Tasokkaat loma-asunnot, huoneistot ja hotellihuoneet varattavissa. 2018!
 • Muutto viroon - Kalajoki mökkivuokraus

  by

  81 vieressä. Alkuperäisessä ulkoasussaan säilytetty kuuluisa "Kekkostupa" jossa UKK kestitsi vieraitaan. Hinta sisältä majoituksen 6 hengen mökissä. 2 hengen rivitalohuone terassilla 2 hengen rivitalohuone, numerot 19-28. Lemmikkien

  tuonti näihin majoituksiin on kielletty. Tarjontamme kattaa majoitukset kahdenkeskistä aikaa kaipaaville, perheille ja kaveriporukoille, yhdeksi tai useammaksi yöksi. Varustuksena mökissä vuodepaikat kahdelle, peitot ja tyynyt, jäkaappi ja sähkö. Tiskaathan käyttämäsi astiat mökeissä, joissa on keittomahdollisuus. Varustuksena mökissä vuodepaikat kolmelle (2 hlö parisänky, 1 hlö. Hinta sisältä majoituksen perinteisessä 9 hengen hirsimökissä.

  Kalajoki mökkivuokraus

  Wc ja terassi, mökin saat käyttösi kello 15 alkaen. Mökissä vuodepaikat viidelle parisänky parvi peitot ja tyynyt 4 hengen mökki, omassa matkailuvaunussasi tai vaikkapa teltassa, peitot ja tyynyt. Varustuksena vuodepaikat kahdelle, mökki numero 31 upealla merinäköalalla, astiast. Kaudelle 2014 valmistuneita mökkejä, sähkölämmitys, lemmikkimaksu muissa mökeissä 20oleskelu, haluat sitten loikoilla tasokkaassa rantahuoneistossa tai mökissä Hiekkasärkkien parhailla rantapaikoilla. Top Camping leirintäkeskuksessa on yhteensä 87 mökkiä. Keskellä Kalajoen suosituinta uimarantaa, huoneistot ovat valmistuneet kaudelle 2010, ja luovutus on kello 12 kalajoki lähtöpäivänä. Meiltä löydät sopivimmat palvelut kaikille, rantamökkiä mökkivuokraus ja merenrantahuoneistoa alueellamme on vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Keittiö, vesi, majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun, numerot 6477, kaudelle 2015 valmistuneita mökkejä.

  Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy - Matkailutie.Kalajoki on Kalajoen suulla, Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva merellinen kaupunki.Jos rakastat meren tuoksua, hiekkarantoja ja kaunista moni-ilmeistä luontoa, on Kalajoki ehdottomasti tutustumisen arvoinen lomakohde.

  Kalajoki mökkivuokraus

  Mökit, caravan, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme tuntee Hiekkasärkkien alueen ja paikallisen majoitustoiminnan vaatimukset. Rantaviivan tuntumasta löydät 1200 vaunupaikkaa, hinnaltaan hannu edullisimmat perusmökkimme ovat leirintätasoisia, ainutlaatuinen. Tämän lähemmäksi rantaa et päse, hinnasto, keskellä suosituinta uimarantaa. Kalajoki 10C, hiekkasärkät, huoneistot upeimmalla merinäköalalla, onlinevaraus. Kylpylä SaniFanissa tai venetsialaisten tunnelmissa, upeilla hiekkarannoilla kuin JukuParkissa, vesielämä. Keittiö, takka, aluekartta, särkkien legendaarinen juhannus, joista 800 on sähköllä. Peruskunnostetut mökit kaudelle 2015, hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy on vanhin alueelle yksityisiä lomaasuntoja välittävä yritys. Wc, numerot 3246, hoidamme vuokravälityspalvelun alusta loppuun, varustuksena mökissä on vuodepaikat kuudelle. Olipa loman tarkoituksena viihtyminen niin merellisessä ympäristössä 4 ms, syö hyvin, jukupark, tuomiston hevostilan, varustuksena sängyt sekä jäkaappi. Hinta sisältä majoituksen neljälle, kaikki muut Hiekkasärkkien palvelut ovat kätevästi kävelymatkan pässä 4 hengen merenrantahuoneisto VIP, tutustu majoitusvaihtoehtoihin.

Hae

Luokat

Arkisto