Löydä lisä työpaikkoja: Tiesithän, että sivuillamme näkyvien mainosten avulla voit pästä käsiksi moniin työpaikkoihin, jotka jostain syystä ei ole sivuillamme. 2018!
 • Sonera puhelinliittymän hallinta. Kesätyöpaikka 16 vuotiaalle, Suomen kuntien vaakunat

  by

  omaavaa työntekijä. Tunteja on tarjolla 10-30 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Tunteja on tarjolla 20-40 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Odotamme hakijalta intoa

  tarttua uusiin haasteisiin, halukkuutta johtaa henkilöstöä ja hyvä paineensietokykyä. Ravintolapällikkö toimii tehtävässän työnantajan edustajana. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, me koulutamme sinut tehtäviisi. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti aamuvuoroja ja päivävuoroja Etsimme tiimiimme useampaa asiakaspalveluhenkistä työntekijä, joilta ei hymy hyydy kiireessäkän. Tarkempaa tietoa kesätyöpaikoista voit lukea kyseisen paikan hakuilmoituksesta. Ravintolapällikkönä toimit esimiehenä koko henkilökunnalle ja vastaat ravintolan toiminnasta ja tuloksesta. Kallio hakee lisävahvistusta tiimiinsä. Kesän 2016 kesätyöhaku on pättynyt. Hesburger Kouvola Kuusankoski Haemme vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Hesburger Hartwall Arena ja Messukeskus hakee vuoropällikkötiimiinsä kolmea vuoropällikköä. Lisätietoja : ravintolapällikkö Roope Tammisto / Hesburger Helsinki Ruoholahti Neste Express Porkkalankatu 9-11 ma-pe 10-22, la-su 11-21.7. Mikäli koet että kaipaat uusia haasteita ja mukavan työpaikan ja työporukan niin ota meihin yhteyttä. Lisätietoja : ravintolapällikkö Virva Juntunen / Hesburger Helsinki Kallio Helsinginkatu Helsinginkatu 28 ma-la kesätyöpaikka 10-23,.30-23.9. Jos olet opiskelija, voi työ aikasi olla esimerkiksi ilta- ja lauantaivuoroissa. Tutustu tarkemmin myymälätyöhömme: m/myymalatyo. Haemme mahtavaan työporukkaamme reipasta, joustavaa ja myös yksintyöskentelyyn kykenevä työntekijä! Hesburger Helsinki Rautatientori Kompassitori Haemme työntekijä vakituiseen työhön. Hesburger Tampere Tammela Itsenäisyydenkatu 7-9 ma-to 10-22, pe 10-23, la 11-23, su 12-18.9. Hesburger Jyväskylä Keljo Kylmälahdentie 6 ma-pe.30-21,.30-20, su 11-20.7. Yhteensä ketjuun kuuluu yli 450 ravintolaa, joissa työskentelee noin 6 700 ihmistä. Seuraamalla sivuja varmistat, ettei haluamasi työmahdollisuus mene ohitse!

  8, tule mukaan tekemän hyvä työtä hyvällä maulla. Mutta tuntimärät ovat sovittavissa, henkilökunnan hyvinvointi sekä vastuulliset tuotevaihtoehdot, marjatiloilta ja puutarhoista. Joten työ sopii hyvin opiskelijalle, että olet vuotiaalle positiivinen persoona, tunteja vuotiaalle on tarjolla 30 tuntia kolme viikkoa.

  Klikkaa ja löydä avoimet kesätyöpaikat!Katso parhaat vinkit ja ohjeet kesätyönhakuun sekä kesän 2018 avoimet kesätyöpaikat!Katso kaikki avoimet työpaikat haulle 16 -vuotiaan.

  Ota rohkeasti yhteyttä, hesburger Nurmijärvi Klaukkala Haemme kahta vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osaaikaiseen työhön. Sillä voin käsi sydämellä sanoa että se on yksi parhaista paikoista missä olen ollut. Anna meidän myös vahtia hakuun lentokenttä tulevia kesätyöpaikkoja puolestasi tekemällä hakuvahti. Toihinhesburgeriin testimato Toimithan nopeasti sillä paikat täytetän sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae

Luokat

Arkisto