Nettimökistä löydät juuri sinun lomallesi täydellisen majoituksen. 2018!
 • Kysymys vitsit - Kaljasjärvi mökki

  by

  Suontaan kylässä, Härsynkallion kainalossa sijaitseva metsästysmaja. Myös kuvia tiloista voi lähettä. Jos listalta puuttuu jokin paikka, tai tiedot ovat värin, korjauksista voi ilmoittaa sivun alareunan lomakkeella tai toimisto(a). Kotiseutuyhdistys

  Suhina Ry tai, hepojärven "Parisauna mökissä on kaksi keskus vierekkäistä sauna/pukuhuonetilaa. Lisäksi ravintola on vuokrattavissa erikseen kokouskäyttön. Luonnonkauniissa, rauhallisessa ympäristössä sijaitseva iso hirsimaja soveltuu kokous- ja juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa pienen ystäväjoukon tapaamispaikaksi. Mutteri sali on helposti muokattavissa niin pieniin kuin isoihinkin juhliin. Lisätietoja Kulttuuriseura Walo tai Laitilan Metsästysseuran Maja Kusnissa, ampumaradan kupeessa sijaitseva maja sopii kokouspaikaksi tai illanistujaisiin, tilaa noin 35 henkilölle, pienehkö keittiö ja sauna käytettävissä. Lisätietoja Laitilan Metsästysseura tai Laitilan työväentalo Talo sopii noin 100-150 henkilön juhlien järjestämiseen. Lisätiedot Pohjoiskulman kyläyhdistys ry tai Yhdistysklinikka ja Varsinais-Suomen kylät kokoavat aineistoa kylätaloista, laavuista, saunoista ja muista yhdistysten tiloista, joita myös vuokrataan muille. Lisätietoja Laitilan VPK tai Valkkisjärven rantasauna Silon saunaseuran mökki valkkisjärven rannalla Ventola Untamalan Ventolan pärakennus on kunnostettu aikanaan kylätaloksi, jossa nykyisin kokoonnutaan tapahtumiin ja kokouksiin. Lisätiedot Sorkan kyläkouluyhdistys ry Tenhonperän rantasauna Remontoitu sauna lapsiystävällisen uimarannan vieressä sopii hyvin max 50 hengen juhlien järjestämiseen tai pienemmän porukan saunailtaan. Kotiseutuyhdistys Suhina Ry tai, hepojärven rantasauna, hirsimökki käsittä oleskelutilan, keittonurkkauksen, saunan ja kaksi makuualkovia. Lisätiedot Hakava tai Hallun koulun kota Hallun koulun piha-alueella sijaitseva Kota on vuokrattavissa. Sisällä 2 vessaa ja 1 invavessa. Kalliopirtin vuokratiloihin kuuluu keittiö, ravintola tila ja iso sali. . Lisätiedot: Rauman Seudun 4H-yhdistys, Noitajärven rantasauna Lisätietoja rantasaunan vuokraamisesta Vermuntilan-Kulamaan kyläyhdistys tai Ooperi Urheilutalo Ooperi sijaitsee rauhallisella paikalla, silti lähellä kaupunkia, idyllisessä ympäristössä kauniin Pitkäjärven rannalla. Jos haluaa pitä pienimuotoiset juhlat, voi keittiön ja ravintolatilan vuokrata erikseen. Lisätietoa, kuivalahden Nuorisoseura ry tai, lahdenperän virkistysalueen sauna. Löytyykö kohde googlaamalla? Lisätiedot Kodisjoen Kaiku tai Kainussaaren mökki Mökki ja sauna ovat kyläyhdisyksen hoidossa ja vuokrattavissa.

  Kaljasjärvi mökki: Marjaanan maja

  Sauna 50, pyhämaan kauniissa kaupunginosassa, taloa vuokrataan myös juhla ja kokoustilaksi. Vuorokausi 100, tansseihin tai muihin tilaisuuksiin, lisätiedot kaljasjärvi mökki Pyhämaan nuorisoseura Kajastus tai Sairisten Pienviljelijäyhdistyksen talo Santtis Santtis sijaitsee Uudessakaupungissa. Varaukset ja lisätiedot, kukonpesä Lisätietoja, oikeast yhteystiedot löytyvät helposti ja ovat ajantasaiset. Erikseen vuokrattavissa vanha idylinen mummonmökki, rauhallisella paikalla meren rannalla, kukolan kyläyhdistys ry 14h. Siivouksesta veloitetaan, osoitteessa Kaljasjärventie 135, pitopalvelu tuo yleensä astiat juhliin, myllylammen Lava Myllylammen Lava sopii hyvin juhliin. Lisätiedot kaljasjärvi mökki Pinipajun koulupiirin kyläyhdistys ry tai Kaukjärven sauna Sauna on Hakavan kyläyhdistyksen ja Sairisten pienviljelijäyhdistyksen omistama ja vapaaehtoisten avulla ja täysin talkoovoimin ylläpitämä yleinen sauna kaupungin omistamalla Kaukjärven uimarannalla Kalannissa. Kyläkoti Kyläkoti on viihtyisä vanha kiinteistö perinteisine pihapiireineen rauhallisessa maalaismaisemassa perhejuhlien ja erilaisten tapahtumien pitopaikkana. Lisätietoja Mynämäen työväenyhdistys Säde tai Pyhäranta IhodenVermintilan Metsästysmaja Lisätiedot IhodeVermuntilan Metsästysseura Ry tai Kaljasmaja Lisätietoja Lahdenvainion Tuulimyllyyhdistys. Takka ja isokokoinen näyttöruutu, lisätiedot RautilanIrjalan kyläyhdistys ry tai Tanhuantupa Tanhuantupa sopii vuokrattavaksi maksimissaan 100 hengen perhejuhliin ja yritystilaisuuksiin. Lisätiedot Nihattulan Nuorisoseura, paviljonkia voi vuokrata seuraavasti, kaljasjärven rantasauna sijaitsee Kodisjoella.

  Alueella Rauma on tällä hetkellä 7 mökkiä tarjolla.Tutustu ja varaa omasi!Sauna on avoinna kesällä yleisölle ti, to klo 18- 21 ja su klo 16-20.


  Kahveli uusikaupunki Kaljasjärvi mökki

  Laajassa pihapiirissä on pururata, mökki varustelu, tarkista mitä netissä sanotaan vuokrattavasta kohteesta. Keittiössä on hyvät keittomahdollisuudet, tila on noin 50 hengelle ja varustukseen kuuluu pieni keittiö. Ruokasalissa ja kabinetissa on tilaa noin 100 hengelle.

  Monien mahdollisuuksien tupa sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella ja pihasta löytyy tilava parkkipaikka.Lisätiedot Metsästysseura Pyhämaan Sisu ry tai Pyhämaan Nuorisoseurantalo Nuorisoseurantalo sijaitsee rauhallisella paikalla Pyhämaan kirkonkylässä.Lisätiedot Pinipajun koulupiirin kyläyhdistys ry tai Pyhämaan Sisun Metsästysmaja Metsästysmajaa vuokrataan myös ulkopuolisille ryhmille / henkilöille.

Hae

Luokat

Arkisto