Nyt saat maanmittauslaitoksen maastokartat käyttösi ilmaiseksi matkapuhelimella, tableteilla ja tietokoneilla. 2018!
 • Jouko kärkkäinen. Ilmainen karttaohjelma puhelimeen! Jukka hämäläinen caverion

  by

  tallenna kiinnostavat kohteet helposti ja turvallisesti tiliisi. Navigoinnin alussa voit valita miten aiot matkustaa ja sovellus ehdottaa valitsemaasi kulkuvälinettä huomioiden sopivimman reitin. Ohjeen mukaan tehty sädöt toikin tarkkuutta sijaintiin.

  Lyhyt flashdemo amAzesta, matkapuhelin GPS -paikannuksesta löytyy runsaasti vinkkejä ja kokemuksia matkapuhelinfoorumin. Maps sovelluksen paikantama tieto on monessa tapauksessa 15-20 metriä sivussa kun taas Heren antama paikkatieto on muutaman metrin tarkkuudella oikeaa. Tallenna paikkatiedot luotettavasti ja synkronoi laitteiden välillä. Karttoja on helppo ladata joulukuu ja poistaa esimerkiksi lomamatkaa ajatellen, jos puhelimessa ei ole paljoa tallennustilaa. . Navigointi -sovelluksia ei pidä sekoittaa kartta- ja paikkatieto -sovelluksiin. Nokia Maps on ilmaisena jälkimmäinen, ja voittaa vain täpärästi toisen ilmaisen reitinsuunnittelu-, kartta -sovelluksen - java-pohjaisen. Kännykkän löytyy muitakin ilmaisia GPS ohjelmia, kuten amAze ja Mobile GMaps. Näiden edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi here kartat ovat selkeästi tarkempia kuin esiasennettuna olevat Googlen kartat, ja mikä parasta, ne voidaan ladata puhelimeen helpottamaan navigointia ulkomailla. Julkisen liikenteen aikataulut ja reitit. Itse sovelluksen vaatima koko ( ilman karttoja) on 78 megaa. Järjestelmävaatimukset, vähintän, laitteen on täytettävä kaikki vähimmäisvaatimukset, jotta tämän tuotteen voi avata. Myös Mobiili- ja PDA-blogi testasi Nokia Mapsin ja bluetooth GPS:n. Kartat voi ladata joko tietokoneella tai mobiilisti matkapuhelimella. Integroitu kosketusnäyttö, suositus, laitteen on täytettävä nämä vaatimukset, jotta käyttökokemus on paras mahdollinen. Android-puhelimissa on esiasennettuna maps niminen Googlen karttasovellus, joka perustuu Googlen omaan, tietokoneista laajalle yleisölle tutuksi tulleeseen GoogleMaps karttasovellukseen. Amazen navigointi kartat kattavat lähes koko pohjoisen pallonpuoliskon - myös Suomen - sekä Etelä-Afrikan ja Australian. Gmapsissa on lisäksi mahdollisuus kännykän nettipaikannukselle, joko salasanalliselle tai julkiselle.

  Ilmainen karttaohjelma puhelimeen

  Suomenkielinen äniopastus ja nopeushälytys kun ajat unisport autolla. Ssä Smart2go kertoo käyttäjän sijainnin gpspaikannuksen avulla. Demovideo Nokia Maps navigoinnista, ilmakuva tai merikartta Kompassi, tämän lisäksi vahva suositus kuitenkin. Luonnossa liikkujalle, ohjelma pyytä kirjautumista palveluun moneen kertaan mutta ei kuitenkaan vaadi kirjautumista ja tilin intranet luomista toimiakseen.

  Tekniikka: Route-Tracker RTPro Oy:n paikannusohjelmat ja Google Maps API Premier.Ominaisuudet: Kartan näyttäminen verkosta datayhteyden kautta Karttoina Suomen maastokartta, ilmakuvat ja merikartta, sekä Norjan ja Viron maastokartat.Ilmainen versio sisältä maksuttomat maastokartat, ilmakuva- ja taustakartta-aineistot sekä kiinteistötiedot.

  Windows 8 Mobile, paikanna matkapuhelin Tunnisteet, mobiililaite. X64, aRM, ovi Kartat on, kännykkä gps, nokian Kartat ja 20072011. Matkapuhelimet, gps kännykkän, amolatina vertailu, lisätietoa tästä ilmaisesta matkapuhelin GPS sovelluksesta GMaps Foorumissa. Lataa ilmainen, kuvaus, gPS, matkapuhelin navigointi, samankaltaiset. Järjestelmävaatimukset, suomen maastokartat puhelimeen, navigointi ohjelman Nokia Mapsista saa vasta lisämaksua vastaan.

  Se tukee Nokian, Sony Ericssonin, Siemensin, Samsungin ja Motorolan java -kännyköitä.AMaze on ensimmäinen ilmainen opastetietoa tarjoava ja navigointiin kykenevä GPS sovellus Java-puhelimille.

Hae

Luokat

Arkisto