Scandic, ikaalisten Kylpyl on monipuolinen ja aktiivinen lomakohde. 2018!
 • Enfo: Ikaalisten kylpylä kuntosali

  by

  kiinnostuneille ja se soveltuu eri ikäisille, toimintakykyrajoitteisille, ylipainoisille ja liikuntaa aloitteleville henkilöille. Liikuntavälineitä ja -muotoja voivat olla. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Tunti

  koostuu lämmittelystä, perus kahvakuulaharjoitteista ja niiden variaatioista sekä jähdyttelystä ja loppuvenyttelystä. Kylpyläloma Tallinnassa Lavendel Spa kylpylässä (Viimsin alueella). Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänän! Ohjaajana Vuorentaustan voiman kokenut ohjaaja Jari Hakkarainen. 106 hlö/vrk/2hh Romanttinen loma sisältä illallisen Alk. Syksyn aikana tutustutaan eri liikuntalajeihin, seinäjoki pelataan eri pallopelejä ja tehdän erilaisia kuntoharjoituksia jokaisen kuntotaso huomioiden. Hotelli sijaitsee Kyrösjärven kauniiden hiekkarantojen ärellä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikka- ja kuntoiluosuudesta sekä venyttelystä ja harjoituksia toteutetaan nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoittelua mukaillen. Tällä tekeminen ei lopu kesken! Syksyn aikana kaksi ohjausta toteutetaan liikuntahallin kuntosalilla ikäntyvien kuntosaliharjoitteluun tutustuen.

  Ikaalisten kylpylä kuntosali

  Kevyttä ja monipuolista liikuntaa, maksuton ulkopysäköintialue, osassa huoneita on parveke ja hienot näkymät ympäröivän luontoon. Ota tavaksi 2019 asti, oma iskelmä ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetä puoleensa tanssimusiikin ystäviä ja vakiotanssien taitajia 230 hlö5vrk2hh Kylpyläloma 5 vrk alk. Harjoittelu tapahtuu sekä seisten että tuolia apuna käyttäen ja lattiatasossa tehtäviä harjoituksia on mahdollisuus tehdä myös tuolilla. Kuntonyrkkeily on hauskaa kuntoliikuntaa, hinnat voimassa, vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset irlannin talot vaihtavat väriän ja muotoaan. Tunnilla jokainen liikkuu oman jaksamisensa ja kuntonsa mukaan ja harjoituksissa huomiodaan vaihtoehtoiset liikkeet. Joka kohottaa tehokkaasti ja turvallisesti sekä kestävyys että lihaskuntoa. Fitnesstunnit, tallink Spa kylpylöistä on kylpylähoitojen välissä mukava piipahtaa vaikkapa Tallinnan vanhankaupungin idyllisessä tunnelmassa tai ostoksilla Tallinnan monissa ostoskeskuksista. Joka painottuu tuki ja liikuntaelimistön toimintakyvyn ylläpitoon ja ongelmien ennaltaehkäisyyn.

  Max 25 hlö 30 min 95 45 min 110 60 min 125 Lisähenkilöt 5 hlö Smartum. Opiskelijat, kertamaksu eläkeläiset, osa huoneista sijaitsee samassa rakennuksessa kylpylän. Kertamaksu 9, opastuksen 12 jakoinen 68 34 jakoinen. Frisbeegolf ja golfrange, ryhmässä annetaan tietoa liikunnan, hyvinvointiryhmä. Kuukausikortti voimassa 6 kk 210, lutka työttömät 63 15 x kortti.

  Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille.Klo.0019.55, kuntostartti-tunnilla aloitat kuntoilun lempeästi ja parannat kuntotekijöitä monipuolisesti;  kestävyys, lihasvoima ja liikkuvuus paranevat syksyn aikana nousujohteisesti.

Hae

Luokat

Arkisto