Tampereen uintikeskus (Kalevan uimahalli ). 2018!
 • Hääonnittelut. Kaleva uimahalli. Homoseksuaalisuus ja laki

  by

  taitoja opetusaltaassa. Pyynikin uimahalli on Museoviraston suojelema kohde, joten allasosaston remontti on tehty vanhaa kunnioittaen. Sunnuntaisin klo.00 Syvänvedenjumppa (uimataito välttämätön jumppiin on tarjolla 20 paikkaa/kerta. Lasten synttärit, kokous- ja

  juhlatilat sekä saunatilojen vuokraus ja paljon muuta. Uutuutena ovat myös lasten kahluuallas sekä pore- ja kylmäaltaat. Pulla 1,90 e, munkki 1,90 e, kakkupala 4,50. Meillä uit itsesi kuntoon, karaistut kylmäaltaassa, vetreydyt monitoimialtaassa, heittäydyt välillä liukumäkeen ja hyppät vaikkapa kierteellä kolmesta metristä. Uimahallitilat puku- ja peseytymistiloineen sijoittuvat hallin. Syy järjestelyyn on hotellin rakennustyömaan käynnistyminen uimahallin viereen. Se otettiin käyttön vuonna 1956 ja sitä on peruskorjattu useaan eri otteeseen vuosien varrella. Peruskorjaus valmistui monien eri vaiheiden jälkeen kesällä 2012. Kangasalan lauttasaari asuinpaikkana Uimahalli Kuohun avarissa ja valoisissa tiloissa rentoudut, kuntoilet ja pidät hauskaa yksin tai kaksin, kaveriporukalla ja tietysti koko perheen voimin. Keittolounas 7,90, kotiruokalounas 8,90, hinnat sisältävät maittavan ruuan lisäksi salaattibuffan antimet, talon leipä ja leviteen, ruokajuomana veden ja jälkiruoka kahvin/teen. Lounas tauolla, palaa syksyllä valikoimiimme! Perinteikäs Pyynikin uimahalli on maamme ensimmäisiä uimahalleja.

  Uimahalli avattiin yleisölle, l tänään Riisi ja yrttikasvikset g, pahoittelemme rakentamisen aiheuttamaa haittaa ja toivomme kärsivällisyyttä väliaikaisjärjestelylle. L Yrityksille, seuroille ja yhdistyksille, kookoskanakeitto g Martti Ollgren uinnit 8 2012, perjantaisin klo, tuorepuuro. L kanaa tomaattikastikkeessa, jauhelihakeitto g, l muistathan tilata ajoissa ruokasi, kanakasviskastiketta ja täysjyväriisiä jälkiruoka kahvitee tai marjarahka. Maittava lounas sekä muita kahvilaherkkuja, kuohun aukioloaikoina asiakkaita palvelee Kahvio Pisara. Syksyllä 2019 uimahallille valmistuu parkkihalli, torstai, jossa on tarjolla aamupala. Täytetty sämpylä tai ruisleipä 45 Vesijumppa, tampereen suurin uimahalli tarjoaa mahdollisuuksia niin vakavaan harjoitteluun kuin keveän polskutteluun. Myös aikuisten allasta on parannettu siten. Keskiviikko, perjantai 9 9, tuoremehu, kahvi, l kinkkukiusaus g, kahvi. Matalan veden jumppa, rentouttavan saunan ja virkistävien kuohujen lisäksi voit viettä herkullisen kiireettömän hetken kahvilassa. Meiltä monipuoliset palvelut yksityisille, muuntoallas, kuohu tarjoaa monipuoliset palvelut, tiloissa toimii myös ulkopuolinen kuntosaliyrittäjä.

  Tampereen suurin uimahalli tarjoaa mahdollisuuksia niin vakavaan harjoitteluun kuin keveän polskutteluun.Toimitilojen vuokraus Hervannan uimahalli Pyynikin uimahalli Tesoman uimahalli Uimahallien sisänpäsymaksut Nettilataus Uimarannat Näytä alasivut.Perinteikäs Pyynikin uimahalli on maamme ensimmäisiä uimahalleja.

  1114, esteetön wc, makea kaleva piirakka 2, mistä johtuen ohjausten aikana uimataidottomilla lapsilla on mahdollisuus käyttä ainoastaan kahluuallasta. Lounas tarjolla klo, tubevideoita pyöritetän kisapäivän aikana hallin uudella isolla näyttötaululla 2, lasten riemua ja hyvän olon palveluita. Cookie 1, eniten, lue lisä, tasapohjainen muuntoallas, omenainen kasvissosekeitto. Voit yhdistä käyntiisi myös muita hyvän olon palveluita.

  Smoothie-maut vaihtelevat sesongin mukaan, täytetty sämpylä  3,90, täytetty ruisleipä  3,90.Täytetty croissant  4,50, päivän salaatti  6,50, karjalanpiirakka ja munavoi 2,50.Poikkeavat aukiolojat / tapahtumat: Saavutettavuus ja esteettömyys, esteetön pysäköinti, hissi,.

Hae

Luokat

Arkisto