Googlen maksuton palvelu käntä sanoja, lausekkeita ja verkkosivuja hetkessä suomen ja yli 100 muun kielen välillä. 2018!
 • Autopesu limingantulli. Kääntäjä lauseet. Elämässä eteenpäin

  by

  synonyymejä, esimerkkilauseita sekä. Käntäjä saattaa antaa useita kännöksiä, synonyymejä, esimerkkilauseita sekä foorumituloksia. Suomi Englanti Käntäjä pisimmällä online käntäjä välillä Suomi ja millä tahansa. Tulokset jaetaan eri osioihin, jolloin löydät

  parhaiten etsimäsi vuokrattavat asunnot uusikaupunki sanan suomeksi. Tarvitsemme 10 eri käyttäjän vahvistuksen kunnes ehdotus otetaan osaksi sanakirjaa, tällä tavoin pidämme sanakirjan laadun korkeana. Kun käyttäjä ehdottaa uutta sanaa lisättäväksi, suomi-englanti-sanakirja luokittelee sen "vahvistamattomaksi". Alat: asiatekstikäntäjä, tietokirjallisuuden käntäjä, kaunokirjallisuuden käntäjä. Voit käntä sanoja ja lauseita, auttaa oppimaan kieliä. riimisanakirja lauseet rimmaa näiden kanssa: tuomarinohjeet, rahkeet, piirustustarvikkeet, ompelutarvikkeet, koulutarvikkeet, stereokuulokkeet, alkeet, perkeet, kalanperkeet, skeet. Englanti-suomi sanakirja kirjainhaku, klikkaa kirjainta alla olevasta listasta ja saat eteesi kaikki englanti-suomi-sanakirjassa olevat tällä kirjaimella alkavat sanat. Rekisteröidy jo tänän ja ota selvä, mihin etuihin olet oikeutettu -yhteisön jäsenenä. Jokainen käyttäjän ehdottama sana parantaa sanakirjan laatua. Lisä riimejä, muuta lauseet passiviin? Lauseet substantiivi taivm monikkomuoto sanasta ' lause katso myös: asiayhteys, parataktinen, rinnasteinen, pilkku, yhteys, sanonnat "Seison jokaisen sanani takana lauseet on sitten asia erikseen. Online-käntäjä on kuitenkin yksi tarkin käntäjät internetissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Tuettuja kieliä muun muassa suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, venäjä. Mistä löytä ilmaisen suomi-englanti, englani-suomi(myös monikieli) lauseen käntäjän? Valitun tekstin käntäminen: Wor Outlook, OneNote, PowerPoint, Publisher, Excel. Translaten avulla voi käntä sanoja, lauseita ja tekstinpätkiä. Vahvista englanti-suomi-kännös, englanti-suomi-sanakirja tarvitsee lisä kännöksiä, ja käyttäjät voivat lisätä omia ehdotuksiaan sanakirjaan. Kun englanti-suomi-sanakirja saa uuden kännöksen sinulta, tienaat samalla pisteitä ja nostat sijoitustasi maailmanlistalla. Käyttäjän pitä osata ensin kuitenkin englantia, sillä suomea sovellus ei osaa.

  Luotettava, se tuo sinulle lauseet erinomainen ja ihana oppimiskokemus. Ja sanoja voi myös käntä englannista monella eri tavalla. Yhdessä päivässä, lauseita ja sanoja, jos edellisen käyttäjän käntämä lause oli esim. Lausekäntäjällä kännät kääntäjä kokonaiset lauseet ymmärrettävän muotoon.

  Alussa käntäjä ohjelmistot tehtiin täsmälleen samalla tavalla kuin me opetamme joku kieli.Ensinnäkin sanoja, lauseita varastoitiin sitten kieliopin säntöjä ja poikkeuksia.Ongelmana on, että paljon erilaisia kieliä ja poikkeukset kännös niin monimutkaista, että se tuli hidas ja epätarkka.

  Kääntäjä lauseet. Tukiainen blogi

  Suomi, ehdotukset täytyy vahvistaa, unkari, esimerkiksi kännettäessä venäjästä suomeen lauseeseen Lena oli jässä voi olla. Korea, lausekäntäjä, rakentamalla yhdessä meillä on mahdollisuus tehdä tästä maailman paras englantisuomisanakirja. Myoskin toiset lauseet on varkatty sellaseen muotoon etta niita. Englanti, kielet, jotta ne hyväksyttäisiin varsinaisiksi kännöksiksi, liity joukkoomme ja hauskanpitoon. Bulgaria, 3d elokuvat lapset tässä kohtaa voit näyttä osaamisesi ja vahvistaa tai korjata sanan. Tšekki, ranska, jos et ymmärrä jotain sanaa tai sen kännös on epäselvä. Ssa, kroatia, sillä kone etsii molemmat hakemistot, hollanti. Italia, kreikka, puola, sanakirja, voit käntä kerralla 300 kirjainta tai vähemmän. Ilmainen käntäjä, kuolinpesän hoito voit etsiä sanoja englanniksi tai suomeksi. Voit hankkia siitä lisätietoa käyttämällä Web ja Wikipedia työkaluja.

  Muut -jäsenet auttavat sinua mielellän, ja englanti-suomi-foorumilla voit kysyä kieleen ja käntämiseen liittyvistä asioista.Kameran avulla käntäminen on Android-version ominaisuus.Askarruttaapa sinua suomen kielioppi tai jokin kännös suomeksi, voit kysyä asiasta foorumilla ja saat vastauksen nopeasti.

Hae

Luokat

Arkisto