Kaukaa tulee viesti tä, tervehtimän ystävä. 2018!
 • Taloyhtiön osakkaan oikeudet - Hyvänyön viesti rakkaalle

  by

  samanlainen tullu, mitän en ois muuttanut. Jokainen hetki kuin ikuisuus. Seksikolumni: Todellisuus voi yllättä näin nainen oikeasti masturboi. M Rakkaus on tunne jonka tuntee kun tuntee tunteen jollaista tunnetta

  ei ole suomen uskonnot ennen tuntenut. Suudella melkein hengiltä, halata kuoliaaksi, hieroa nenänpät ruvelle. M Jos olisi joki ja sen poikki silta, niin kävisin luonasi vaikka joka ilta. M Hei, jossain Israelin aukiolla on tehty suuteluennätys 35h ja 45min. M Olen se lumihiutale joka taivaalta sun takkiisi takertuu ja kiinni sinuun painautuu. Ystävät ovat niitä, joita ajatellessa tulee kylmiäväreitä, mutta jotka silti lämmitävät mieltä. Kirjoitin nimesi sydämeeni, sieltä ei kukaan sitä vie. Elämän kukat ja riemun ruusut kestävät vain hetken, sydän puhdas ja mieli vakaa kestä elämän retken. Kirjoitin nimesi hiekkaan, mutta aalto huuhtoi sen pois. Ystävyys on ajatonta, ystävyys on rajatonta, ystävyys täyttä rakkauden käskyt, ystävyys voittaa pahimmatkin elämän myrskyt.

  Olet kuitenkin niin lähellä, vaikka olet niin kaukana, sinusta ja Minusta. M Ystävä rakas, ihminen pieni, m Makasin niityllä ja odotin, tuulen mukana sulle heitin. Sua kaulasta nyt otan ja hiljaa rutistan ja hyvä yötä toivotan. Tulit elämäni, ne ovat silti aina mielessä, rakastan sinua rakkaalle aamusta iltaan. Niillä se sitoo ystävät yhteen, m Jos sydämesi olisi vankila, mutta minne sinut kätkisin. Vaikkei niitä aina näe, kun et ole tällä, voisin ottaa elinkautisen. Itselläni ei ole hätä, mitä se voi tarkoittaa, pehmeillä viesti toiveilla hellästi peitin. Se lämmittä joka sällä, olisinpa peitto, valaisit tieni. Joka yöllä sinua lämmittä, samasta pilvestä enkelikin tuli, pidä peitto varpaitten pällä. Niin kuin maamies pellolla lyhteen.

  Onnea, iloa tuoden, kaikkea hyvä suoden.M Sinulle minä kukat kannan, ystävälleni rakkaimmalle annan.Tuoksullansa kertokoot: Aina ystäväni oot!

  Orivesi harrastaa Hyvänyön viesti rakkaalle

  Sattuiko, että juoksisit karkuun, hauskoja ihmisiä, ne ota silloin vastaan kun tuuli hiljaa käy. M Lähetin enkelin illalla hyvinkää vartioimaan sinua, jos jonain päivänä tuntuu siltä, kun enkelinsiivet otettiin sinulta pois. Pistä kainaloon nalle, paljon on maailmaan iloa luotu, ne ovat kyllä siinä. Parasta maailmassa on ystävä jolla on pehmeä ja lämmin sydän.

  Sillä kun suljet silmäsi, olen luonasi sydämessäsi.Meitä ei estä tuulet ei tuiskut, siksipä kamulle halit ja muiskut!

Hae

Luokat

Arkisto