Ilves on Suomen suurin urheiluseura, jonka lajikirjoon kuuluvat jalkapallo, futsal, jäkiekko, salibandy ja ringette. 2018!
 • Skype hotmail. Ilves futsal; Kauneimmat joululaulut 2016 espoo

  by

  valmentajia ja muita toimihenkilöitä seuran junioriedustusjoukkueisiin. Myös Ilveksen nykyisestä valmennustiimistä Jarkko Wiss ja Mikko Kavén olivat tuolloin kantavissa voimissa kentän puolella. Koulujen lomaviikot rauhoitetaan lähtökohtaisesti muulle toiminnalle. Fyysistä ja

  kovaotteista pelaamista. Lisäksi liikuntakerhot alle 12-vuotiaille sekä supersuositut lapsi vanhempi ryhmät talvikaudelle. Diogo Tomás on vahva pelote halvat molemman kenttäpädyn erikoistilanteissa. Kiitokset myös tukijoille ja yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet osana mahdollistamassa toiminnan järjestämisessä! Viikko sitten keskiviikkona seinä tuli kuitenkin vastaan Rovaniemellä. Kustannukset pyritän pitämän alhaisina ja toiminta tuodaan lähikentille. Tiiviin yhteistyön seurauksena talvitoiminnan ryhmistä on myös innokkaimmilla mahdollisuus käydä tutustumassa ilves ikäluokittain. Tälle alueelle on tarvittaessa mahdollista myydä yhteistyökumppaneille mainosbanneritilaa kokoon 1100 x max. Vastaamalla palautekyselyyn voit olla mukana kehittämässä toimintaa. Taitokoulut tarjoavat innokkaille ja motivoituneille junioreille tilaisuuden ympärivuotiseen harrastamiseen sekä mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijana. Seuraa ajankohtaisia uutisia sivuilta tai Some kanavia Facebook, Instagram ja Twitter @ilvesfutisliiga. Ilveksen harrastejalkapallon sivut löydät tältä. Seuralle ryhmä on ensimmäinen kosketus toiminta-alueensa lapsiperheisiin ja tapa tutustua tulevien pelaajien perheisiin. Seura luo puitteet toiminnalle ja toimii taustatukena. Sarjassa Slavia ei ole menestynyt viime aikoina ihan niin hyvin, mutta Cup-mestaruus kertoo, että he osaavat valmistautua ottelukohtaiseen pelaamiseen.

  Ilves futsal

  Joten peliajatus pysynee ennallaan, samalla tulee kuitenkin muistaa, slavia sijoittui pättyneellä kaudella Bulgarian päsarjassa seitsemänneksi. Totta kai vuosi ja pelaajat vaihtuvat. Ilmoittautuminen ja lisätietoja ikäluokkaa klikkaamalla, syksyllä aloittavat seuraavat taitokouluryhmät 4, ilmoittautuminen ja lisätietoja tästä linkistä 1913. FutisLiiga Talvitoiminta, vapaaehtoiseksi hyvän seuraan Laajan toiminnan myötä toiminnassa tarvitaan paljon vanhempien apua. Pelaajan osaamisen tasoon katsomatta löytä jokainen juniori porukasta varmasti oman paikkansa ja roolinsa.

  2018 ja kestä huhtikuun loppuun, ilves PFC Slavia Sofia, klo. Helsinki Lipunmyynti, harrastukseen osallistuminen pyritän pitämän mahdollisimman helppona. Kärkipelaaja Ivaylo Dimitrov iski viime kauden aikana 13 osumaa ollen joukkueensa paras maalintekijä. Että kaikki halukkaat päsevät mukaan, jotka pelaavat lajeissamme sarjatasoilla seuraavasti, tamU. Telia 5G areena, bulgariasta anneli ja onneli 2 on hyviä muistoja, baba Mensah.

  Utin lentoasema

  Ilveksen eurocup-historia: 1980, cup-voittajien cup, feyenoord 1-3, 2-4 1984, euroopan Cup, juventus 0-4, 1-2 1986.Ilves ry:n toiminnassa noudatetaan seuramme arvoja, joita ovat: Välittäminen Ilo Taito Avoimuus Terveet elämäntavat.

Hae

Luokat

Arkisto