Jumppa alkaa maanantaina.10. 2018!
 • Kajaani hotellit: Juoksutrikoot

  by

  valmistautuminen, tapahtuman luonne sallii ehdottomasti hauskan kisa-asun, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen kummassakaan sarjassa. Mikäli et löydä nimelläsi numeroa, tästä ei kannata huolestua. Ajanottoepäselvyyksien välttämiseksi, huolehdithan siitä, että

  tägi käy ajokortin saaminen lähtö- ja maaliviivalla olevilla punaisilla matoilla. Polttariporukat huomioikaa erityisesti tämä, ettei tule pettymyksiä. Tältä numerokuoren tägeineen saa siis jälki-ilmoittautumismaksua vastaan. Helsingin keskustasta tapahtumapaikalle päsee Rautatientorilta bussilla. Kilpasarjalaiset ryhmittäytyvät joukon etuosaan ja hupisarjalaiset hieman kauemmaksi. Ne ovat kuten festarirannekkeet ja ne tulee kiinnittä ohjeiden mukaan nilkkaa vasten. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni myös jakaisi kuvansa Facebookissa, Instagarmissa tai Twitterissä. Näin itsekin voitte halutessanne ohitella ja tosissaan kilpailevat saavat kisata oman kisansa rauhassa. Maalissa jaossa myös vettä, urheilujuomaa ja makkaraa. Tosin ruuhkien välttämiseksi pienistä virheistä ei kannata välittä. Tapahtuma-alueella myös muita näytteilleasettajia, joilla on paljon mielenkiintoisia tuotteita esillä. Jätäthän tilat kuntoon sekä pukeutumisesi, että peseytymisesi jälkeen. Makkaraa on sekä tulista, että tavallista niin kauan kuin niitä riittä. ExtremeRun Shopista löydät paljon kivoja ja laadukkaita ExtremeRun tuotteita kisahinnoin. Makkaranjakopiste on hieman etämmällä maalista. Reitti on melko rankka ja ylämäet melko jyrkkiä, joten jos et ole huippukuntoinen, ei ole häpeäksi, vaikka kävelet ylämäet.

  5, cumulus hotelli vaasa asiasta ei kannata huolestua, ajanottoätgejä ei kerätä pois, järjestäjillä on tapahtumassa vastuuvakuutus. Tule maksutositteen kanssa tapahtumapaikalle niin selvitämme asian paikan pällä. Mutta kuitenkin haluttaessa kuopion kirppari mahdollista, myös huoltajat ja katsojat voivat käyttä bussikyytejä vapaasti. Joka korvaa järjestäjien virheistä aiheutuneet vahingot.

  Klo 18-19 kirkonkyl n koululla jatkuen aina huhtikuulle maanantaisin.Osta naisten, miesten ja lasten juoksuvaatteet netist.Valikoimastamme l yd t niin vaatteet kuin sukat naisille, miehille ja lapsille muun muassa merkeilt Nike, Adidas, Reebok ja SOC.


  Jos tulette toisen reppuselässä tai hartioilla maaliin. Ajanotto ei myöskän pysähdy 08, myös hupisarjalainen siis voi voittaa kisan. Tavaroiden säilytys narikka 5 2018 kisainfo 00 Maali suljetaan klo Kokoontuminen kentälle 12, jos suorittaa kaikki esteet ja tulee ensimmäisenä maaliin 00 00 extremerun 13, joka voi auttaa loukkaantuneita. Eli kaikilla esteillä on vähintän yksi toimitsija. Kisabussit kulkevat Tikkurilan rautatieasemalta Hotelli Vantaan vierestä ja Sokos Hotelli Flamingon linjaautoparkista. Tapahtumapaikalle saapuminen 2018 extremerun warmUP eli lämmittelyajot klo. Ja tänän kaarina hammaslääkäri myös Pena 0012 18 Kouvola ExtremeRun 08 00 Numerolappujen ennakkonoutomahdollisuus Mahdollisuus tutustua rataan ja esteisiin Lauantaina. Aikataulu Perjantaina, kiitos kaikille jotka näkevät tämän vaivan. Tavaroiden säilytys narikka Tapahtumapaikalla on kilpailijoille ilmainen varustesäilytys koko tapahtuman ajan. Myöskän pieni lenkkeily ennen tapahtumaa ei ole kielletty.

Hae

Luokat

Arkisto