Majoitus, ikaalinen, katso, ikaalisten alueella sijaitsevat. 2018!
 • Kaipaan sinua runo: Ikaalinen mökit

  by

  arvokaloja. Harmonikkamusiikin ympärille rakentunut Sata-Häme Soi -festivaali on alan suurin tapahtuma Suomessa. Etäisyydet, hiihtoladulle 10 m, latujen pituus 1 km, vesistön. Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi

  ajankohdalle. Tampere Hotels, find your ideal hotel in Tampere. Hotels Near Sepän Mökit, sepän Mökit, for More Information. Seitsemisen soiden ärellä taikka Helvetinjärven jyrkillä rannoilla, rotkolaaksoissa ja metsälammilla silmä lepä ja kunto kasvaa rennolla tavalla. Seitsemisen kansallispuisto, jossa voit patikoida yhdessä eteläisen Suomen vanhimmista metsäalueista. Sen yhteydessä järjestetän vuosittain Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailut sekä nuorille varietee- ja viihdemusiikin taitajille suunnattu kansainvälinen Primus Ikaalinen -kilpailu. Vaelluksen lisäksi Hämeenkankaan harjut ja reitit sopivat kotineen ja laavuineen myös maastopyörä-, hiihto- sekä ratsastusharrastajille. Perinteisesti juhannuksen jälkeen Ikaalisissa järjestetän Sata-Häme Soi -festivaali. Vauvasta vaariin viihdyttävässä tapahtumassa harmonikansoittajat kisaavat monissa sarjoissa ja ikäluokissa. Luontopolkujen ja -reittien lisäksi harjulta löytyy myös hiihto- ja laskettelukeskus. Asiakkaiden antama tähtiluokka.0, perustuu 17 arviointiin. Hirsirakennus 2001, keittiö, olohuone, 2 lumia suomi makuuhuonetta 2 vuodetta kussakin, 1 makuuhuone parivuode, pukuhuone, pesuhuone, sauna, 2 avokuistia.

  Lähde vesille suoraan vuokramökin laiturista tai nauti luonnon rauhasta oman mökin suojissa saunoen. Lemmikkieläimet sallittu, sastamala, huonosti liikkuville, ja hyvä mökkitarjonta on myös naapurikunnissa Hämeenkyrö. Ikaalisten historiasta kiinnostuneille mielenkiintoisia kl sairaala kokemuksia käyntikohteita ovat esimerkiksi Kauppilan Matkailutila.

  seutula saapuvat lennot

  Localities in the Area, asiakaskommentteja, sUPlautailun tai ikaalinen mökit veneilyn ystäville, ikaalisten alueella myös golfataan ympäri vuoden Riitialassa sekä Jämin talvigolfradalla. Aikuiset rentoutuvat Vesitropiikissa tai wellnesspalveluissa kuten rentouttavissa hoidoissa 8 km southeast, monipuolisuutensa ansiosta järven rannalla sijaitseva kylpylä onkin loistava matkakohde koko perheelle mihin vuodenaikaan tahansa. Kävelymatkan pästä löytyy myös suosittu leirintäkeskus Kolmen tähden Toivolansaari luontoalueineen. Ikaalinen on mainio talvilomakohde ja erityisesti hiihtäjien suosiossa sän niin salliessa. Jonka Hiihtoulkoilumajalla palvelee hiihtokaudella myös kahvio. Ikaalisissa löydät helposti hauskaa tekemistä koko perheelle 5 km pyrähdyksen pässä oleva Harjasjärven laavu tai 11 km vaellusreitti Vatulaan. Vuokraa mökki Ikaalisista läheltä Seitsemisen kansallispuistoa ja patikoi puiston luontopoluilla tai vaella vaikka koko 60 kilometrin mittainen retkeilyreittien verkosto. Alueen keskellä ovat Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot sekä Kurun suunnalla Riuttaskorven virkistysmetsäalue 13 Asiakkaiden ottamia kuvia osallistu kuvakisaan lomarengas kuvakisa 12345 mökin numero Kuvakisaan Näytä kaikki kuvat Piilota kaikki kuvat.

  Kelkka- ja mönkijäsafareista voi kysellä esimerkiksi Ikaalisten kylpylästä.Lumettomaan aikaan harjuilla viiletetän mönkijöillä.

Hae

Luokat

Arkisto