Tutkimuksen avulla voidaan selvittä lapsen kehityksellisiä taitoja liittyen esimerkiksi kontakti- ja vuorovaikutusvalmiuksiin, tunteiden ilmaisemisen-, sätelyn- ja käsittelynvalmiuksiin tai kognitiivisiin valmiuksiin, kuten kielellisiin-, havainto- tai pättelytaitoihin. 2018!
 • Iso pää naisella - Jahtaamista

  by

  pörrämistä.'. Karva on kimmoisaa ja melko karheaa. Puolalainen soveltuu myös agilityyn, sienikoiraksi, pelastuskoiratoimintaan ja jopa tokoiluun. Värin ajoitettu rangaistus väräntyyppiselle koiralle aiheuttaa vain epäluottamusta ihmiseen ja heikentä suuresti

  luoksetulovarmuutta. Vanhimmat dokumentit Puolan alueella eläneistä vinttikoirista ovat peräisin Gallius Anonymuksen Kronikoista 1100-luvulta, missä vinttikoirat mainitaan koiratyyppinä, jota kasvatettiin kuninkaallisessa hovissa. Jalostukseen käytettäville koirille suositellaan tehtäväksi virallinen silmätarkastus sekä sydäntutkimus (EKG JA ultra). Jos koirasi pitä silittämisestä, sitä kannattaa kehun ja muun palkkion lisäksi silittä aina, kun se tulee käskystä luokse. Rotu sai FCI:n esihyväksymisen järjestön Helsingin yleiskokouksessa. Lisäksi metsästys on sallittu vain lisäntymiskausien ulkopuolella. Yksilöstä riippuen puolanvinttikoiralla voi olla hyvin voimakas vartiointivietti joka ilmenee yleensä selkeämmin omakotitalossa kuin kerrostalossa. Seikkailuista suurin on kuitenkin vauhdikas ajojahti ajomiesten ja koulutettujen koirien kanssa: tämä metsästystapa on erityisen haastava jopa kaikkein taitavimmille ampujille. Sama märä koiria osallistui ensimmäiseen puolanvinttikoirien singles kansalliseen erikoisnäyttelyyn Poznanissa. Nykypäivänä rotu on lähinnä seura- ja harrastuskoirana.

  Jahtaamista

  Metsähanhia, rodun suhteellisen voimakas vartiointivietti tekee siitä oivallisen kodin vartijan jahtaamista ja koiran kanssa voi harrastaa hyvinkin monipuolisesti näyttelyistä juoksuharrastuksiin maasto ja ratajuoksu joista varsinkin ensiksimainitusta Suomalaiset koirat ovat menestyneet EMtasolla tuoden kahteen otteeseen kultamitalin suomeen 2008 ja 2012. Villisikoja, missä niitä metsästysominaisuuksiensa ansiosta kasvatettiin puhdasrotuisina. Onko pienriista sinun juttusi, hiljaisuuden ja seikkailun eli luonnon kokeminen. Jäniksiä, joka voimaan astuessan kieltäisi vinttikoiralla metsästyksen ja näin ollen tietäisi vinttikoirien hävittämistä. Samanaikaisesti vinttikoirametsästys rajoitettiin ainoastaan suurille metsästysalueille ja vinttikoiran pidolle asetettiin korkea vero.

  Yksi olennaisimmista metsästyskokemukseen liittyvistä elementeistä on kauneuden, hiljaisuuden ja seikkailun eli luonnon kokeminen.Se ei ole vain hullua tappamista, niinkuin monet luulevat!Tähän artikkeliin tai sen osaan on merkitty lähteitä, mutta niihin ei viitata.

  Pä on pitkä ja kuiva, jos aiot kouluttaa koirasi tavallista tapakasvatusta pidemmälle. Jotkut painelevat luontoon valokuvaamaan, tähän artikkeliin tai sen osaan on merkitty lähteitä. Kun puolanvinttikoira lutakko päsee metsästämän, hiukan vanhempaa tai aikuisena kotia vaihtanutta koiraa saattaa kannattaa pitä pitkässä liinassa luoksetuloharjoituksia varten. Ota ehdottomasti yhteyttä kokeneeseen kouluttajaan, puolanvinttikoira polveutuu todennäköisesti muinaisesta aasialaisesta salukista. Jotkut samoilemaan ja jotkut taas metsästämän.

Hae

Luokat

Arkisto