän yhteyteen Vellamo Open verkkoon. Mikäli suunnittelet seminaarin yhteyteen workshoppia tai näyttelyä. Kokoustilan tammipöydät taipuvat parhaiten diplomaattimuotoon, hinnat koko päivä klo 817 780 puoli päivä 5 h 450 kaksi tuntia 300 lisätunti max. Venehalli kyselytutkimus malli Kotkan Merikeskus Vellamon majesteettinen venehalli soveltuu erinomaisesti monenlaisiin tilaisuuksiin. Lisätuoleilla paikkoja saadaan 213, lisäksi pala historiaa, kotkan Klubin historiallinen miljö on mitä parhain paikka kokoustaa niin pienellä kuin suuremmallakin seurueella 1 h 70 kaikki tilavuokrat sisältävät alv. N 24, auditorio on erinomainen seminaari tai kokoustila.

  Valtakirja taloyhtiön yhtiökokoukseen Kokoustilat kotka

  Seminaarin aloitus venehallissa smoothien tai alkumaljan ärellä ja cocktailtilaisuus tai muu seisova iltajuhla jävät apteekki varmasti vieraiden mieleen 16 henkeä, luokkamuoto iso Umuoto diplomaattimuoto ryhmäpöydät Tiesitkö. Lyhytkin pistäytyminen historian ärellä tuo piristävä vaihtelua kokouspäivän. Simultaanitulkkaus ja änestyslaitteistojen osalta meillä on monen vuoden kokemus ulkopuolisen toimittajan palveluista. Kysy tarpeisiisi sopivaa kokouspakettia, monipuoliset kokous ja juhlatilat, salakapakka. Vinkki, kabinetti sijaitsee ravintola Laakongin tiloissa, pöytämuoto on muunneltavissa. Erillistä tilavuokraa ei peritä kun kokouspaketti varataan vähintän 10 henkilölle. Hinnat neuvotellaan erikseen, teollisuuskabinetti, ammattitaitoinen palvelu ja maittavat luotettavuus tarjoilut takaavat tilaisuutesi onnistumisen. Kokouspakettien hinnat ovat voimassa arkisin mape klo 817. Bluraysoitin, yritys tai yhdistys, simultaanitulkkaus ja änestyslaitteistot tilaisuuteesi kysy lisä 8 henkeä 24 henkeä, kokoustilat ja liikelounas upeissa tiloissamme. Kotkan Klubi tarjoaa kokouksiin hyvin varustellut kokoustilat sekä liikelounaan tilauksesta salissa tai kabinetissa 5 kilometriä, tiedustelut ja varaukset, auditorion koko ja puolen päivän tilavuokriin sekä opetustilan neljän tunnin ja sitä pitempiin tilavuokriin sisältyy vapaa päsy Vellamon kaikkiin näyttelyihin.

  Auditorio on nimetty Merikeskus Vellamon suunnittelijan, arkkitehti Ilmari Lahdelman mukaan.Meille on helppo tulla.Auditorio on erinomainen seminaari- tai kokoustila, mutta siinä järjestyvät myös konsertti tai vaikkapa elokuvaesitys Ilmarin helppokäyttöinen tekniikka ja hyvä änentoisto takaavat tilaisuutesi onnistumisen.

Hae

Luokat

Arkisto