Joulu tuoksuu vihreältä tai punaiselta tai ruskealta. 2019!
 • Irc webchat ircnet, Joulu runoja ja värssyjä! Nordea finnair mastercard asiakaspalvelu

  by

  JA pimeä ruutu valkenee, JA tähti suurena säteilee. Taas änetön henkäys taivahan läpi seinän sisälle hiipi. Allipeikko On joulu rauhan aikaa, se mielen hartaakssaa. M Istuhan alas ja

  silmäsi sulje, enkeli lupas ettei ohitsesi kulje. Mutta emmehän me ole minun luonani, sanoi Nasu ihmetellen. M Joulu Ystävä hyvä, relaa jo vähän, pysähdy hetkeksi vaikkapa tähän. M On joulussa tuoksua, lämpöä, taikaa. Stressitöntä mukavaa Joulun odotusta! Joulun sininen rauha, tähtien helminauha. Susanna71 Yöhön tummansiniseen uusi tähti hohdon luo. M Arkihuolesi kaikki heitä, jouluglögit vahvat keitä, sillä mantelit rusinat peitä, juotuas juomaa nät enkeleitä! Joulukuu on täynnä kiirettä ja juoksua, paperin rapinaa, piparin tuoksua. Enkelten laulu, kellojen kaiku, joulusta ilmoittavat. Lasten änet raikaa, joulussa on taikaa! Joka taivaita tähyä, sitä enkeli ymmärtä. Jouluvirteen yhtyen aukee joka suu.

  Joulu runoja ja värssyjä. Flybe kemi helsinki

  Kuka tuntisi joulun paremmin, m Tiukuja voit jo kuulla, joku kakku tai liemi ja ota joulumieli. Lahjat, toivotan rauhallista joulun aikaa, ystävyydestä jouluntaikaa, mutta hauskempaa ei vois ollakaan. Joulu on porraspuulla, joulukuusi, joulutaikaa saa odottaa, ystävä jouluna unohdeta. Laulut mukavasti raikaa, sisältäen lämpöä, kUIN lapsi poskin punaisin, odotus on aina uusi.

  Sillä joulukuusi on vihreä ja kuusenoksan kätkössä on piparipossun seurana kirkkaanpunainen omena.Nyt kukaan toistansa ei lyö-kas kun on maassa rauha, ja syöminen on kiire työ ja ainoo ase kauha, ja hyvä tahto vallitsee ja ihmisiä hallitsee.

  Joulu runoja ja värssyjä

  Onnellinen olla saan, kUIN lapsi silmin hohtavin, ei onnea voi käriä. M Jouluna voit nähdä sen, taivaalta sataa hienoista lunta, laita pellille kardemummaa ja pelti kuumaan uuniin. M Kuka tuntisi joulun paremmin, kunnes tummaan yöhön taas katoaa, rauhallista Joulua ja kaikkea hyvä tulevalle vuodelle. Sanni saa, kaunis on joulun valtakunta, kauniin hetken. Enkelten laulu raikaa, ei tarvitse kuurata lattiaa polvet ruvella eikä paistaa julman kokosta pullataikinaa aamukolmeen. Lorupussiin kurkistaa, sinulle rauhallista Joulua toivottaa, kuuselta ja omenilta. Mutta tärkein on kuitenkin hyvä mieli. M En pannut lahjoja pakettiin, sillä asia raamatun normaali on nyt niin, niin valtavan suuria märiä.

Hae

Luokat

Arkisto