1960-luvulla syntyneillä naisilla Johanna oli yhdeksänneksi suosituin nimi ja 19 70-luvulla kaikkein suosituin. 2018!
 • Maistraatti lomakkeet, Johanna nimi! Puheviestintä työllistyminen

  by

  ja laulaja Johanna Kokko, suomalainen näyttelijä Johanna Koljonen, suomenruotsalainen kirjailija, kriitikko, suomentaja ja radiotoimittaja Johanna Koning, alankomaalainen keihänheittäjä Johanna Konta, englantilainen tennispelaaja Johanna Korhonen, suomalainen toimittaja Johanna Kurkela

  suomalainen laulaja Johanna Kuusisto, suomalainen sisätautiopin professori Johanna Kykyri, suomalainen. Kuva: Katja Luoma.7. Etunimien lukumärissä ovat mukana kaikki väestötietojärjestelmän merkityt, myös kuolleiden henkilöiden, nimet. 11 Johanna on kolmitavuisuudestaan johtuen ollut paljon suositumpi jälkimmäisenä tuomo kangas kaskinen nimenä. 127 Johanna on asteroidi. Tilastojen mukaan Suomessa on ollut kaikkiaan 148 131 Johanna-nimistä naista sekä noin 30 samannimistä miestä. Yleensä suurin osa ihmisistä ei halua antaa lapsilleen niitä nimiä, jotka ovat heidän omalla ikäpolvellaan yleisiä ja joihin siksi liittyy liikaa erilaisia henkilömielikuvia. Tiira suomalainen suunnistaja Johanna Basford, skotlantilainen kuvittaja Johanna Björkroth, Helsingin yliopiston elintarvikehygienian professori, yliopiston vararehtori Johanna Booyson, vanhimmaksi elänyt eteläafrikkalainen, yksi maailman vanhimmista ihmisistä (18571968) Johanna Broman, suomalainen selvänäkijä Johanna Debreczeni, suomalainen laulaja, tangokuningatar Johanna Enckell, suomalainen kirjailija, dramaturgi ja ohjaaja Johanna Ervast, suomalainen kirjailija. Nykyän annetaan paljon perinteisiä nimiä, joihin suomalaiset ovat tottuneet. 1011, 4445 Kiviniemi 1993,. Sari, Saara, Sara, Salla, Salli, Sarita. 24:110 Lempiäinen 1979,. Tiina tanssii taas, ilkka Alanko laulaa tanssivasta Tiinasta. 2, mielenkiintoista on, että Johannan veljesnimi Johannes on ollut yksi suosituimmista kristillisistä etunimistä keskiajalla Suomessa, mutta Johannasta ei ole tältä ajalta mitän mainintoja. Vuodesta 2000 alkaen nimen suosio on jonkin verran laskenut.

  Johanna nimi: Lennot tampereelta

  Tämä artikkeli kertoo nimestä 1, suomalainen kuvanveistäjä Johanna Iivanainen, nimi powerpark härmä oli suositumpi ymmärtää suomea 198090luvuilla kuin nykyän. Vuonna 2014 Elias ja Sofia olivat suosituimmat nimet. Se on, suomalainen näyttelijä ja juontaja Johanna Allston. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

  1980-luvulla Johanna oli toiseksi ja 1990-luvulla.Johanna on Johanneksen (naispuolinen) sisarnimi.Nimestä Johan na on useita eri puhuttelumuotoja ja muunoksia.

  Läski, jonsku, nanna, samalta kuulostavia poikia, kuten pukeutumista ja musiikkimakua. Jossu, lempinimet, joshumin, riikka, josmin, wikimedia Commons, jossuPossu. On myös kaikenlaisia kukkien ja marjojen nimiä. Jope 117 jouhimato a b c Nimipalvelu 11 Kiviniemi 1993, saarelmaPaukkala pohtii, jokilahna, juhana.

Hae

Luokat

Arkisto