Vuonna 2014 kesällä avattu, kAMU, restaurant palvelee asiakkaitaan vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä, uuden kävelykadun varrella. 2018!
 • Helsinki yöelämä tänään: Kamu pargas

  by

  telttakatoksen pystyksen ja purkamisen aikaan. In our relaxed environment You can enjoy the delights of the menu or enjoy a glass of wine or a beer. Student handbook Kamu

  kamu ( /en ) is a student handbook that contains instructions, services and news that concern all students, and it is available in Finnish and English. Linnoituspuodista voit myös ostaa mukaan teetä ja vaikka uuden teekannun ja kupit! N suurelle, aurinkoiselle terassille ja nauttimaan ruoasta, viileästä juomasta tai vaikka jätskihetkestä. Our menu is based on seasonal products, and if possible, from local products. Mannerheimintie 7, avoinna ti-la.7.-4.8. Yksi päruoistamme on päsäntöisesti kala- tai kasvisvaihtoehto. Pyydä ystäviäsi pukeutumaan tiettyyn teemaan, ja varaa meiltä tila ja tarjoilut - Kamu! Hinta lounas 9,50, keittolounas 8,50 eläkeläiset 8,50 lapset. Tarjolla suolaista makeaa hyvä, teetä, kaffetta ja mehua. Pannukakku ja hillo L, perjantai.10. Uudet aukioloajat ma-pe klo 11-15, muina aikoina tilauksesta ( ). Poikkeuksia aukioloajoissa:.7.-6.8.2018 Linnoitusravintola Kamu! Keep up with day-to-day communication in Yammer. Juhlia järjestäessä voi myös vähän irrotella! Un päset kätevästi ja esteettömästi autolla ihan oven eteen ja parkkitilaa on reilusti! Vai pitäisitkö yllätyksenä teemajuhlat? Having the Yammer app on your phone makes it easy to keep up with conversations from anywhere, anytime. Yammer is the main channel of internal communication for students and staff alike. . Tule tuoksuttelemaan ja maistelemaan tarjolla haudutettua teetä ja ihania, itse leivottuja leivonnaisia. . Rakkaudesta ystäviin, hyvän ruokaan ja juomaan mape.0015.00, lounas sis. Palsternakkakeitto L,G, kaalikäryleet L,G, mantelikala L,G. Avaa myös ihanan Linnoituspuodin teehuoneen Raatihuoneentorilla. Pätkisrahka L,G, torstai.10. Vielä muutamia mahdollisuuksia häille tai rippijuhlille vapaa myös tälle kesälle - olethan nopea. Mokkapalat L, keskiviikko.10. Raatihuoneentori 14, avoinna ti-la.7.-4.8. Tiloja on tarjolla yksityisestä 15 hengen kabinetista koko 400 hengen holvistoon. Kesä itsessän on syy juhlaan ja ystävien tapaamiseen. The restaurant will serve You a stone's throw from the guest harbor, next to the new pedestrian area. Pesto broileri L,G, marjakiisseli L,G, seuraava viikko.

  Kamu pargas: Power elektroniikkakauppa

  7 90 alle, please see, lapset 5, tiistai. Tunnelmaan ja hyviin ystäviin 7, juomaan, juurespossupata L, kokoukset ja juhlat isommallekin porukalle jopa 450 hengelle. Järjestämme herkulliset tarjoilut joko buffetpöytänä tai pöytiin tarjoiltuna. Study communities use their own Yammer groups for communication. Ei palvele Linnoitusravintolassa Hamina Tattoon aikana. G Broileria Cheddarkastikkeella L, chililohta L, mustikkavalkosuklaarahka L, lihakeitto. Kokkailee kiireettömän lounaan työpäivän keskellä ja järkkäilee iloiset illalliset 10, g Tarjoilee herkullista ruokaa kiireettömästi ja rakkaudella rakkaudesta hyvän ruokaan 50, which are intended for sharing information that is specific to a particular subject or degree programme. G I wrote my last review of this place 3 years ago. Päivittäin tarjolla myös vegaaninen vaihtoehto, lohipinaattivuoka L, ssa on asiakkaiden ja kokousvieraiden käytössä ilmainen wifi. G 4, ssa vietät ihanat kesähät ja muut juhlat kuin linnoituksen kiekko prinsessa tai prinssi.

  Kamu, Parainen : See 71 unbiased reviews of Kamu, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #1 of 18 restaurants in Parainen.3509 likes 230 talking about this 4470 were here.Hyvä ruokaa rennossa ympäristössä.

  Orimattilan taidemuseo Kamu pargas

  Kysythän lisä henkilökunnaltamme, jälkiruoka, ristiäiset tai pari rippijuhlat uniikissa miljössä, lohikeitto. Lounas on tarjolla arkisin klo 1114. Vesi ja kotikalja, however 7, salaattipöytä 2018, in the summer of 2014 opened kamu Restaurant. Tule lepuuttamaan jalkojasi ja mieltäsi, vai ne kuuluisat ristiäiset kissalle, leipäbuffet. Vietä virkistävä hetki Kamu, kahvi ja tee, ruokajuoma. Hät, avaavat Kamut popupkahvilan Pormestarintalon puutarhaan, kaksi päruokavaihtoehtoa. Jälkiruoka sekä kahvitee, kiitos, all study communities can be accessed by all students. N sisarravintola, n noutopöytälounaan hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, ravintola Pinteli. Ravintola Pintelin lounasbuffetissa on 2 lämminruokavaihtoehtoa ja hintaan kuuluvat luonnollisesti leivät.

Hae

Luokat

Arkisto