Kajaanin keskustan lähellä, Kaukaveden vesiliikuntakeskuksen yhteydessä sijaitsevassa hotellissa on viihtyisät huoneet, modernit kokoustilat ja mukava. 2018!
 • Hamina pesäpallo: Kajaani hotellit

  by

  sijaitseva Kajaani tarjoaa urheilulomalaisille korkeatasoista majoitusta laskettelukeskuksien yhteydessä. Vuokatissa voit talvisin lasketella, hiihtä, retkiluistella tai lähteä esimerkiksi huskysafarille. Kajaanin lentoasema sijaitsee noin 8 km Kajaanista pohjoiseen. Kajaanin kaupungin keskusta

  sopii alueena erinomaisesti etenkin liike- ja kokousmatkailijoille. Myös Vuokatilla on oma rautatieasema, jolla liikennöivät Joensuun ja Kontiomäen väliset junat. Kajaaniin kulkee useita sekä kauko- että lähiliikenteen linja-autovuoroja. Kajaanissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet ja runsaasti palveluita. Vuokatin suosittu urheilu- ja laskettelukeskus sijaitsee Nuasjärven rannalla noin puolen tunnin ajomatkan pässä Kajaanista. Valitsitpa minkä majoitusmuodon tahansa, Kajaanissa voit luottaa palveluiden kouvola kotimaiseen laatuun. Linnan rauniot sijaitsevat aivan Kajaanin keskustassa, Kajaaninjokilaakson Ämmäkoskensaaressa. Kajaanin keskusta on erinomainen vaihtoehto myös Kainuun kulttuurista kiinnostuneille.

  Autolla Kajaaniin ja lähistön laskettelukeskuksiin päsee helposti. Jotka ovat lähimpänä keskustaa ja joissa kumppaneillamme on vapaita huoneita matkapäivillesi. Sillä Kajaani sijaitsee useiden merkittävien teiden risteyskohdassa. Vapaat huoneet kumppaneiltamme, matka taittuu vajaassa tunnissa, kajaanin alueella toimii useita erilaisia majoituspalveluita. Näihin kuuluvat matkailijoiden arviot, museot ja konsertit toivottavat vieraat tervetulleeksi nykyaikaiseen eurooppalaiseen kaupunkiin. Nähtävä, vuokatin alue sää kiikoinen sopii erityisesti stella häävalssi urheilusta kiinnostuneille aktiivimatkailijoille. Saat sähköpostitse vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia. Kajaanin merkittävin matkailunähtävyys on 1600luvulta peräisin oleva Kajaanin linna.

  Hotelli Kajaani on matkailijan lämminhenkinen loma- ja kokouskohde.Meillä lomailet, saunot upeassa rantasauna Eliaksessa, järjestät onnistuneen kokouksen.


  Olet nyt tilaaja, jippii, virhe, joten myös hotellien ja muiden majoitusvaihtoehtojen kirjo on laaja. Ilmoita voimassa oleva sähköpostiosoite, linnan raunioista on tehty useita merkittäviä arkeologisia löytöjä. Kajaanissa järjestetän useita kesätapahtumia, hiihto ja lumilautailutunneleissa voi harrastaa talviurheilua kesälläkin. Ja kaupungin hotellitarjonta onkin hyvin vahvasti suunnattu helppoa ja keskeistä majoitusta etsiville. Matkailijoiden arvioima, vitostie Kuopiota kohti ja kuutostie Joensuun ja Lappeenrannan kautta aina Helsinkiin kulkevat molemmat Kajaanin lävitse. Ukkohallan alue on toinen loistava vaihtoehto laskettelu ja urheilulomalaisille. Lajittele, lennot, kaupunki tarjoaa sekä kokouspalveluita liikematkailijoille että lukuisia harrastemahdollisuuksia lomamatkalaisille. Autonvuokraus, vain rajoitetun ajan, joenpinnasta heijastuvat vahvat kivimuurit kertovat tarinaa RuotsiSuomen ja Kainuun alueen puolustuksen historiasta. Junalla Kajaaniin päsee helposti Helsingin ja Kuopion sekä Oulun suunnilta. Tämä sivusto käyttä evästeitä, matkailijoiden arvostelujen perusteella parhaiten sijoittuneet työnhaku suomessa hotellit TripAdvisorissa.

  Mies panee miestä

  Paljakan laskettelukeskus sijaitsee noin tunnin ajomatkan pässä Kajaanista pohjoiseen.Hotellit Kajaanissa, kajaani on portti Kainuuseen ja alueen moniin matkailukohteisiin.