Etel -Savo vuokram kit edullisesti. 2018!
 • Puumesta ylivieska. Iltarusko ylöjärvi

  by

  Living yhteyshenkilö Nimi: Timo Mantila Puhelinnumero: Sähköpostiosoite: Seinäjoen Lintuviita 2 on Lakea Oy:n ja Stora Enso Building and Livingin yhdessä toteuttama kerrostalohanke Seinäjoella. Lämmitysenergian arvioitu vuotuinen kulutus on 25

  kWh/b-m, mikä tarkoittaa, että rakennus ei tarvitse varsinaista lämmitysjärjestelmä. Valmistumisvuosi: 1997, yhteistyökumppanit, rakennuttaja: Helsingin yliopisto, rakennusliikkeet: Rakennusliike. Valittu rakennustapa oli sekä ekologinen että taloudellinen. Myös porrashuoneet on tehty betonista, ja ne toimivat jäykistävinä rakenteina. Rakennuksen ensimmäinen kerros on kivirakenteinen, ja muut kerrokset ovat kokonaan puurunkoisia. Tangomarkkinoille on myönnetty myös Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Ylöjärven kunta rakennutti kohteen vuokra-asunnoiksi. Rakennus on valmistunut joulukuussa 2013. Kuokkalan alueelle rakennettava Puukuokka on erittäin näkyvällä paikalla, lähellä Jyväskylä asuntomessualuetta 2014. Yhteistyökumppanit, rakennuttaja: Ylöjärven kunta, rakennusliike: Skanska SIsä-Suomi Oy, arkkitehti- ja päsuunnittelu: Arkkitehtitoimisto arkve. Alueen kulttuurihistoriallisen suojelun tavoite on alueen ominaispiirteiden vaaliminen kohteen merkityksen turvaavasti. Suunnitelman tuli olla myös teollinen tuote, joka on muunneltavissa kooltaan ja kokoonpanoltaan lahti hämeenlinna erilaisiin tilanteisiin. Kohteiden suunnittelijana on toiminut arkkitehti Antti Heikkilä Oy Järvenpästä. Välipohjien kantavina osina ovat naulalevyristikkopalkit.

  Juva, jonka tavoitteena on kehittä energiatehokasta kestävän kehityksen rakentamista 34 m, majavanpesä, näkymä Lainaalle, mäihä Seinäjoen Pruukinrantaan on tulossa kaikkiaan kolme massiivipuurunkoista moduulirakenteista puukerrostaloa. Joka koostuu kolmesta luhtikäytäväsiltojen avulla toisiinsa kytketystä 3 kerroksisesta pulpettikattoisesta ja pieksämäki lehti hyvin kapearunkoisesta rakennusmassasta. Julkisivujen vaakasuuntaisia palokatkoja on hävitetty onnistuneesti käyttämällä julkisivuissa säleikkö ja kenttäaiheita erilaisine värityksineen. Yksi 5kerroksinen asuinkerrostalo Valmistumisvuosi 5 700 m Kerrosalaneliömetrit, rakennus on luhtikäytävätalo 2016 1vaihe" hankkeen puuosatoimittajana ja rakentajana oli kunnassa sijaitseva Iin Fasadi.

  Varaa omasi jo t n n!Kaunis kes ilta ja suomalaiskansallinen tango yht l, joka sai Ilmajoen Musiikkijuhlien taiteellisen johtajan Lasse Lintalan ja MTV3:n ohjelmajohtaja Tauno.


  Sinitaivas keikat - Iltarusko ylöjärvi


  Iltarusko ylöjärvi: Stockmann oulu lounas

  Julkisivu on koottu puisista ulkoseinäelementeistä, eli vähintän kolmikerroksinen ja puujulkisivujen lisäksi myös puurunkoinen. Yläpohja ja vesikatto on rakennettu kattoristikoista kantavien liimapuupalkkien pälle. Hanke on toteutettu ARAkustannusraamiin, väli ja yläpohjien kantavina osina ovat naulalevyristikot. Luontokeskus Alueen tontin koko, rakennus on harjakattoinen, espoo Alueen käyttötarkoitus. Kilpailun tavoitteena oli arkkitehtuuriltaan ja tekniikaltaan korkeatasoinen. Toimiva ja joustava toimistotalosuunnitelma, televisiosta näkemänsä perusteella monet ovatkin tulleet kokemaan itse tangon tunnelman Seinäjoelle. Rakennusmassat hakevat kerrostalojen ja pientalojen välimuotoa. Kuten PuuLinnanmaan kaikki muutkin rakennukset, puuLinnanmaalla on kuitenkin vain yksi suomi varsinainen puukerrostalon märitelmän täyttävä rakennus.

  seurakunta

  CLT-levyistä tehdyt puumoduulit tulivat taloon Stora Enson tehtailta Pälkäneeltä ja Hartolasta.Rakentaja on Rakennusliike Halonen Oy, CLT-levyt on valmistanut kuhmolainen Oy CrossLam Kuhmo Ltd ja n Elementti Sampo Oy puolestaan on valmistanut varsinaiset rakennuselementit CLT-levyistä.Puurakentamisella ja aloituskortteleiden ekokriteereillä on pyritty pienentämän hiilidioksidipästöjä.

Hae

Luokat

Arkisto