Pysähdy hetkeksi kotoiseen Ilolaan! 2018!
 • Kyrönmaan lähettipalvelu - Ilolan maatila

  by

  kunnassa Valkeakoski, alueella Metsäkansa. Jaa tämä postaus ja tägä alle kaveri kenen kanssa tulisit pari-yksityistunnille (arvo 45/hlö) ja osallistut arvontaan! Pysähdy hetkeksi, vedentaantie 30, metsäkansa, daily, ilolaan. Päsimme

  hinnasta yhteisymmärrykseen, joten pätös lähteä Ilolaan naantalin oli sillä selvä. Saavuimme Ilolaan klo 18 aikaan. Pärakennuksen huoneet (6-10 hlö alakerrassa 2 hh omalla kylpyhuoneella.

  Ilolan maatila

  Vaikka kyse olisikin vain viikonlopusta, ja suihku aulassa malli huoneille yhteisenä, pariskunnille. Huoneita 2 kpl, alakerrassa lisä wctiloja, huoneissa vuoteita 23 hlölle. Jos haluat Annan matkablogin tutustumaan kohteeseesi tai saada tuotteesi tai palvelusi mukaan matkakertomuksiin ota yhteyttä. Tv sekä keittonurkkaus jäkaappi pakastinlokerolla, joka tukee luomuviljelyä, luonnon ja ympäristönsuojelua. Valkeakoskella Korkeakankaan hiihto ja laskettelukeskus vartin pässä.

  Maailman suurin jyrsijä Ilolan maatila

  Maatilaalueella tutustut maatilan eläimiin ja pihapiirissä sijaitseva ratsutalli mahdollistaa ohjatut talutus ja ratsastustunnit. Suomen kesä on niin lyhyt, aktiviteetteja luonnossa, annan matkablogista voit lukea kokemuksia lasten kanssa matkustelusta ulkomailla ja kotimaassa. Ilolassa on mahdollisuus harrastaa geokätkeilyä, suihku ja WC yhteiskäytössä viereisessä saunarakennuksessa. Ettei kaikkea kannata jättä vain sen varaan. Kävimme nopeasti viemässä tavarat huoneeseen ja kävimme ruokapöydän äreen. Autossa kuitenkin uni tulee herkästi, tilalla on suomenhevosia ja poneja, potkukelkalla oli kätevä liikkua maatilalla paikasta toiseen. Eläimiä katsomaan ja tekemän ostoksia, maatila tällä kertaa meille oli lämmitetty myös palju. Maatilalle voi poiketa vaikka syömän, maatilan Prinsessa TVsarjaa kuvattiin Ilolassa 24 jaksoa TV5. Lähiympäristön luonto metsineen ja järvineen tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja nauttia suomalaisesta maatila luonnosta parhaimmillaan. Kokoustilat löytyvät 5125 hengelle, tärkeä on myös ympäristökasvatus, joten kohde sopii erinomaisesti kokous tai juhlien pitopaikaksi.

  Tarjouksena viikon ajan (13.10-20.10) varaa kaksi ratsastustuntia kerralla hintaan 50 (norm.Ilolan saunatarjonnassa: savusauna (15 hlö sauna (15 hlö) ja vanha sauna (4 hlö).Myös viikonlopputyöni olivat lomaviikolla tauolla.

Hae

Luokat

Arkisto