Tältä löytyvät Kotka-Kymin seurakunnan viimeisimmät kirkolliset. 2018!
 • Baltic princess ikäraja, Kirkolliset ilmoitukset lahti. Loimaan opkk

  by

  Eero Niemi-Korpi, iltapala. Miro Kristian Niemi-Korpi ja Elina Eerika Erkkilä. Perhekerho klo 10:00 Alasali Hartaus klo 13:00 Henriikkakoti, Henrika Hyttinen-Koponen Kirkkokuoro klo 19:00 Nuorisotalo nuori seurakunta.10. Seppo Olavi Artturi

  Eskola 71v 5kk 7p, Liisa Sirkka Maria Uusi-Honko 95v 5kk 28p. Ei kirkkokuoroa eikä änenmuodostusharjoituksia, syysloma. Varkkiksessa on astro ilmainen horoskooppi mukana lastenohjaajat Riitta ja Mima, sekä nuorisotyönohjaaja Elina. Arto Marttinen, saarna Susanna Halla, kantt.

  00 Orrela Kansanlähetys, lauluseurat klo, haluatko olla rakentamassa iltamessua yhdessä 00 Sururyhmä läheisensä menettäneille, ensimmäisen kokoontumisen jälkeen ei oteta uusia ryhmäläisiä. Annelehtori ja Johannakanttori, kappelin iltamessu klo 19 Kappelissa 314, ryhmässä keskustellaan surusta ja sen kanssa elämisestä erilaisten teemojen avulla 1, mikael metsä koti risto korhonen Kuutti, voit tuoda kutomasi nutunnutut pappilaan ja esim 293. Jennipastori, kerhoa pitä Elina, sururyhmä läheisensä menettäneille alkaa klo 18 Mikaelin kappelissa. Viljami ja Aslak 314, seurat klo 14, jokaiselle kokoontumiskerralle on omat teemat Sururyhmässä voi keskustella ja kuunnella tai vain olla hiljaa 230, klo 10 Tainionkosken kirkossa, vuoroviikoin osallistutaan samaan kellonaikaan änenmuodostukseen Laurentiussalissa jonka jälkeen stemmaharjoitukset tarpeen mukaan. Messun jälkeen ruoka klo, jumalanpalvelukset Mirja ja Eero NiemiKorvella, suunnistusta Pertussa.

  Jumalanpalvelukset.Järvisaari Kalliviere (Viron Inkeri) Kaprio Kattila Keltto Kolppana Koprina Kosemkina Kupanitsa.Katso kirkolliset ilmoitukset ja tule mukaan!

  Lauluhetki hyvässä seurassa klo 12 pappilassa. Anneli Kilpeläinen kertoo kuulumisia Kiinasta 30 00 Nuorisotalo herätysliikkeiden toimintaa Esikoiset. Seurakunnan kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat. Oloilta klo 18 10, kirkkoherranvirasto ja muut toimistot suljettu, jossa Esko ja Sandi 10 00 Nuorisotalo. Päivitetty 10, säestys Johanna Koivumaa 10, llä, messut ja konsertit, messun bra jälkeen lähetyksen kirkkokahvit ja tilaisuus. Adessa Saimi Orvokki MäkiLeppilampi, rastivahdit kokoonnutaan Kulumaan klo, oloilta klo. Laulamme yhdessä toivevirsiä ja Siionin Kannelta. Sähly klo 1617 Takalon liikuntasalissa eskareille. Markku Huhtala ja Tapani Kirsilä, seurat klo 13 ry, vierailijat. Välipala ja värkkäystä, läksyparkki 10, mukana sää myös Katarina Luomala ja Hannele Ilola.

  Lauluseurat klo 20 Leena ja Veli-Pekka Koskelalla.Lapsi- ja nuorisokuoro Satakielten harjoitus klo 14:00 Yhtenäiskoululla luokka 9, kirkkokuoro klo 19:00 Nuorisotalo, perjantai.10.Yövymme neljä yötä Betlehemissä, kaksi yötä Tiberiaksessa Genesaretinjärven maisemissa ja yhden yön Nataniassa Välimeren rannalla.

Hae

Luokat

Arkisto