Scandic Ikaalisten Kylpylä on monipuolinen ja aktiivinen lomakohde. 2018!
 • Sonisphere 2017 suomi - Ikaalisten kylpylä ravintolat

  by

  hotel grounds, or just enjoy the warmth on a summers day on the hotels sunny, sandy beach. Lomamökkien välityspalvelulla, Mökkiavaimella, on kaikenkokoisia ja -tasoisia vuokramökkejä Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Theres

  also a bowling alley and sinkkuelämää rooleissa a well-equipped gym connected to the spa facilities. Mökkeihin tutustuminen ja niiden varaaminen onnistuvat kätevästi verkossa. There is always something to do here! Kylpyläosaston yhteydessä on myös keilahalli ja hyvin varustettu kuntohuone. Osa huoneista sijaitsee samassa rakennuksessa kylpylän, vastaanoton ja ravintoloiden kanssa, osa erillisissä rakennuksissa lyhyen kävelymatkan pässä. Huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Kaupungin monet ravintolat, kahvilat, baarit, leipomot ja maatilat tarjoavat maukasta purtavaa ja lähiruokaa - reilua ja reipasta palvelua unohtamatta. Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä on viihtyisä ja virkistävä Wellness-, vapaa-aika-, konferenssi- ja hyvinvointikeskus. 2,726 likes 34,767 were here. Jaana Yli-Kärkelä is feeling great with Marja Niemi and Minna Yli-kujala at Ikaalisten kylpylä. Ikaalinen Hotels Destinations Finland Ikaalinen Scandic Ikaalisten Kylpylä. Scandic Ikaalisten Kylpylä spa hotel is a versatile and active holiday resort. 4,462 publicaciones - Ver fotos y videos de Instagram capturados en "Ikaalisten kylpylä".

  Työväenopisto imatra Ikaalisten kylpylä ravintolat

  Scandic Ikaalisten Kylpylä on monipuolinen ja aktiivinen lomakohde. Reception and restaurants, ruutu the rooms have comfortable beds and all you need for a good nights sleep. Lapsille on tarjolla oma vesimaailma ja leikkihuone. Frisbee golf and golf range, oma iskelmä ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetä puoleensa tanssimusiikin ystäviä ja vakiotanssien taitajia. Tällä on helppo viihtyä myös isommalla porukalla.

  Hotellissa on monta ravintolaa, kahvila sekä rento ja viihtyisä pubi.Viihtyisässä ravintolassa nautit niin aamiaisen kuin buffetlounaan ja illallisen.

  You jyväskylä can also try different exercises on our Voima route. Suurella trooppisella kylpyläosastolla on helppo viihtyä. Hotel offers a large outdoor parking area oulu free of charge. Viihtyisät huoneet ja kattava huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

  Hotellin alueella päset harrastamaan monipuolisesti tai vain nauttia kesäpäivän lämmöstä hotellin aurinkoisella hiekkarannalla.Youll enjoy your visit in the large tropical spa facilities.The hotel has several restaurants, a cafe and a relaxed and cosy pub.

Hae

Luokat

Arkisto