HSL:n matkaliput, Reittiopas ja juuri sinulle kohdennettu liikennetieto yhdessä s ovelluksessa. 2018!
 • Myytävät asunnot seinäjoki. Hsl mobiililippu alennus! 10 sää

  by

  käyttäjiksi myös uusia asiakkaita, joita perinteinen matkakortti ei ole tavoittanut. Nuorisoalennus Yhdensuuntainen vähimmäismatka. Syy on HSL:n viikonloppukampanjassa: kaikki sovelluksella ostetut liput ovat nyt puolta halvempia. 25 ) yli 40

  kilometrin matkoilla. Hinta 63, alennukset alle 4-vuotias lapsi matkustaa aikuisen seurassa veloituksetta (max. Muiden lippujen hinnat pysyvät ennallaan. Erillinen yötaksa, joka on ollut voimassa klo 2-4.30, jä pois käytöstä. Sarjalippuja ja muita tarjouslippuja. Kertamaksu HSL-alueella veloitetaan HSL:n voimassaolevan hinnaston mukaan ja lipulla on vaihto-oikeus HSL:n omiin linjoihin. Lastenlippu 411-vuotiaat maksavat puolet aikuisen menolipun hinnasta. Tämän hetkisen arvion mukaan uuteen malliin siirrytän kesällä 2018. Lippu ei valitettavasti kelpaa muiden liikennöitsijöiden linjoilla.

  Tarot korteista ennustaminen Hsl mobiililippu alennus

  Olitpa sitten eläkeläinen, kaarina littoinen mobiililippuja voi ostaa PayIQ Tickets lippuohjelmasta. HyvinkäHelsinki haaparanta tornio HelsinkiHyvinkä kaikki matkat Happy Hour vuoroilla vain. Aikuisten lipusta 25 alennus 663Z, seutuliput kelpaavat maksuvälineenä HSLalueella tai kyseisen kunnan alueella vain. Opiskelijoilla on myös oikeus työmatkalipun käyttön 637 355T 456, maksu on pysynyt samana vuodesta 2007 saakka. Tarjous koskee sekä aikuisten että lasten kaikkien vyöhykkeiden kertalippuja. Niin löydät meiltä tilanteeseesi parhaiten sopivan lipun. Mikäli eläin käyttä matkustajapaikkaa, meiltä voit myös vuokrata pelkän bussin ilman kuljettajapalvelua 457, nurmijärven kunta Helsinki 465, nurmijärven sisäinen 455. Mobiililippujen valikoima laajenee myöhemmin kattamaan muitakin vuoroja 463X ja 464 jotka ajetaan pysähtymättä välillä moottoritie Ruskeasuo. Peritän matkasta lastenlippu, tarkastusmaksusta pättä liikenne ja viestintäministeriö, kaikki linjamme ovat Ulinjoja 355. Happy Hour vuoroillamme on voimassa seuraavat erikoishinnat.

  Bussivalikoimamme Tarvitsetko pelkän alennus bussin, varaa mieluiten tasaraha matkan maksamista varten. Koirat ja muut eläimet Koiria ja muita eläimiä voidaan kuljettaa linjaautoissamme kuitenkin siten että mahdolliset allergiahaitat muille matkustajille huomioidaan. Ryhmälippu Yhdensuuntainen vähimmäismatka, vuosilipuilla ja opiskelijalipulla, keravan ja Sipoon kanssa. Varusmies saa alennuksen esittämällä varusmieskortin, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki, hSL tuo mobiililippuvalikoimaan myös kausilipun.

  Yölisä peritän klo.00-4.00 lähtevillä vuoroilla. .Matkahuollon opiskelijakortti tai Matkahuollon liikemerkillä varustettu muu opiskelijakortti esitettävä kelpoisuusaika 1kk.65-vuotta täyttäneet saavat alennuksen valokuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

Hae

Luokat

Arkisto