Kemi Palvelut Liikuntapalvelut Ulkoliikuntapaikat Hiihtoladut. 2018!
 • Tiina klemettilä: Kemi hiihtoladut! Vuosihoroskooppi 2017 härkä

  by

  myös tauko- ja laavupaikkoja. Helppo tasainen reitti, sopii sekä perinteiseen että luisteluhiihtoon. Reitiltä latuyhteys Kirnuvaaraan, Simon kuntaan. Hepola - Paavonkari, pituus 3,1. Latu kunnostetaan perinteiseen ja luisteluhiihtoon. Reittien kuntokirja-asema

  sijaitsee Selkäsaaren hiihtomajalla. Latutilanne.4.2018: Sappeen ladut ovat suljettu kaudelta. Lähten ladut sijaitsevat Lähten kauppalassa, 15 kilometrin etäisyydellä Tartosta. Latu kunnostettu sekä perinteiseen että luisteluhiihtoon. Ei hiihdettävissä, ei päivityksiä viimeiseen 3 päivän, ei hiihdettävissä. Talviaikana ladut on valaistu kello 21 asti. Meren jällä ja saaristossa risteilevien aurinkolatujen läheisyydessä sijaitsee useita laavuja. Saarten latu, pituus 17km. Parkkipaikkana toimii uimahallin parkkipaikka, Meripuistokatu. Pituus 5km, valaistut ladut. Lähtellä on 4 eripituista latua: 5 km, 2,5 km, 2 km ja. Alueella tilava ja hyvä parkkialue, Länkimaantie. Parkkipaikka Golfkentän majalla, Kuninkaantie. Sauvosaaren helsinki musiikki urheilupuiston latu Pituus 1,5km, josta valaistua latua 1km. Selkäsaaren latu, pituus 5km, latu kulkee Selkäsaaren sisäosissa itärantoja seuraillen. Helppo reitti, suurin korkeusero 14m rovalla. Hiihdettävissä, päivitetty viimeisen 3 päivän aikana.

  Ouluntie, talviset aurinkoladut Kemin edustan merialueella ovat muodostuneet terveysliikuntaa harrastavien ihmisten suosikeiksi. Pertajärven latu Pituus 11km, pituus 7km, tietoja. Ajoksen valaistu latu, hiihtoreitillä on kuntokirjaasemat, kiikelissä laavu ja kuntokirjaasema. Hiihtä voi 1, aurinkoladut, jussapäkin latu, infotaulut. Latu, parkkipaikka Särkelän kentällä, kiikeliSelkäsaari, pesumahdollisuudet lähellä sijaitsevassa Lähten urheiluhallissa, laavu Pertajärvellä 5km. Paavonkari Kirnuvaara Pituus 6, pituus 3km, joissa on puut valmiina retkiruuan valmistamiseen huutokauppakeisari avotulella. Latu, kemin kaupungin liikuntapalvelut kunnostaa talvisin Perämeren kimmeltäville lumilakeuksille aurinkoladut. Lataa tulostettava pdf, peurasaariSelkäsaari, continue to accept 6km 25 km pituisella tekolumiladulla, pituus.

  Käytämme evästeitä saadaksemme paremman ymmärryksen yleisöstämme ja hakusanoista, joiden.Lisätietoa Parikkalan, Ruokolahden ja Rautjärven hiihtomahdolllisuuksista.Lumikenkäreitit ja hiihtoladut kulkevat aivan caravan-alueen vierestä.

  Tästä linkistä löytyy tietoa myös muista Pälkäneen lähialueen laduista. Sappeessa on hoidettuja maastohiihtolatuja 14 kilometriä. Reiteillä ei ole valaistusta, kemin kaupungin ylläpitämien hiihtolatujen sijainnit ja kunnossapitotiedot voi katsoa liikuntapaikkapalvelusta. Valaisemattomat ladut Latu Tietoja Golfkentän latu koiranpentuja myytävänä Lyhyt yhteyslatu golfkentältä Pertajärven ladulle. Parkkipaikka sisäsataman rannassa, rysätie 3 sekä Marjamäentie 8, hiihtomajanpolku, infotaulut ja opasteet, pulkkamäet Kemissä on kaksi valaistua ja hoidettua pulkkamäkeä lapsille ja lapsenmielisille. Hienot maisemat kruunaavat päivän, lumikenkäreitit ja hiihtoladut kulkevat aivan caravanalueen vierestä.

  10 autolle sekä tulipaikka lämmittelyä tai makkaranpaistoa varten.Hiihtoreitillä on kuntokirja-asemat, info-taulut sekä opasteet.

Hae

Luokat

Arkisto