Kouvolan Suomi- huorat ; Kouvolan Suomi- huorat, free man.6.2005 11:58. 2018!
 • Lg pyykinpesukoneen poistopumppu. Huorat Kymenlaakso, Hauskat joulutervehdykset

  by

  on kampaaja tai jotain ja sen ukko on kaupparatsu, kokoajan reisussa. Rouva vilahti kellariovesta sisän kohti saunaa. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja muutama pitkä penkki. Muuten se oli tyhjä.

  Hän pyllisti meille puolittain kohti, mutta huorat Kymenlaakso riittävästi niin että kyrpäni kolahti tiukoissa farkuissani pystyasentoon. Ja kohta odotus palkittiin. Sitäpaitsi huomenna olisi taas futistreenit ja valmentaja tykkäis tosi kyttyrä jos oltais kankkusessa. Totta, mutta mistäs nyt tähän hätän? Olimme kuin puulla pähän lyötyjä, aikuinen nainen voi olla todella kaunis ja haluttavan näköinen! Katsoimme toisiimme rohkeutta hakien ja yhteisestä nyökäyksestä jatkoimme hiipimistä. Juoksi Jukan perän ja törmäsin sen selkän pimeässä kellarissa. Saunan ovi aukeni ja pesuhuoneeseen asteli ryhdikäs, uhkea ilmestys.

  Kasvot aavistuksen punaiset saunan jälkeen isot rinnat keinuivat yllättävän ryhdikkäinä puolelta toiselle ja musta karvakolmio kiilsi jalkojen välissä houkuttelevasti. Rouvamme oli edistynyt siten että hän saippuoi pientä vatsansa kupua ja navan. Sillä samalla hetkellä naapuri talon rapun ovi aukesi ja ulos asteli noin 40vuotias rouva kylpytakkiin pukeutuneena. Pesuhuoneen ovikin oli raollaan, katseemme liimautui hänen keikkuvaan takapuoleen ja vilahteleviin säriin puolipitkän kylpytakin alta. Hyvinsäilynyt ja seksikäs pilke silmäkulmassa sai kyrvän ulkomaan jäykistymän pelkästä ajatuksesta. Ja luulen niin käyvän myös Jukalle. Se asuu tossa naapurirapussa, hän hieroin saippuaa rintoihin isoin hitain liikkein. Kun on jättänyt pukuhuoneen ovan raolleen. Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta.

  Tutkimusten mukaan Suomessa on noin 8000 prostituution harjoittajaa, joista noin puolet on suomalaisia.Kyllä nitä maksullisia Suomi-huoria löytyy Kouvolastakin.Kysessä on useimmiten opiskelijatytöt jotka hankkivat pientä.

  Tekis mieli vähän pästä tökkäseen jotain muijaa. Pukuhuone oli tyhjä, dokata tekisi mieli mutta ikä. En huorat Kymenlaakso tiedä, voidaan jädä kiinni ja talkkari huorat Kymenlaakso tappaa meidät. Rinnat litistyivät hänen käsien väliin vain nännit pilkativat sormien välistä. Siitä on kyllä jo jonkin aikaa kun viimeksi.

Hae

Luokat

Arkisto