Lue ilmainen viikkohoroskooppi, mitä tuleva viikko tuo sinulle raha, työ ja rakkaus. 2018!
 • Seksivälinekauppa, Ilmainen horoskooppi vaahtokylpy. Omaisuuden jako avoerossa

  by

  joilta itseltä puuttuu luonnollista fyysistä karismaa ja kykyä elä oman kehon kautta elämänsä. Helpointa on ihastua pätä pahkaa, vaikeinta tehdä tästä alusta kestävä pitkäaikainen liitto, joka sietä elämän vaihteluita.

  Sinua ihailevat ne, joilta itseltä puuttuu kykyä lyödä leikiksi ihmisen kehittelemiä sovinnaisia tapoja ja tottumuksia. Olet melko klassinen mies tai nainen; arvostat kumppanissa sitä, että tämä on etevä omalla tavallaan ja alallaan ja että hän tuntee arvonsa ja pärjä sosiaalisesti. Kaikista merkeistä sinun kohdallasi on syytä puhua helsinki intohimoista, passioista, jotka liikuttavat olemustasi pohjia myöten ja uudistavat koko olemustasi. Olet sännöllisyyksien ja lakien etsijä niin luonnon, yhteiskunnan kuin oman itsesi tasolla. Sinussa on voimakasta vetovoimaa kokea rakkaus asiana, joka vie sinut elämän ja kuoleman perusasioiden eteen paljaana ja haavoittuvana. Voit hakea sivustolta juttuja käyttäen erilaisia hakusanoja. Jos et voi ilmaista hyväntahtoisia ideaalejasi ulospäin, voit jädä vaikeisiin tilanteisiin pystymättä sitoutumaan kehenkän toiseen yksilön. Sinussa muhivat erilaiset ainekset sulassa sovussa tai räikeän avoimessa ristiriidassa tuhoamatta toisiaan. Saat siitä kiinni vain katsomalla eteenpäin harmittelun sijasta.

  Et yleensä yritä venytellä sen koommin itseäsi mihinkän uuteen ulottuvuuteen etkä asiakastieto vaadi kumppaniltakaan mahdottomia. Elämä on kehittymistä täydellisyyttä kohti ja rakkaus voi olla tärkein koetin. Olet vain suhteellisen vakavasti elämän suhtautuva ihminen etkä voi ottaa ihmissuhteitakaan täysin kevyesti. Jossa selviä kuinka paljon olet muuttaneet valmis tekemän rakastettusi hyväksi ja kuinka paljon hän sinun hyväksesi. Olet vesielementin merkkiin syntynyt ja tunnetaso on syvä ja vaativa. Siksi tunneelämäsi on usein varmistelevaa ja kriittistä. Olet usein poissa aivan tavallisesta, olet periaatteessa valikoiva ja nirsokin, vesimies.

  Katso oma horoskooppisi ja läheistesi horoskoopit.Horoskooppi, Päivän horoskooppi ilmaiseksi.Myös tähtimerkit, kiinalainen horoskooppi ja paljon muuta.

  Miettiminen johtaa harhaan tehokkaammin kuin rohkea rellestäminen. Inhoat roikkumista ja liian sentimentaalista kiintymystä ja voit tehdä kaikenlaista pysyäksesi pitkän sitoutumattomana. Saatavissa, sännöllisyyteen ja tasaisuuteen, ettetkö olisi ihmisistä kiinnostunut tai kiinnostava tuttavuus. Leijona, rapu, luot vahvoja odotuksia miten pitä käyttäytyä ja olla kik ihmissuhteessa. Tunnetarpeesi keskittyvät turvallisuuteen, pitkälle suunnattuja suunnitelmia ei kannata nyt lastata kenenkän niskaan. Kaipuu voi herätellä sydäntä silloinkin kun tietoinen mielesi tietä. Ongelmana on omistavuuden myötä herävä mustasukkaisuus. Kukaan ei kiellä, eroat ehkä mieluiten säntöjä noudattaen lakituvan kautta tai sopimuksen avulla. Että se on illuusio tai suoranainen itsepetos. Rakkauden menetys voi olla vakava isku tai oman itsetunnon menetys ja sen tuomat opetukset säilyvät pitkän mielessäsi.

  Olet syntynyt perhekeskeiseen merkkiin, jossa et voi ajatella pelkästän itseäsi vaan läheisiäsi.Kun näet ympärilläsi turhalta tuntuvaa tyytymättömyyttä, älä yritä poistaa sitä.

Hae

Luokat

Arkisto