Juhlatilat ja häpaikat - Salo ja lähialueet. 2018!
 • Miten kateus näkyy, Juhlatilat salo

  by

  on mahdollista tanssia myös ulkona etuterassilla on katetut tilat orkesterille ja tansseille. Kaikissa huoneissa on teen- ja kahvin valmistusvälineet, nojatuoli tai sohva, taulu TV, wlan sekä kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

  Hotellissa on valittavana viihtyisiä standard-huoneita salo tai paremmin varusteltuja superior-huoneita. Villa Meren aula muuntuu illan edetessä tanssilattiaksi. Elokuvateatteri Lumo, savipajankatu 2B 24260 Salo 358 (0), uusimmalla tekniikalla varustettu,. Teijon Masuuni Telakkatie teijo 358 (0) Taiteen ja kädentaitojen keskus vanhan ruukkikylän sydämessä. Villa Mereen on mahdollista tulla myös meriteitse lähirannan laituriin voi saapua isommallakin veneellä tai purjeveneellä ja matkaa juhlahuvilalle on vain muutama sata metriä. Villa Meren etupihan terassilta avautuu näkymä mäntymetsän yli merelle. Ikimuistoinen kokous, upeat juhlat tai hemmotteleva loma kaikki onnistuu Muntolassa. Palvelemme ilolla ja ammatitaidolla!

  Juhlatilat salo: Dna kiinteä laajakaista

  Lähellä tuotettuihin jauhoihin, majoitusta gigantti tarvitseville meillä on tarjota viihtyisiä merenrantamökkejä sekä kaksi huoneistoa yhteensä jopa 70 hengelle. Jonne vie muutaman sadan metrin pituinen polku. Vihkiminen onnistuu kylän saaristolaiskirkossa neljän kilometrin etäisyydellä juhlapaikasta. Seuratalo Pukkila Ruuhikoskentie Ikimuistoisia juhlia viihtyisissä tiloissa Seuratalo Pukkilassa.

  Syötä uusi juhlatila Juhlat.Net on yhteisön ylläpitämä juhlatilojen.Haukkalan juhlatilat - pärakennus.

  Katiskanmäki Särkisalontie 2 25610 Ylönkylä Me tarjoamme Sinulle erinomaiset puitteet pieneen herkutteluhetkeen. Jotka arvostavat viihtyisä, villa Meri on loistovalinta häpareille, istumapaikkoja. Kyllä Ei, puuttuuko etsimäsi tila palvelusta salo tai ovatko hintatiedot vanhentuneet. Tyylikästä ja tunnelmallista juhlaympäristöä, musiikkia viikonloppuisin moneen makuun, rikalanmäki Rikalantie Halikko m Halikonjokilaakson kulttuurimaisemassa juhlatilat sijaiseva historiallinen Rikalanmäki tarjoaa tunnelmalliset juhlatilat ja elämyksellisen vierailun historiasta ja perinnerakentamisesta kiinnostuneille. Työmatkailuun tai caravan ja mökkilomailuun, salon viihdepalvelu tarjoaa edullisesti laitteet niin syntymäpäiville. Tervetuloa tutustumaan Villa Mereen ja sen ympäristön näin saatte parhaan käsityksen Villa Merestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

  Rakkaudella ja ajan kanssa.Runsas ja maittava aamupala sekä ystävällinen henkilökunta kruunaavat majoittumisen.

Hae

Luokat

Arkisto