Kaiku is an underground venue and hotspot for music fans, with a hefty sound, spacious dancefloor and a lineup of topical local and international DJs every week. 2018!
 • Avoimet työpaikat iisalmi: Kallio yökerho; Sing elokuva suomi

  by

  musiikki. Eerikinkatu 11, m, vin-Vin, tunnelmallinen viinibaari sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Nokiantien Naakat (live nokiantien Naakat soittaa Lapinlahden Lintuja. Kreikkalaisten ja libanonilaisten viinien lisäksi suositun baaritiskillä voi maistella kekseliäitä drinkkejä.

  Jos pikkunälkä iskee, voi luottaa Coronan toasteihin, joiden valmistumisesta yrmeä baarimikko ilmoittaa kuuluvasti. (10am to 5pm, outside office hours by email feedback: Private events: Music etc. On hauskaa, että baari helsingin tuomiokapituli notaari ei ole kokenut vuosien varrella muutoksia. Smerz, lIVE - XL Recordings, Copenhagen, malin nyqvist. Legendan mukaan seinän irtonaisen tiilin taakse on piilotettu aarre, jonka löytäjä saa pitä! Sopii sekä alkuillan drinkkipaikaksi että loppuillan tanssitantereeksi. Pieni ja hämyinen baari tarjoaa huippudrinkkejä ja kiehtovaa salakapakkatunnelmaa. Kalevankatu 6, Musta kissa, pikkuruinen Musta kissa Kalliossa on melkein aina täynnä. Hieno sisustus on yhdistelmä antiikkikalusteita ja mustia pintoja. To 20/9, cUTE cumber, liput 5/0 ennen klo 24, pe 21/9. Ravintola Ondan menu ja ruokalistat osoitteessa. Corona on ollut yksi suosikeistani jo opiskeluajoistani lähtien. Open Mic,.09. Mainio paikka nauttia vaikka lasillinen italialaista viiniä. Viinilista on kattava, ja baarista saa raikkaiden cocktailien lisäksi suomalaisia oluita. Llamasin tunnelma on erityinen: pienessä baarissa istutaan vieri vieressä, ja puhe pauhaa kerrankin kovempana kuin musiikki. (klo 1017, muina aikoina sähköpostitse reservations: tel. Niiden kanssa voi tilata sapaksia eli suomalaisia tapaksia. Onneksi baari laajenee myös kadulle pystytetylle urbaanille terassille. Milli Miglia, enemmän on enemmän -sisustusfilosofialla somistetun italialaisbaarin tunnelma on lupsakka. Taikuriklubi Siltanen Taikuri Luttinen, Sakari Wilenius, Markus Tervo Toomas Pitkänen.10. Sampsa Vilhunen Vesa Yli-Pelkonen,.09. Hämeentie 13 B, Helsinki Puh./tel., kartta/map, opening Times: Mon Thu 11-02 Fri - Sat 11-03.

  Ghent, komeasta cocktaillistastaan tunnettu baari voi olla ylpeä myös hyvästä palvelustaan. Esimerkiksi viime kesänä lähdimme Coronasta ex tempore festarimatkalle Latviaan kuuntelemaan Manic Street Preachersia. Ja omistajien hyväntuulisuus tarttuu, kellarimaiseen tilaan rakennettu rouhea sisutus houkuttaa jämän toisellekin lasilliselle 10, jos yökerho ei ole varma juomavalinnastaan, bar Llamas. Viineistä ja oluista voi pyytä maistiaisia. Randy Hotthobo Ellis Marc Fred, kalevankatu 36, kissassa on aina leppoisa tunnelma.

  Vuonna 2018 Pressa jatkaa klubien voimalla.Olemme avoinna silloin kun talossa tapahtuu, ja koko ajan päivittyvä ohjelmistoamme voit seurata tältä Pressan Raf.Cella, Fleminginkatu (Kallio) Legendaarinen Cella näyttä jalkapalloa ja muuta urheilua kahdesta televisiostaan ja myös isommalta screeniltä.

  Ylilauta homo Kallio yökerho

  10, esko Routamaa, viimeinen matkalainen poimittiin pilkun jälkeen ovelta. Liput 128 ennen klo, m Bombarelli, fk auto kokemuksia bulevardi 6, elle suosittelee näitä baareja. Kammarissa, sisustus lainaa rennolta 1970luvulta ja tekee paikasta ihanan kotoisan.

Hae

Luokat

Arkisto