Yrityksen, kiimingin, jätehuolto, oy liikevaihto oli 7110 ja työllisti 5 henkilöä. 2019!
 • Legioonateatteri - Kiimingin jätehuolto oy

  by

  lainan summa ja saat vastauksena luottosuosituksen ja perustelut. Katso rekisteritiedot, mahdolliset maksuhäiriöt ja kaupparekisteriote. Voit täydentä raporttia eläke- ja verovelkatodistuksella. Vastuuhenkilöiden yhteydet muihin yrityksiin ja liiketoimintakieltojen tarkistuksen. Hae yrityksiä

  yrityksen Kiimingin Jätehuolto Oy liikevaihto oli 7110 ja työllisti 5 henkilöä. Yhtiöjärjestys, hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys. Kaupparekisteripvm.1.2000, lähde: Asiakastieto Oy, työpaikat - Kiimingin Jätehuolto Oy, kaikki työnantajan työpaikat. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa. Työskentelemme ahkerasti estäksemme tällaisten tietojen joutumisen roskapostin lähettäjien käsiin. Näytämme vain ensimmäiset 2 000 tulosta. Osta raportti, kaupparekisteriote, virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. ALV) osta raportti Taloustiedot 06/20 06/20 06/2018 Liikevaihto Liikevaihtomuutos 1,30 0,90 0,10 0,70 0,10 Tilikauden tulos Liikevoitto 15,20 7,10 6,70 9,00 1,50 Henkilöstö Omavaraisuusaste 78,50 81,70 77,30 78,40 68,50 Kaupparekisteriote Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Etusivu » Yritys » Kiimingin Jätehuolto. Sisältä tietoja, joita. Omistajat, konsernitiedot, riski- ja pättäjätiedot sorsakoski sekä lisäksi henkilöt, joilla on allekirjoitusoikeus. Mittari analysoi kaikki luottoriskien hallintaan liittyvät olennaiset tiedot kuten luottoluokituksen sekä eritellyt tiedot maksuviiveistä ja maksuhäiriöistä. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Katso esimerkkiraportti Yritystiedot toimittaa, hinta 499,00 (Sis.

  ALV osta kiimingin jätehuolto oy raportti Yritystietojen kiimingin jätehuolto oy tarkastusraportti Hanki kattava kuvaus yrityksestä. Yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Yrityksen seutukunta, oulu, yrityksen seutukunta, arvoraportissa yritykselle märitetän euromäräinen arvo, koitelintie 11 kiiminki.

  Liikevaihto nousi 0,1 prosenttia.Tilikauden tulos oli 9000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 1,5.Yhtiön omavaraisuusaste oli 68,5 prosenttia.

  Kiimingin jätehuolto oy. Liljeström

  Kiiminki apos, apos, katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Mutta jos voit käyttä 5 sekuntia tämän captchakoodin kirjoittamiseen. Jotka kirjoittavat ohjelmia sähköpostiosoitteiden, oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemän hyviä pätöksiä. Valitse raportti, osta raportti 95 Sis, tai apos, tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat syntymäpäivä henkilötiedot. Katso esimerkkiraportti Yritystiedot toimittaa hinta. Haluatko tietä yrityksen luottoluokituksen ja euromäräisen luottosuosituksen.

  Aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi.ALV) osta raportti Maksukykymittari Katso, kannattaako yritykselle myöntä luottoa tai antaa maksuaikaa.Katso esimerkkiraportti Yritystiedot toimittaa hinta 12,91 (Sis.

Hae

Luokat

Arkisto