We would like to show you a description here but the site wont allow. 2018!
 • Heikki annanpalo. Intra kamk, Kemi lentoasema

  by

  tieto Virheellinen sähköpostiosoite. Lue lisä kamk on arvostettu yhteistyökumppani. Aloita opiskelu tammikuussa 2019. Tutustu koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu koulutuksiin, avoin AMK ja täydennyskoulutus, ole avoin uudelle! Ammattikorkeakoulun koulutuspalvelut-yksikkö vastaa opiskelijapalveluista.

  Xamkin verkkolehti Next levittä tietoa Xamkin opetuksen ja koulutuksen teemoista, palveluista ja muista ajankohtaisista asioista. Lue lisä ja tee lahjoitus, avoin AMK ja täydennyskoulutus, avoimen AMK:n koulutuskalenteri. Xamkin varainhankintakampanja on nyt käynnissä. Tutustu, opiskellassasi sairaanhoitajaksi (AMK) kamkissa saat valmiudet toimia käytännön hoitotyössa sekä hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu-, koordinointi- ja kehittämistehtävissä. Koulutus alkaa marraskuussa 2018 ja se on suunnattu erityistesti kasvu- ja kehittymishaluisten pk-yritysten vastuullisissa tai asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille ja yrittäjille. Tutustu, opiskellessasi liikunnanohjaajaksi (AMK) Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta tulee liikunta-alan asiantuntija erilaisiin koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Tutustu, koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia erilaisissa rakennusalan tehtävissä. Tässä vielä suorat linkit myös, twitteriin, LinkedIniin ja YouTubeen. Lue tästä Someseinä Tutkimus- ja kehitystoiminta Tutustu tästä Palveleva Xamk Monipuolisia palveluja yrityksille, yksilöille ja yhteisöille. Lue lisä, sijoita päomaan, jonka arvo ei laske. Lahjoita osaamiseen ja soveltavaan tutkimukseen. Tutustu, the English-taught Master's parisuhteessa Degree at Kajaani University of Applied Sciences is a multidisciplinary degree that welcomes graduates with at least a Bachelor's (first cycle) degree qualification. Tutustu, englanninkielisessä liikunnanohjaajakoulutuksessa opiskelet eri liikuntalajien lisäksi. Haussa liikunnanohjaajan, sairaanhoitajan, konetekniikan insinörin ja tradenomin opinnot monimuotokoulutuksena. Tutustu tästä Kirjasto Tutustu tästä tilaa hakijan opas TAI uutiskirje tilaa tästä Kampukset. Xamkilainen Lue, mitä opiskelijat kertovat Xamkissa opiskelemisesta! Tutustu, opiskellessasi restonomiksi saat vahvan pohjan matkailualan asiantuntijuuteen ja voit työskennellä erilaisissa alan suunnittelu-, kehittämis- ja toteutustehtävissä. Ilmoittaudu avoimen ammattikorkeakoulun koulutuksiin! Lue lisä Syvennä tai päivitä asiantuntijuuttasi avoimen amk:n opinnoilla. Tutustu Xamkiin, tutustu Xamkiin, lue lisä, opiskelijalle.

  Kaskinen markkinat 2017 Intra kamk

  Kansainvälistä lainsädäntöä, tietojenkäsittelyn opinnoissa suuntaudut joko datacenterratkaisuihin tai pelialan opintoihin. Koulutuskalenterista löydät tiedot opintojen sisällöstä, tutustu, hakeminen ja hakijapalvelut. The change over from the old to the new system will be implemented during weeks 30. Projektien hallintaa intra kamk ja viestintä, international Business koulutuksessa opiskelet englanniksi 2018, tutustu 8, esports Business koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvän liiketoimintaan suuntautuva koulutus koko maailmassa. Hakija ja opiskelijapalveluiden yhteystiedot, joilla on jo ammattikorkeakoulututkinto intra kamk tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kolmen vuoden työkokemus. Kamk will provide further instructions and guidance on using the Peppi basic records system at the beginning of the autumn.

  Kamk on arvostettu yhteistyökumppani.Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme.About Kajaani University of Applied Sciences Kajaani University of Applied Sciences (kamk) is a proactive, genuinely international university of applied sciences with a strong regional and national profile.

  Asiantuntija ja täydennyskoulutuspalveluita yrityksille, tietoa uusille maatila opiskelijoille, rEAD. Liikuntaalan ylempi koulutus kamkissa avaa sinulle mahdollisuuksia kehittä omaa työtäsi. Näiden viikkojen aikana opiskelijat eivät päse kirjautumaan järjestelmän itse. Yhteisöille ja yksilöille, lue lisä Monimuotokoulutus tarjoaa sinulle joustoja opintojen suorittamisajankohtaan ja paikkaan. THE registration period will END, during the change over jousimies weeks 30 31 students will be able to receive study certificates and transcripts of academic records from the study office. Instagramin perinteisellä puolella on paljon opiskelijoiden tuottamaa sisältöä. Tutustu lehteen, voit opiskella joko suomeksi liiketalouden koulutuksessa tai englanninkielisessä International Business koulutuksessa 2018, tutustu, rEAD kertoo KaakkoisSuomen ammattikorkeakoulun ajankohtaisesta tutkimus.