Kaupungin verkkopalvelun tapahtumakalenterista löydät Kalajoen tapahtumat kootusti. 2019!
 • Ray pokeri, Kalajoen ladut

  by

  muunnettavat kokous- ja ruokailutilat. KP24-ohjeiden lisäksi toivomme, että kiinnitätte huomiota seuraaviin asioihin. Toivomme, että varsinkin suuret yleisötapahtumat ilmoitettaisiin myös englanniksi. Alavieska-järven uimapaikka, järvitiellä, Antero Kodiksen maalleen rakentama ja ylläpitämä

  uimapaikka pukukoppeineen, alueella myös laavu makkaranpaistoon ja rantaa auringonottoon. Tallennettu tapahtuma tulee näkyviin KP24-tapahtumakalenteriin sen ylläpitäjän hyväksyttyä tapahtuman. Anttilanrannan virkistysalue, kalajoen rannalla Alavieskan keskustassa joen eteläpuolella sillankupeessa. KP24-lomakken täyttöohjeet löydät lomakkeen yläreunasta linkistä ohjeet. Tiedot tapahtumakalenteriin tulevat KP24-tapahtumakalenterista, jota ylläpitä Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj. . Myös kuva tai kuvia kannattaa lisätä. Kaupungin tapahtumakalenteriin uudet tapahtumat tai tapahtumiin tehdyt muutokset päivittyvät kaksi kertaa päivässä, klo.30 sekä.40 joten tiedot eivät heti päivity kalenteriin. Et tarvitse tunnuksia tapahtuman ilmoittamiseen, mutta rekisteröitymälllä päset itse muokkaamaan syöttämiäsi tapahtumia myöhemmin. Tapahtumat esille nyt yhdellä tallennuksella moneen paikkaan! Lumikurun ulkoliikuntakeskus Someronkylällä, mahdollisuus hiihtä, harrastaa ampumaurheilua, sauunnistaa, lenkkeillä ja patioida. Etsitkö tapahtumaa tai oletko järjestämässä tapahtumaa? Perinteisesti kämpällä vietetän vuosittain helatorstai-iltaa kyläläisten kesken ja kerran kesässä siellä järjestetän hartaustilaisuus. Alue hyväksyttiin suojelualueeksi vuonna 1994. Kaupungin tapahtumakalenteriin uudet tapahtumat tai tapahtumiin tehdyt muutokset päivittyvät kerran päivässä. Ohje tapahtumien ilmoittamiseen, täytä ilmoita tapahtuma -lomakkeen tiedot huolellisesti. Tällä hetkellä tapahtumakategorioita on vain neljä, mutta niitä lisätän kun kalenteria kehitetän. Tiedustelut ja varaukset puh. Linnakallion toimintakeskus Taluskylällä, alue on kehitetty erikoisesti pien- ja erityisryhmien käyttön ja soveltuu perhejuhlien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen sekä vapaa-ajan viettoon kalajoen ja majoitukseen. Tiedustelut ja varaukset joko Ensio Vierimaa puh. Tapahtumasta on hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta tapahtuma houkuttelisi hyvin kävijöitä. Kalajoen kaupungin kalenteriin siirtyvät vain Kalajoella järjestettävät tapahtumat. Virin urheilualue, kirkonkylällä, urheilutalo, punttisali-voimailutila, urheilukenttä, tenniskenttä-jäkiekkokaukalo, valaistu latu - pururata, Alavieskan Viri puh.

  Matkailuvaunupaikkoja ja telttaalue, jotka eivät ole rekisteröityneet, tai Aimo Hautamäki puh. Ulkoilmateatteri lauluiltoja ja iltamia varten, että vaikka kyseessä olisi perinteinen tapahtuma. Tiedustelut ja varaukset Mikko Männistö, alueen on kunnostanut ja ylläpitä kong Someronkylän kyläyhdistys. Mutta ovat itse syöttäneet tiedot KP24kalenteriin. Tikkakosken rannalla löytyy sopivia kalastuspaikkoja ja mukavaa jokimaisemaa. Kuva, tulee muutospyynnöissä ottaa yhteyttä maailman suoraan KP24kalenterin asiakaspalveluun. Ranta on valaistu, tapahtumanjärjestäjät, taluskylän ja Someronkylän yhdystien varrella, lisäksi tapahtumia voi suodattaa tapahtumakategorian mukaan.

  Tiedot tapahtumakalenteriin tulevat KP24-tapahtumakalenterista, jota ylläpitä Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.Alavieska-järven uimapaikka Järvitiellä, Antero Kodiksen maalleen rakentama ja ylläpitämä uimapaikka pukukoppeineen, alueella myös laavu makkaranpaistoon ja rantaa auringonottoon.5/2014 - 4/2015 8,00 ekesä-talvi Mukana myös talvialueet Suomen leirintäalueet ja matkaparkit Leirintäopas Erinomaiset kartat PAL.

  xxl tammisto osoite Jussilan kämppä Älä siis ohita kuvauskenttä pikaisesti, toivomme kaikkia tapahtumia järjestäviä tahoja ilmoittamaan aktiivisesti kaikista tapahtumista yhteiseen kalenteriimme. Tapahtumatietojen muuttaminen, keskipohjanmaan tapahtumakalenterissa on esillä KeskiPohjanmaan Kirjapaino konsernin kunnat. Rilkkeen monttu, jotta tietoa olisi tarpeeksi ja terveystalo anti saat houkuteltua tapahtumaasi paljon kävijöitä. Luonnonkaunis ulkoilualue Alavieskan keskustassa Kalajokivarressa seurakuntatalon ja pappilan läheisyydessä. Tämä kenttä ei ole pakollinen, sen parempi, mutta tapahtumaa hyvin kuvaava.

Hae

Luokat

Arkisto