Kylpylähotelli Sani, kalajoen, hiekkasärkillä. 2018!
 • Spa hotelli tampere: Kalajoen kylpylä

  by

  rakensi Kylpylä Sanifanin 1990. Resort Kalajoen Hiekat Jäkälätie Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy Lue lisä Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy Välityksessämme runsaasti tasokasta majoitusta Hiekkasärkiltä ympärivuotisesti. Kalajoen hiekkasärkkien matkailukeskuksen ympärivuotisia palveluita ovat muun

  muassa reitistöt hiihtoon ja sauvakävelyyn, lenkkeilyyn, hevosurheiluun, kylpylähotelli hyvinvointi-, terveys- ja kuntoliikuntapalveluineen, ruoka- ja viihderavintolapalvelut sekä ympärivuotiset majoitus- ja kokouspalvelut. Näkymä hotelli Rantakallan edustalta pohjoiseen. Hotellihuoneiden ja uusien huoneistojen lisäksi saman katon alla ovat Kylpylä SaniFani, koko perheen tunnelmallinen Ravintola Bistro, sisäleikkipuisto, hoito- ja hemmottelupalvelut, kuntosali, keilahalli kaikki tarvittava ikimuistoiseen lomaan! 4, merkittävä kasvuhyppäys koettiin 2000-luvun ensimmäisinä vuosina, kun alueelle saatiin uusi hotelli (Santas Resort Spa Hotel Sani, alun perin Kylpylä-hotelli Sani 5 ) sekä, metsähallituksen, meriluontokeskus vuonna 2007. Hiekkasärkillä on ympärivuotiset reitistöt talvella hiihtoon ja kesällä sauvakävelyyn, retkeilyyn ja pyöräilyyn. Irish House Apartments, lue lisä, irish House Apartments, tasokkaat ja tilavat huoneistot 4-6 henkilölle. Telttayö tähtien alla meren hiljaisessa kohinassa. Hiekkasärkkien alueen luontoon, dyynien syntyyn, maan kohoamisilmiön sekä perinteisiin perehdyttä nykyaikainen multimediatekniikkaa hyödyntävä meriluontokeskus 11,joka kuuluu Metsähallituksen ylläpitämän luontokeskusten verkostoon. Hotelli-ravintola Lokkilinna Matkailutie Hotelli Rantakalla Lue lisä Hotelli Rantakalla Hotellihuoneet ja Lomarenkaan loma-asunnot Tasokas ja viihtyisä hotelli meren rannalla Hiekkasärkillä, joka tarjoaa laadukkaat kokous-, juhla-, tapahtuma- ja majoituspalvelut 2-150 hengelle ruokailuineen ja aktiviteetteineen. Lapsille loman hintaan sisältyy vapaa päsy sisäleikkipuistoon. Autolla päset 10 minuutissa Kalajoen hiekkasärkille! Majoituspaketti sisältä päsyliput illan rientoihin ja myöhäisemmän check-outin. Lue lisä, santas Resort Spa Hotel Sani, huoneistot. Ryhmille tilauksesta ruokailut ja saunaillat sekä monipuoliset kokous- ja ohjelmapalvelut. 8 9, sauvakävelyn kerrotaan olevan kotoisin bileet helsinki Kalajoelta; nettiseuraa kalajokinen hiihtäjä. Kalajoen hiekkasärkät ovat luontokohde ja matkailukeskus, kalajoella, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, perämeren rannikolla. Suurimmassa osassa huoneistoja on upea näkymä merelle eikä terassipinta-alaa ole sästelty. Linnakallio Taluskyläntie 660, Talus Juusolanmäki aamiaismajoitus Lue lisä Juusolanmäki aamiaismajoitus Aamiaismajoitus Juusolanmäki tarjoaa aamiaismajoitusta ja juhlapalveluita idyllisessä maalaispihapiirissä vuoden jokaisena päivänä. Merinäköalaravintolassa à la carte ja lounasbuffet. Kotoisa bed breakfast tai nautinnollinen luksushuvila. Suurimpia tapahtumia ovat Kalajoen Juhannus ja Kalajoen Venetsialaiset elokuun lopulla.

  Ohjelmapalveluyritykset tarjoavat toimintaa ryhmille ympäri vuoden. Kahden kesken romanttisessa aitassa tai koko porukalla tasokkaassa lomaasunnossa. Toukokuussa 2018 Hiekkasärkkien tuntumaan avattiin Ostoskylä Raitti. Kaikissa neljässä huoneistossa on sauna ja ruokailutila. Tuomipakkoina aiemmin tunnettu paikka oli paikallisen väestön retkikohteena englanniksi ainakin jo 1890luvulta alkaen. Joka lopetti toimintansa 1990luvun lopulla, kesällä tarjolla myös yksinkertaista aittamajoitusta sekä teltta ja asuntovaunupaikkoja.

  Saman katon alla hotelli.Spa Hotel Härmä - Härmän kylpylä.Hiekkasärkät ovat luontokohde ja matkailukeskus, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa Perämeren rannikolla.

  Marko salonen Kalajoen kylpylä

  Hotelli Rantakalla Matkailutie hotelli lomahuoneistot ja mökit Resort Kalajoen koris Hiekat Lue lisä Resort Kalajoen Hiekat Resort Kalajoen Hiekat sijaitsee suojaisessa mäntymetsikössä lähellä meren rantaa Hotelli Rantakallan läheisyydessä. Top Camping, top Camping Kalajoki, kalajoen hiekkasärkkien synnystä on monta tarinaa. Tapani Kansan esittämä kappale Kalajoen hiekat.