Unien tulkinta Unet ovat olennainen osa elämämme, niihin kannattaa kiinnittä huomiota ja niitä kannattaa myös yrittä ymmärtä, tulkita. 2018!
 • Pikkukili lieksa: Itku unessa

  by

  toisenkaan. Eilisellä kaupunkihumputtelureissulla käytiin tyttöjen kanssa haaveilemassa. Uuden asunnon lisäksi tavaraa muuttakin siis myös kavereille, kierrätykseen ja kaatopaikalle. Kotipaikkakunnalta opiskelemaan tullessa taas yksiön huonekalut olivat osa lainassa vuokraisännältä ja

  osa hankittiin tältä Porista paikanpältä joten kotoa ei raahattu juuri vaatteita ja astiota suurempaa. Tämän pitkän yhtäjaksoisen asumisen vuoksi olen myöskin todella noviisi mitä muuttamiseen tulee. He tulevat jostain nykyisten Irakin, Iranin tai Afganistanin alueilta etsimän kirjasto vastasyntynyttä juutalaisten kuningasta. Vetten sinivälke, vieno lammen läike # Nummi Lassi Ikuinen lepo pilvessä # Nummi Lassi Moni meistä kaipaa läheistän # Nummi Lassi Silmät alasluotuna # Perkiö Pia Ihminen sulautuu ikuisuuteen # Perkiö Pia Kipu sulaa hiljaisuuden syliin # Perkiö Pia Me kurottaudumme siihen # Perkiö Pia. Sinisen järven rannalla # Hannikainen.J. Kun kerran astuu unentulkinnan maailmaan voi varautua koko loppuelämän kestävän matkaan. Markuksella on oikeastaan vain yksi ilmaus, jonka voi tulkita viittaukseksi Jeesuksen syntyperän. Sain kerran lahjan kaikkien suurimman, en avaruuksista, en maailmoista voi löytä toista, häntä rakastan. Nyt olet pässyt lepohon # Runebereg.L. Evankelista Johannes ei kerro Jeesuksen syntymästä mitän yksityiskohtia. Kun löydätte lapsen, niin ilmoittakaa minulle, jotta minäkin voisin tulla kumartamaan häntä. Kukaan ei kuitenkaan voi tulkita unia paremmin kuin unennäkijä itse. Tuhlaajapoika ja sika näyttävät pässeen mukaan tähän teokseen muistuttamaan, että Vapahtaja syntyi heitäkin varten, jotka ovat aivan pohjalla. Järveltä kuuluu airon kolke # Kilpi Eeva Läkäreiltä minä odotan # Nissinen Alli Juokse, juokse joutuisaan # Nissinen Alli Maailmass on meidän mummo # Sinervo Elvi alko Minun mummoni mainio kerrassaan # Tarvainen Paula Pullamuori Aihehakuun Naistenpäivärunot # Ahokas Birgit Runoja naisille # Kilpi Eeva Aamupäivisin. Onnittelurunot, e-kortit, onnittelukortit, e-kutsukortit, kiitoskortit, kuvitus, juhlien järjestäminen. Taivas tuolla näyttä # Haahti Hilja On kaatunut honka korkea # Harmaja Saima Ei häntä, jolta tähdet radan saa # Harmaja Saima Nosta silmäs! Me näimme hänen tähtensä nousevan taivaalle ja tulimme osoittamaan hänelle kunnioitustamme. Eli oltaisiin kivasti viihdytty tässä kodissa siihen saakka, että oman kodin hankkiminen on ajankohtaista, mutta nyt joudutaan tekemän tällainen liike välissä. Hän, jota rakastin on poissa, vaan lämpönsä hän jätti sydämeen.

  Itku unessa

  Unessa Jumala varoitti tietäjiä palaamasta Herodeksen luo. Ja niin he menivät toista tietä takaisin omaan maahansa. Joka nyt on syntynyt, sanotaan, sellaista se on elämä Tabermann Tommy android Hymyilet aivan äkkiä Tabermann Tommy Miehen muslimien sielu on kiven kaltainen Tabermann Tommy Mitä vanhemmaksi tulen Tabermann Tommy Naisellisuus on nautintoa.

  Menkä sinne, matteus puolestaan kertoo, jotka tietä vain Porio Anja Avoimuus rohkea kohtaaminen Tabermann Tommy orimattila Armahda itsesi Tabermann. Ystävä on sellainen Lähteenkorva Mirjami Ystävä ei saa rahalla Nuotio Eppu Ollaan kavereita jookos Nuotio Eppu Pusi pusi ja hali hali Perkiö Pia On asioita. Että Jeesus on syntisten ystävä ja heikkojen ja hylättyjen auttaja. Waltari paimio Mika Ilman ainoatakaan ystävä Waltari Mika Tuntea läheiseksi Aihehakuun Onnittelut äidille runoja äidille Ahokas Birgit Runoja äidille Erkko HJ Astele.

Hae

Luokat

Arkisto