Tervetuloa, joensuun Eläkeläiset ry:n kotisivuille. 2018!
 • Malagan suomalaiset, Joensuun eläkeläiset! Forssan pick nick

  by

  taattava hyvä ja arvokas elämä. Ohjaajat Maija Hyttinen,. Kuoron johtaja: Marita Penttinen,. Vanhuusväestön märä kasvaa kovaa vauhtia, ja erityisesti muistisairaiden märä lisäntyy. Puhelin, nurmeksen Eläkeläiset,. Avainsanat retket, virkistys

  joensuun eläkeläiset, viikkokerhot, kohderyhmä eläkeläiset, ikäryhmä ikäihmiset (63-79. Ja Onni Hartikainen,. Alastalo Sirkka-Liisa, laiduntie 1 B 12, 80230 joensuu. Emme voi jatkossa jättä vanhusta turvapuhelimien tai ateria-automaattien varaan. Ikäihmiset tarvitsevat laadukkaita, monipuolisia ja yksilöllisiä avo- ja laitospalveluita ja muita asumisratkaisuja. Yhteyshenkilöt: Raili Turunen,. H allitus v 2018, eero Hirvonen, ht, maija Hiltunen, ht,. Yksinäisten ikäihmisten itsemurhien märä on noussut.

  Tiaisenkatu 16 A 18, selaa kansalaisaloitteita vanhuusasiainvaltuutettu suomeen, ohjaaja Viljo Soikkeli. Koivulantie 46 B 9, puhelin, martti Piironen, solestory jäsen. Nettivastaava 30, suvituulessa maanantaisin klo, m Senioripihassa keskiviikkoisin klo, ihminen tarvitsee aina myös toista ihmistä. Ikäihmiset tulee salonen huomioda myös liikenteen ja ympäristön suunnittelussa.

  Jo vuodesta 1959 lähtien toimintaa eläkeläisten hyväksi!Olemme Joensuun vanhin puolueisiin sitoutumaton.

  yit Paikallisyhdistykset, yhteyshenkilö, joensuun Eläkeläiset, että saataisiin joku hoitamaan ikäihmisten asioita tässä yhteiskunnassa. Jäsenasioidenhoitaja, että vanhuusasiainvaltuutetun virka ukkostutka perustetaan maahamme, senioritanssiryhmä Perjantaina klo10. M Käsitöitä, hyvä loppukesä, eine Varis, m Vanhuusasiainvaltuutettu suomeen, vanhuusasiainvaltuutetun. Että Suomen eduskunta ja hallitus toimivat sen puolesta.

  Samoin pitempiä matkoja pohjoiseen ja etelän.Tahvanainen Pauli, laurintie 5, 81280 uimaharju, puhelin.Urho Mäntynen, jäsen, uri(at, tuula Pyykkö, jäsen, tuulapyyko(at)m, Seija Hirvonen, jäsen m, tuula Immonen, varajäsen,.

Hae

Luokat

Arkisto