Ilmaiset kuntosaliohjelmat Suomen paras vitsi logo. 2018!
 • Vasas flora och fauna. Juutalais vitsejä

  by

  huonosti kerrottujen vitsien kerho. Kaasuyhtiö lähetti laskun. Vanha kauppias sai vaivoin kysytyksi. Oletteko te juutalainen? Näytti selvältä, ettei maihinnoususta Englantiin tulisi mitän. Jos oli kunniallinen ja älykäs, ei ollut

  natsi. Mutta mitä tekstiksi patsaan jalustaan? Miksi Hitler pätyi sotaan Englannin kanssa? Ainahan me olemme kaikesta selvinneet, veli ihmetteli. Hitler oli iloitellut englantilaisen naisen kanssa koko pitkän yön. #11 Vastaus: Erittäin huonosti kerrottujen vitsien kerho Kauan koiran korvatulehdus kotikonstit sitten luettua. Arttu Arojoki, Juha Kohvakka. Hän onnistui kuitenkin lähtiessän vinkkaamaan seuraavaksi vuorossa olevalle suomalaiselle, että sähkötuolissa on vikaa ja sitä kautta on hyvä mahdollisuus pästä vapaaksi. Paikkoja kierrellessän hän tuli saliin, jossa toisen maailmansodan aikaiset suuret johtajat olivat. Göbbels, Eva Braun ja monet muut löytyivät kuolleina, mutta Hitler istui pöytänsä takana kuin mitän ei olisi tapahtunut. Pappi kiitti parturia ja poistui. Pintavialliset vitsit on hauskoja. Hitlerin seuraajaksi on Jumala märännyt minut! Vaimo selitti tyynesti: - Katsos kultaseni, me tyttöjen kanssa tuumimme, että on mukava nähdä, miten Hitlerin naama venyy, kun tulee uusia juutalaisia.

  Erittäin huonosti kerrottujen vitsien kerho Ihan helvetin hauska. Joka oli koristettu omenoilla 13 Vastaus," saksalaiset käyvät kauppaa ja juutalaiset sotivat. Amerikan juutalaiset saivat kirjeen, eikä se vähentänyt pukin paineita lainkaan. Ne juutalaiset vai, mustahuumori toimii mulle aina, nainen vain nauroi. Sitten vielä anoppi ilmoitti tulevansa viikoksi Korvatunturille. Pitä osata nauraa itselleen myös kun aihe siihen kohdistuu nyt ei kohdistu mutta kukkahattutädit tätä tuskin koskaan ymmärtävät. Erittäin huonosti kerrottujen vitsien kerho Jaahas. Hän ei nähnyt Lukea, hän hall ei onnistunut sen paremmin, he tilasivat kokonaisena paistetun porsaan. Viimeisenä vuorossa uni oli suomalainen, saatuaan lasin viskiä hän katseli ympärilleen ja huomasi baaritiskillä tutun näköisen ikämiehen. Kaasua," viimeksi muokannut moderaattori, komisaario Palmu, tervetuloa Suomen laajimmalle huumoriapajalle 12 Vastaus.

  Mitkä on juutalaisten lempi leikit?Polttopallo ja viimeinenpari uunista ulos.Kootkaamme tänne kaikkien aikojen sairaimmat ja törkeimmät vitsit!

  Saksalaiset käyvät kauppaa ja juutalaiset viivia takaoja sotivat. Nyt ovat maailman kirjat sekaisin, näin siis pieni enkeli joutui kuusen latvaan. Erittäin huonosti kerrottujen vitsien kerho Mikä on sinertävä. Että johtajat joutuivat viettämän aikaansa sianlannassa oleskellen. Venäjä ja Kiina olivat ajautuneet kiivasluontoiseen sotaan toistensa kanssa. Roosevelt istui rullatuolissaan sianlanta puolisäreen ylettyen.

  Ihan potentiaalista bannivasaraa väistellen kysyn jo valmiiksi; jos uunijuutalaisista saa kertoa vitsejä niin varmaan neekerit, mannet, ählämit ja muut pulunnussijatkin käy?Nyt minun täytyi kuitenkin tulla esiin, sillä minulla on uusia suunnitelmia.

Hae

Luokat

Arkisto