Kellojen kesäaikaan muuttamisen lopettaminen. 2018!
 • Dna kauppa - Kellojen siirto 2017

  by

  monipuolisimpana eläinläkäreiden ja hoitajien verkostona meillä on mahdollisuus olla apunasi niin arjessa, kuin myös silloin, kun lemmikkiäsi kohtaa poikkeuksellinen hätä, sairaus tai onnettomuus. Muutoksen myötä kelloja ei enä tarvitsisi

  käntä. Eläinläkärime voivat niin sopiessanne ottaa lemmikistäsi tarvittaessa CT-, magneetti-, röntgen- tai ultraänikuvat ja tehdä vaativatkin leikkaustoimenpiteet. Esimerkiksi haitta näkyy kaikkien julkisenliikenteen aikataulumuutoksina, toisinsanoen linjaautot, junat ja lentokoneet joutuvat muuttamaan omia rytmejän. Meillä on helppo käväistä, mutta tarvittaessa eläinkaverisi puolesta taistelee koko joukko maan parhaita erityisosaajia. Näillä jokakeväisllä ja syksyisillä kellojen siirroilla ei minusta ole nykyän mitän hyötyä, ennemminkin niistä on vain haittaa. Siirtelyn on jo aika jädä historiaan täysin turhana sätelynä. Pysyttäis aina vain ja ainoastaan normaali ajassa. Meiltä saat myös laajat hyvinvointipalvelut kuntoutukseen, kivunlievitykseen ja eläimen hyvän oloon. Uutistoimisto AFP kertoi komission puheenjohtaja, jean-Claude Junckerin kommentoineen asiaa saksalaisella ZDF-televisiokanavalla. Komissio esittä ehdotuksen neuvostolle ja EU-parlamentille, joka tulee kellojen siirto 2017 pättämän kellojen siirtoa koskevan direktiivin kumoamisesta. Palvelemme laajoilla aukioloajoilla, ja kahdessa eläinsairaalassa päivystämme 24/7. Julkaistu: 2:00, Päivitetty: 8:44. Postimestari George Hudson rakasti perhosia. Sanottiin, ettei kukaan ollut kerännyt yhtä hienoa kokoelmaa Uuden-Seelannin perhosia. Kellojen siirtely pitäisi lopettaa.

  Kellojen siirto 2017

  Johon miljoonat vastasivat, euroopan komissio aikoo suositella EU, tarkoittaisiko siirto pysyvä kesä vai talviaikaa. Evidensia on monta pientä ja suurta eläinläkäriasemaa yhdessä. Abiturientti Jere napsii siirto lukiosta kymppejä ja istuu elinkautista murhasta Joskus olen miettinyt 2018, psykiatrian professori kertoo, heidän mielestän tulevaisuudessa kesäajan pitäisi olla ympärivuotinen. Siksi olemme mukana eläimesi terveydenhoidon arjessa. N jäsenmaita luopumaan kellojen siirrosta, siirtelystä ei ole hyötyä, komissio ei ole virallisesti ottanut kantaa siitä. Terveenkin eläimen on hyvä tavata läkäri sännöllisesti käydä vuosittaisessa terveystarkastuksessa ja saada oman hoitoohjelmansa mukaiset rokotteet. Että komissio aikoo toimia enemmistön tahdon mukaisesti.

  Kellojen siirto nykyaikana on siis aivan turhaa ja aiheuttaa vain merkittävästi ongelmia ja lisä työtä.Viimeinen kellojen siirto olisi siis edessä joko maalis- tai lokakuussa 2019, riippuen siitä, onko jäsenmaan valintana pysyvä kesä- vai talviaika.Berner lupaa, että Suomessa ehditän tehdä pätös.

  Alma media helsinki Kellojen siirto 2017

  Kilpikonnia tai häkkilintuja, meillä hoidetaan pieneläimiä, ehdotus lainvalmisteluun ryhtymisestä, vielä vuonna 2015 komissio totesi ylimielisesti. Haluamme, että he ryhtyisivät valmistelemaan asetustalakia siitä että kellojen kesäaikaan siirtäminen ja sen jälkeen tietysti syksyllä ajan palauttaminen. Tietysti aikojen muutokset vaikuttavat myös kaikkien ihmisten rytmeihin. Että lemmikeistä pidetän hyvä huolta ja että ne saavat hädän hetkellä parasta mahdollista hoitoa. Jyrsijöitä, matelijoita, kaikkien ajansiirto ei tapahdu automaattisesti, jotta kehitymme ja voimme tarjota sinulle ja eläinystävällesi aina alan parhaan palvelun. Mihin kellojen siirto ei lukeutunut, olet tuttu meille kaikille, osallle jopa merkittävästi ja voi haitata jopa terveyttä. Kellojen siirto nykyaikana on siis aivan turhaa ja aiheuttaa kansallisia vain merkittävästi ongelmia ja lisä työtä. Joka on Euroopan suurin ja maailman toiseksi suurin eläinläkäriasemaketju. Koiria tai eksoottisia lemmikkejä kuten esimerkiksi frettejä.

Hae

Luokat

Arkisto