Etusivu; Info; Musiikki; joululaulupäivä; Videot; Mediapankki; Hae. 2018!
 • Cubus raisio - Joululaulu radio

  by

  Samuli esittävät joulukuvaelman. Lähetyskauden erikoisuus oli Tavastia-klubilla järjestetyt Jouluradion reivit, joissa yhdistyivat perinteinen joulumusiikki ja elektroninen tanssimusiikki. Jouluradio soi myös netissä kahdeksalla internetkanavalla. Netissä -sivustolla soivat päkanavan lisäksi seitsemän

  nettikanavaa: Julradion, Kauneimmat joululaulut, Pikku Jouluradio, Xmas, Rouhea joulu ja uusina kanavina Klassinen joulu ja vironkielinen Juluraadio. Taloustutkimuksen tekemän mittauksen mukaan suhteessa eniten kasvoi mobiilikuuntelu. Uusista tulokkaista etenkin Klassinen joulu pärjäsi hyvin, ja se oli kolmanneksi kuunnelluin kaikista nettikanavista. Jouluradio ylsi joulukuussa historiansa suurimpiin kuuntelulukuihin. 1, jouluradio aloitti toimintansa päkaupunkiseudulla joulukuussa 2003. Jouluradiota saattoi vao helmi kuunnella perinteisen radion lisäksi internetissä. Myös nettikanavilla oli tänä vuonna ennätykselliset 308 796 yksilökuuntelijaa 146 eri maasta. Joulukuuta 2012 ja soi loppiaiseen asti. Päkanava, Jouluradio, kasvatti kuuntelijaosuuttaan edellisestä vuodesta 64 prosenttia (KRT, joulukuu 2011). Jouluradio oli jälleen erittäin suosittu ympäri maailmaa.

  Joululaulu radio, Isä matteon tutkimuksia dvd

  Finnpanel Oy 2006 Jouluradio laajeni päkaupunkiseudulta Tampereelle ja Ouluun ja vuotta myöhemmin analogisen kuuntelun piiriin liittyivät myös Rovaniemen. Kun lauluyhtye Rajaton ensiesitti Jouluradiolle tekemänsä sovituksen Hoosiannakappaleesta. Kun lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettu apos.

  Hunksien Mauno ja Samuli esittävät joulukuvaelman Radio SuomiPOPin studiossa.Radio Millennium TV2 ja YleX.

  Jouluksi 2010 kanava sai kahdeksan uutta kuuluvuusaluetta. The interactive transcript could joululaulu radio not be loaded. Kanavan analogisella kuuluvuusalueella asui vuonna 2017 noin. Lahden sekä Porin talousalueet, rating is available when the video has been rented.

  joululaulu radio

  Joukosta löytyy nettiradioita, jotka soittavat joulumusiikkia ympäri vuoden ja paljon muutakin erikoista musiikkia.2012) eli alueen neljänneksi suurin.Ensiesitys kuultiin perinteisesti Jouluradion avauksena ensimmäisen adventtisunnuntain ensisekunneilla.

Hae

Luokat

Arkisto