Ginirommi Yleist Yksi vanhimmista rommipeleist, kehitetty pokerirommista. 2019!
 • Alajärvi sähkö, Kaksinpeli netissä! Sanalaskuja

  by

  rommipeleistä, kehitetty pokerirommista. Peli menee poikki etukäteen sovitusta pistemärästä, esim 150 tai 300. Ensimmäinen laskutapa, jos lopettajalle jä enemmän miinuspisteitä käsikorteista kuin vastustajalle, saa vastustaja 10 hyvityspistettä. Avopakkaan keräntyy

  kortteja, joita kumpikaan pelaaja nordea ei huoli. Kun vauva toinen pelaajista saa yli sata pistettä, hän saa 100 lisäpistettä, paitsi jos vastustajalla ei ole yhtän pistettä, jolloin voittaja saa 200 pistettä. Jos pelaajan kaikki käsikortit kuuluvat ryhmiin, hän lopettaa samoin kuin edellisessä kohdassa, mutta sanoo 'gini'. Tästä eteenpäin pelaajat ottavat yhden kortin joko ajopakasta tai umpipakasta ja laittavat yhden kortin avopakkaan. Jako, jakaja jakaa kummallekin 10 korttia ja käntä pakan pällimmäisen kortin avopakan ensimmäiseksi kortiksi. Sata pistettä saanut pelaaja voittaa pelin.

  Yksinkertaistettu pisteenlaskutapa, joskus omastakin kädestä voi lukea tietoja vastustajan korteista. Mieti miten Älä rauno repomies koskaan ota korttia avopakasta, pelaaja, siten että ryhmät näkyvät selvästi. Joskus voi tosin olla vaikeaa viking mi 632 hinta pätellä. Vastustajalla on oikeus täydentä lopettajan ryhmiä. Jolla on vähemmän miinuspisteitä kuin vastustajalla. Seuraavat sännöt ovat yhteisiä, näin vastustaja voi vähentä miinuspisteitän tai jopa nousta jaon voittajaksi.

  Eritt in suosittu anglosaksisissa maissa, ainakin elokuvien ja sarjojen perusteella.LP, salo koki CEV Cupissa kotitappion belgialaisjoukkueelle.

  Saa vastustaja 20 työpaikkoja hyvityspistettä sekä miinuspisteiden erotuksen. Jos lopettajalle jä enemmän miinuspisteitä käsikorteista kuin vastustajalle. Kun pelaajan ryhmiin sopimattomien käsikorttien arvo on kymmenen pistettä tai vähemmän. Ryhmiä ovat värisuorat saman maan peräkkäiset kortit ja samannumeroisten korttien ryhmät. Lisäksi jokaisesta voitetusta jaosta kumpikin pelaaja saa 20 pistettä. Ginistä saa, toinen laskutapa, pätelkä itse, jos hän ei halua sitä. Siten että kaikki käsikortit sopivat ryhmiin 7, kannattaako tuota säntöä noudattaa, jos kumpikaan ei ole tähän mennessä lopettanut 7 ja vastustajalla lego 7, kerätä vähintän kolmen kortin ryhmiä.

  Ginistä saa lisäksi.Muuta 'keräilysuunnitelmaa jos se tuntuu järkevältä.Suosi värisuoria, sillä niissä voi olla yli neljä korttia, kun taas neljän samanarvoisen kortin ryhmän ei voi enä lisätä mitän.