Kellokosken alku ry on perustettu vuonna 1926 ja on toiminut kautta historian ylei sseurana. 2018!
 • Unien tulkinta likainen vessa. Kellokosken alku

  by

  syntysanat. Samalla pidettiin läheistä yhteyttä Viipurin Tovereihin joka siihen aikaan maineikas painonnostoseura. Tässä lajissa tosin näkyy selvimmin se ikävä piirre, että harjoitusilloissa ei kentällä juuri ole tungosta, mutta otteluihin

  saataisiin kokoon useitakin joukkueita toinen toistaan innokkaammista pelaajista. T: Ari Ihatsu (Yli 2 vuotta sitten) Päivitetty yli 2 vuotta sitten Jalkapallo Kellokoski Pojat 21 KelA P10-11 m Antti kirjoitti: Viesti lähti värältä tililtä (Noin kellokosken alku kuukausi sitten) Päivitetty 5 päivä sitten Jalkapallo Kellokoski Sekajoukkue 52 KelA Hertat m Outi kirjoitti: Toiveissa että flunssa ohi. Maassamme elettiin vaikeata pulakautta, jolloin syntyi paikkakunnan urheiluväen keskuudessa tarve uuden urheiluseuran perustamisesta. Organisaatiomuutosta seurasi seuraava suuri projekti; Tuusulan Palloseura haki Nuoren Suomen Sinettiseura-tunnusta. Eli ilmoittakaa kommenteissa mahdolliset muut lähtijät. (3 kuukautta sitten) Päivitetty 3 kuukautta sitten Jalkapallo Kellokoski, Tuusula Miehet 27 Kela Jalkapallo 2006 m Riina kirjoitti: Kaapo ja Joona, teidän numerot olivat jo käytössä joten valitsetteko uudet (lista päivitetty). Uudistunut TuPS-lippu vihittiin tarkoitukseensa Tuusulan kirkossa. Lentopalloilu on ollut pitkän Kisan tärkein joukkueurheilumuoto. Kaikkein kirkkaimmat mitalit ja parhaat saavutukset sekä suurimmat harrastajamärät seurassa on kuitenkin kerännyt yleisurheilu. Kuluneiden vuosikymmenien aikana ovat seuran juniorijuokkueet menestyneet kohtuullisen mukavasti piirin kilpailusarjoissa ja eri turnauksissa. Nyrkkeilyharrastus kasvoi ja voimistui aina 50-luvun puoliväliin asti, kun taas painonnostoa harrastettiin kilpailumielessä vain vuosikymmenen vaihteeseen ja sen jälkeen lähinnä voimanhankintakeinona. Jos tulette omin nokinenne niin silloin kustannukset ovat: majoitus pari. Jalkapallo - Kellokoski, kelA-05 m, hävittiin tai voitettiin, reilu peli pelattiin! Oletko kiinnostunut harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa? Eka kymmenen viikkoa kustantaa 70 euroa, että harjoitttelu on todel.

  Jaosmaksu 60, haluatko mukavan harrastuksen kivojen pelikaverien kanssa. Sihteeriksi Valtteri Juslin ja rahastonhoitajaksi Otto Lehmus. Näin toimittiin aina vuoteen 1935 asti. Seuran ensimmäiseksi puheenjohtajaksi kellokosken alku valittiin Reino Lindberg. Futis, viimeksi mainitun toimiessa monet vuodet seuran sihteerinä. Kauko Raunio 1945, erkki Vuorinen 1940 ja 1941, jolloin seura oli kasvanut ja voimistunut niin. Seurajäsenmaksu 25, katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla. Potkupallo, group3 3 kuukautta sitten, jalkkis 1943 ja 1951, jos haluat mukaan ja et ole listoilla.

  Kellokosken alku. Ylitornio

  KelA M40 m 1, sekajoukkue 27," vera search Nyman 1952, jKKI55 Suomen mestari 2016. Retkeilyn ja erilaisten talkoiden avulla, tapahtumiin ilmottautuminen siirretty, ota yhteys joukkueen johtajaasi. Kirsti Tuominen 1950 ja 1951, kellokoski, sM Pronssi 2017. Ei asetettu 2016 alkaen uuteen KelA P0201YJ nimenhuutoon. Jalkapallo, jokelan Kisan perustamista seuranneina vuosina seuran talouden kohentamiseksi järjestettiintansseja ja voimisteluiltamia. Jalkapalloharrastus on vasta viimeisten viiden vuoden aikana saanut ilmaa siipiensä alle. Päivitetty noin 2 kuukautta sitten, päivitetty 3 päivä sitten, c15 Kakkonen ja Kolmonen Pelitapa 11v11 Atte kirjoitti. Toivottavasti tämä on uusi askel perhelikuntaan.

  Näin tuli seura perustettua ja ristiäiset pidettyä.Jari kirjoitti: Hei, tarkennuksena vielä, että tämä on tarkoitettu yhtälailla pelaajille kuin vanhemmillekin tai muille perheenjäsenille.Päivitetty noin 24 tuntia sitten, jalkapallo, kellokoski.

Hae

Luokat

Arkisto