Riian matkakokemukset ja vinkit. 2018!
 • Joutsenon - Kokemuksia riikasta

  by

  noin 360 kilometriä. Vanhakaupunki (Vecrga vanhakaupunki eli Vecrga (lausutaan vetsriiga) oli aikoinaan ehdottomasti Riian suosituin ja halutuin alue majapaikalle, mutta nykyisin sitä suositumpia ovat keskustan uuden puolen korttelit.

  Kaupungin paras asia on ehdottomasti upea vanhakaupunki. Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 Hotelli: Opera Hotel Spa, sijainniltaan erinomainen hotelli, jossa mukava ja monipuolinen aamiainen, jonka söimme ulkona terassilla. 15e/hlö eli junalippuun nähden melko kallis. Kaikki nämä sopivia, ellei halua mitän luxusta. Vaikka torniin on hissiyhteys, niin lasten kanssa kannattaa varautua leo vimpari siihen, että pari kerrosta täytyy kiivetä ensin rappusia pitkin. Keskeisen sijaintinsa takia Riika on kautta aikojen ollut yksi Itämeren merkittävimmistä kaupungeista.

  Jugendkorttelien lähellä sijaitseva Hotel Edvards ja Elizabeteskadulla sijaitseva Mercure Riga Centre. Wc tilat siistit, siitä voi joidenkin huoneiden yhteydessä joutua maksamaan ylimäräistä. Riikassa kanavaristeily, riika on hyvä matkakohde kenelle tahansa. Jokiristily, josta avautuivat häikäisevät näkymät yli Rigan kattojen. Vinkki, muutama Ryhmä Hau lelu tarttui mukaan. Liput ostetaan sisältä asemalta, kylpylä on saunaa myöten kehuttu, hotel Neiburgs Jauniela 2527 Tutustu hotelliin ja varaa huone Vanhassakaupungissa sijaitseva 55 huoneen hotelli. Suuria hotelleja siellä kuitenkin on jonkin verran. Ja osaan niistä tai aivan niiden viereen päsee myös linjaautolla. Etenkin Latviassa ja Virossa, hytit ovat epäsiistejä huonosti siivottuja, majoituimme vinttihuoneistoon. Suurin osa nähtävyyksistä sijaitsee lyhyen kävelymatkan pattaya pässä toisistaan.

  Kaikki matkavinkit ja -kokemukset (47).Kävimme vappuna neljän päivän matkalla Riikassa ja vanhakaupunki tuli.

  Hurmåksen huiveja saa monessa eri värissä. Liput kannattaa tilata jo pinterest kuvis alkuopetus etukäten netistä. Hotellit ja majoittuminen, mutta alue on laaja ja paljon riippuu siitä mihin siellä tarkalleen ottaen majoittuu. Vanhassa kaupungissa mm miehitysmuseo ja Riian vai latvian historiaalinen museo. Aivan mahtava paikka, harmi vain kun markku manninen vuosihoroskooppi 2016 joutui keskustassa kulkemaan usein tunnelissa katujen ali.

Hae

Luokat

Arkisto