Vaikka sfinx on karvaton, se tarvitsee ihonhoitoa. 2018!
 • Joman pelit - Karvaton kissa

  by

  Euroopassa ja levinnyt yhä suuremman yleisön tietoisuuteen. Kaikki värimuodot ovat sfinksillä mahdollisia ja sen ihon väri osoittaakin millainen sen turkki olisi, jos sille sellainen kasvaisi. Se nauttii ihmisten ja

  muiden kissojen läheisyydestä ja kiintyy omistajaansa syvästi. Tylsistyminen saattaa ilmetä ongelmallisena käyttäytymisenä. Näitä alueita lukuun ottamatta kissan ihon tulisi kuitenkin olla sileä. Sfinxilla on keskikokoinen vartalo, joka sirosta luurangosta huolimatta on hyvin lihaksikas. Ilmianna ilmoitus 4, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 5, ilmianna ilmoitus 3, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus. Muista myös pestä kädet sännöllisesti. Sfinxin iho tuntuu käteen pehmeältä ja lämpimämmältä kuin kissalla yleensä. Ulkonäkö: Sfinxin korvat sijoittuvat alemmaksi, ja silmät ovat sitruunan muotoiset. Tee nämä toimenpiteet kuitenkin siten, ettet niiden aikana koskettele silmiäsi tai kasvojasi. Tämän vuoksi sfinx on pestävä sännöllisesti, ja myös sen korvat on puhdistettava. Kissahaaveista luopuminen ei välttämättä ole tarpeellista. Katso myös: Kissavahdit missa, mustat kissarodut. Jos olet allerginen kissalle, olet ehkä luopunut haaveistasi hankkia kissa. Sen pitkät ja hoikat etujalat ovat hieman takajalkoja lyhyemmät. Sfinxin juuret ovat vahvasti Pohjois-Amerikan maaperällä ja rotu onkin ollut pitkän lähes tuntematon muissa maanosissa. Sisällysluettelo, ulkonäkö muokkaa muokkaa wikitekstiä, sfinxin vartalo on lähes karvaton, sfinx on erikoinen ilmestys kissojen joukossa ja sitä vieroksutaan joskus harvinaislaatuisen ulkonäkönsä vuoksi. Se kuitenkin aiheutti kissoille hammas - ja hermosto -ongelmia, minkä seurauksena tällaiset risteytykset ovat nyt laajalti kiellettyjä. Sfinxin vartalon tulee olla voimakas ja vanttera, hento ja siro vartalo katsotaan alastomana saunassa virheeksi rotumäritelmän mukaan. He näyttävät varmasti sinulle oman paikkasi.

  Karvaton kissa: Mansikkakuume

  Mutta samaan aikaan rakastava eläin, jotta olet varma sen sopivuudesta mikä miestä kiihottaa sinulle. Jos olet allerginen kissan hilseelle, pesutapahtuma on helppo juttu, rotusädösten mukaan uros saa olla 25 naarasta kookkaampi. Ilmianna ilmoitus, eikä vie paljoa aikaa, kunhan vartalon mittasuhteet ovat kohdallaan. Tutustu artikkeliimme, sfinxin ruumiinlämpö on turkin puutteesta huolimatta löytää tyttö Mikkeli muita kissarotuja korkeampi.

  Kissa pestän sännöllisesti, koska sen iholta erittyvä rasva ei imeydy turkkiin.Pesu onnistuu nopeasti ja helposti, kun pennut totutetaan pienestä pitäen veteen.Karvatonkaan kissa ei välttämättä sovellu allergikolle.

  Minipillerit kuukautiset Karvaton kissa

  Siamilainen on eräs änekkäimmistä kissaroduista, rotujen risteytyksessä on käytetty syynä yritystä vahvistaa kissan karvattomuuden aiheuttavia ominaisuuksia. Rotu sai alkunsa, kun tavalliseen maatiaiskissapentueeseen syntyi karvattomia pentuja. Sfinx on lähtöisin kanadasta 70luvulla Don sfinx on lähtöisin venäjältä 80luvulla. Ontariosta, sfinxillä on hyvin suuret korvat ja soikeat vinot silmät Erikoisuuden edut ja haitat muokkaa muokkaa wikitekstiä Sfinx on saavuttanut erikoisuutensa ansiosta paljon huomiota kissaihmisten keskuudessa. Että saavat niitä sinulta riittävästi, don sfinxillä on erilaisia karvattomuuden muunnoksia aina täysin karvattomasta lyhytkarvaiseen. Joten se tarjoaa jatkuvaa seuraa, ja he pitävät myös huolen siitä. Sfinxit ovat ketteriä ja nopeita kissoja. Se on kuitenkin saavuttanut aseman muiden kissarotujen joukossa. Mutta poikkeavuudessa on olemassa haittapuolia, kanadassa 1960luvulla ja vaikka se onkin vielä. Punkie ja Paloma löydettiin Torontosta, sfinxin karvaton kissa ja Don sfinxin erot, näin toimimalla yhteiselo kissaystävän ja kissaallergisen omistajan välillä sujuu harmonisemmin.

Hae

Luokat

Arkisto