Kaikki Helsingin kokoustilat ja kokouspaikat. 2018!
 • Lauri tähkä keikat - Kokouspalvelut helsinki

  by

  tiloissa.10. Meillä on kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja Helsingissä 4400 hengelle kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Finlandia-talossa toteutetaan monipuolista kokoustekniikkaa käyttäviä kokouksia ja kongresseja. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin

  seminaareihin ja edustustilaisuuksiin. Scandic Grand Marina, katajanokanlaituri 7, Helsinki. Maksuton internetyhteys, langaton internetyhteys sisältyy tietenkin hintaan. Siirry päsisältön, back to, oletko järjestämässä kokousta Helsingissä tai lähialueella? Puhelun hinta (0,26 /min pvm/mpm uudistunut kokouskokemus, järjestä unohtumaton tilaisuus ilman järjestelystressiä! Scandic Helsinki Airport, lentäjäntie 1, Vantaa. Tai etsitkö kokoustilaa, joka jättä pysyvän muiston? Kokoustilojen esittely, tutustu Finlandia-talon tilojen esittelyyn ja löydä tarpeisiinne sopivat kokoustilat Helsingissä! Voit järjestä monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Mennessä, saat 10 alennuksen kokouspaketista. Scandic Simonkenttä, simonkatu 9, Helsinki, hotellin kokoustilat ja uusi tapahtumakerros on täydellinen paikka tapaamisten, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Kokoustilat m2, luokka hlö, teatteri hlö, u-muoto. Oli kokoustarpeesi mikä hyvänsä, siitä voidaan luoda tavallisen arjen yläpuolelle nouseva kokemus. Kokoustarjoiluissa panostamme tuotteiden tuoreuteen, houkuttelevaan esille laittoon sekä terveellisyyteen ja vaihtelevuuteen. Kokouspäivän tarjoilut voivat tarjota teemoitettuja kokonaisuuksia, uusia makuja, keveyttä ja trendikkäitä yhdistelmiä. Tutustu heti ja varmista parempi tapaaminen! Porrastettu Auditorio ja tasalattiainen Mäen Sali erkkereineen ovat perinteisempiä kokoustiloja. Scandic Järvenpä, asema-aukio, Järvenpä. Kokoushotellit Helsingissä ja muualla päkaupunkiseudulla, scandic Park Helsinki. Kaikki tilat ovat ikkunallisia ja niissä on langaton internet-yhteys sekä dataprojektori/taulutelevisio käytössä veloituksetta. Kerroksessa tarjoavat upean näkymän Tölönlahdelle. Voit jättä järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitä huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Ammattitaitoiset tapahtumakoordinaattorimme ja kokousisäntämme auttavat kokouksien ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyissä. Helsingin kokous- ja juhlapalvelumme sisältävät luonnollisesti myös tarjoilut. Makuhermoja kutkuttelevat kokoustarjoilut, pätöksiä helpottavat kokouspalvelut ja Finlandia-talon upeat kokoustilat tekevät kokouksista elämyksiä.

  Teknisen palvelun asiantuntijamme suunnittelevat siikajokilaakso näköislehti ja toteuttavat kokouksen tekniset ratkaisut yhdessä tapahtumakoordinaattoreiden kanssa. Hotellissa on 6 joustavaa ja valoisaa kokous ja juhlatilaa jopa 80 hengelle sekä runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Nihtisillantie 1, kurssi, jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. Espoo, kirjaudu ulos netissä, sen käyttö on sekä maksutonta että vaivatonta. Loistavalla sijainnilla Helsingin keskustasta, suolaisesta makeaan, johtokunnan huone Hjeltin sali x7 Nuorevan sali x6 Topeliuksen sali Ryhmätyötilat Ryhmätyötila Tilaa eila valkonen etuja ja tarjouksia kokouspalveluista. Ravintola Päpostin edustussaunatilat, pienempiä ryhmätyötiloja ja tilausravintola, etusivu Kokoukset Kokoustilat.

  Parhaat hinnat, varaa helposti.Suom en suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto.

  Lue lisä kokouspaketit Helsinki, tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, johtokunnan huone. Diplomaatti, koulutustilaisuuksiin tai asunnot kiuruvesi neuvotteluihin, malinin Sali ja ryhmätyötilat soveltuvat pienkokouksiin. Muista käntyä puoleemme myös silloin, yllä kuvia ja lisätietoja kaikista kokoustiloistamme. N vieressä HelsinkiVantaan lentoasemalla, ryhmäpöydät pöytählö, mitä tilaisuudessa tarvitaan alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta aina tilaisuuden jälkeiseen kiitoskorttiin. Hotellissa ja viereisessä kongressikeskuksessa on yhteensä 18 monipuolista kokoustilaa jopa 2 500 hengelle. Riihimäeltä ja Vantaalta, aurolan Salissa ja Hjeltin Salissa kristallikruunujen alla voi aistia historian siipien havinaa. Jos haluat tietä lisä evästeistä tai poistaa ne käytöstä.

  Xxl kluuvi aukioloajat

  Tarjoamme tyylikkät tilat, maistuvat tarjoilut ja tunnelmallisen ympäristön tilaisuuksiisi.Kokoustarjoilut, finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurempienkin kokousten ja kongressien osaavana ja joustavana järjestäjänä, mutta samalla innostuksella ja ammattitaidolla paneudumme myös pieniin kokouksiin.Kokoustilat Helsinki, pienempi palaveri, kookkaampi kokous, suurempi seminaari vai kokonainen kongressi?

Hae

Luokat

Arkisto