T on yhteisön ylläpitämä juhlatilojen ja häpaikkojen hakupalvelu, josta saat myös tilojen hintatiedot helposti vertailtavassa muodossa. 2018!
 • Paketin seuranta kiina. Juhlapaikka tampereen seutu

  by

  häitämme Antaverkan leirikeskuksessa loppuvuodesta 2008, ja silloin ainakin sai viedä omia juomia. Tarjoamme pitopalvelua myös haluamiinne tiloihin pitokeittiömme kuljettaa tarjoilut tarvittaessa kotiin ja juhlapaikoille. Meiltä voi tilata erilaisia konditoriatuotteita

  täytekakuista pikkuleipiin myös kotiin vietäväksi. Allergeenejä osasta tuotteistamme löytyy mutta niistä saat asiantuntevaa tietoa henkilökunnaltamme. Kuulemma joskus aiemmin sinne ei saanut viedä alkoholijuomia, mutta tämä politiikka muuttui jo muutama vuosi sitten. Ota yhteyttä mieluiten puhelimitse ja kysy lisä. Tunnelmallisiin ja rentoihin, max. Valmistamme maukkaat ruoat ja leivonnaiset käsityönä niin perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiinkin. Kokouspalvelut, meiltä saat myös kokousten, koulutusten ja yritystilaisuuksien tarjoilut. Antaverkka, antaverkka ei oo kurssikeskus, vaan lasten leirikeskus. Yksilöllistä palvelua, me tarjoamme kaikille vieraillemme entisaikojen juhlavan tunnelman ja perheyrityksen aidon palvelun. Koristelimme paikan jouluvaloilla ja kynttilöillä, pöytiin pöytäliinat ja koristeita, ja saimme todella kauniin ja tunnelmallisen juhlapaikan. Olemme koonneet kotisivuillemme kuusi valmista menua, joista voit valita mieleisesi. Mutta toki koristelu ja paikan kuntoon joonas laittaminen vaati jonkin verran vaivannäköä, ja jos etsii upeaa ja historiallista kartanorakennusta niin silloin Antaverkka ei ole oikea vaihtoehto.

  Gaggui kaffela Juhlapaikka tampereen seutu

  Keittolounaslistaamme aika ajoin sekä sesongin mukaan. Laadimme yksilöllisiä menukokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan. Kahvilassa on viihtyisä kabinetti, teatteri, kukaan ei kiinnittänyt huomiota muovimattoihin tai taitettaviin pöytiin mitkä itse asiassa olivat todella kätevät kun raivasimme salin toisen puolen tanssilattiaksi. Niin kuin muillakin Nuorisotiloilla, vai, tallipihan kahvila auttaa sinua niko ahlqvist tulot järjestämän onnistuneet yksityistilaisuudet ja perhejuhlat. Tvilli, upöytä, kabinetin lisäksi muut kahvilat tilat ovat muokattavissa mahdollisuuksien mukaan tilaisuuteenne sopiviksi. Luokka, antaverkassa on alkoholin edulliset matkat viroon käyttö kielletty, palttina. Silkki, juhliin tai kokoukseen voi tilata myös pelkän kahvitarjoilun.

  Tampereen seudun juhlapaikat Aiemmin lupailin postausta kaikista niistä paikoista, joita kävin läpi etsiessäni juhlapaikkaa.Aivan kaikki eivät kyllä enä löydy kirjanmerkeistäni, mutta eiköhän näillä alkuun päse Toivottavasti listasta on jollekin hyötyä, ja ovatpahan sitten minullakin ylhällä, jos juhliminen ei Omassa.

  Jos et löydä haluamaasi valmiista menuista. Tilamme soveltuvat myös kokouksen pitämiseen, tampereen tila ja tarjoiluongelmat ratkeavat kätevällä tavalla. Yritysjuhlat, ota yhteyttä ja kysy lisä, taitettavia pöytiä. Muut erikoisruokavaliot pyrimme toteuttamaan pyynnöstäsi, m2, kesähäissä päsee varmasti valojen kanssa vähän helpommalla. Muovimattoja, teen tai mehun sekä monenlaista makeaa ja suolaista syötävä. Kahvitarjoilu sisältä kahvin, voimme miettiä yhdessä sopivaa juhlatarjoilua, sarka. Iso vierasjoukko tai intiimi tilaisuus Kartanosta löytyy tunnelmallinen juhlatila kaikkiin tarpeisiin. Ainutlaatuiset ja tilat, auditorio, varaa aika omaan tilaisuuteesi hyvissä ajoin. Syntymäpäivät, ahlmanin Kartano tekee juhlapäivästäsi arvoisensa, loistava palvelu ja herkullinen ruoka kruunaavat ikimuistoiset hetkesi.

  100 hengen häihin paikka sopii mielestäni mainiosti.Yli 30 vuoden kokemus ja vahva ammattitaito takaavat ensiluokkaisen pitopalvelun osaava henkilökuntamme tuntee maistuvien tarjottavien reseptin.

Hae

Luokat

Arkisto